Копринка?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Копринка?

Мнение от MapuaH »

Момци, трябва ми инфо за Копринка. Ще бъда там в събота. Нали има някакво събиране на рускоговорящите БГ люде, та тъста се запъна да ходим. Дой да си участва там в културните дойности, а аз ще половя рибки.

Дайте инфо какво излиза, стръв, специфични неща и т.н., че не съм ходил от няколко години и не искам да се лутам в откриване на топлата вода.

Благодаря предварително на всеки отзовал се !

Поздрави :)
koki

Re: Копринка?

Мнение от koki »

MapuaH написа:Момци, трябва ми инфо за Копринка. Ще бъда там в събота. Нали има някакво събиране на рускоговорящите БГ люде, та тъста се запъна да ходим. Дой да си участва там в културните дойности, а аз ще половя рибки.

Дайте инфо какво излиза, стръв, специфични неща и т.н., че не съм ходил от няколко години и не искам да се лутам в откриване на топлата вода.

Ако водата е спряла да пада може да се направи силен риболов на Бабушка, Каракуда и Кефал.
Ако продължава да пада може да разчиташ единствено на Кефал....и някоя друга Бабушка.
Захранката за кефал със съдържание на трупно брашно и стрелба на бял червей."Щека"
На фидер същите заподозряни....
Препоръчвам "Дунавския ръкав"
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

koki написа:
MapuaH написа:Момци, трябва ми инфо за Копринка. Ще бъда там в събота. Нали има някакво събиране на рускоговорящите БГ люде, та тъста се запъна да ходим. Дой да си участва там в културните дойности, а аз ще половя рибки.

Ако водата е спряла да пада може да се направи силен риболов на Бабушка, Каракуда и Кефал.
Ако продължава да пада може да разчиташ единствено на Кефал....и някоя друга Бабушка.
Захранката за кефал със съдържание на трупно брашно и стрелба на бял червей."Щека"
На фидер същите заподозряни....
Препоръчвам "Дунавския ръкав"

Много, много благодаря Колега !!!
sava_1968
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от sava_1968 »

На 05.09.целия ден и 06.09.до 10.00ч.бях на Копринка,с компания.Не съм пускал тема,защото нямам снимки на рибата.Всички живи си плуват в язовира.
В събота страшна жега едва се дишаше даже под чадъра.Лових с директна 7-ца и 4-ка.Дълбочината на 7-цата 3,90 м. До 16.00 лежах със стръв царевица на дъното
с надежда за каракуда или шаранче.Опитах и на торен резултат нула.На шарен имаше задължителни кълванета на дребна бабушка или кефал.
След 16 ч. малка промяна.Смених куката от 12 на 16 номер,повода от 0,12 на 0,10.Промених и дълбочината като най- добре вземаше на 40-50 см. над дъното.
До 19.30ч. невероятно интензивен риболов на бабушка и между тях няколко кефала. Дохранвах с малки топчета захранка и шарен с прашката.
На 4-ката за целия ден 10-на уклея.
Захранка МВДЕ шаран+Мондиал шаран скопекс и пелети Сенсас скопекс.
MapuaH
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MapuaH »

sava_1968 написа:На 05.09.целия ден и 06.09.до 10.00ч.бях на Копринка,с компания.Не съм пускал тема,защото нямам снимки на рибата.Всички живи си плуват в язовира.
В събота страшна жега едва се дишаше даже под чадъра.Лових с директна 7-ца и 4-ка.Дълбочината на 7-цата 3,90 м. До 16.00 лежах със стръв царевица на дъното
с надежда за каракуда или шаранче.Опитах и на торен резултат нула.На шарен имаше задължителни кълванета на дребна бабушка или кефал.
След 16 ч. малка промяна.Смених куката от 12 на 16 номер,повода от 0,12 на 0,10.Промених и дълбочината като най- добре вземаше на 40-50 см. над дъното.
До 19.30ч. невероятно интензивен риболов на бабушка и между тях няколко кефала. Дохранвах с малки топчета захранка и шарен с прашката.
На 4-ката за целия ден 10-на уклея.
Захранка МВДЕ шаран+Мондиал шаран скопекс и пелети Сенсас скопекс.
Благодаря ти много колега. Сега като гледам си от Каравелово, няма как да не се познаваме. Аз съм живял там цели години и всяка ваканция след това при баба и дядо. Дай да ти драсна едно лично да не занимаваме тук хората :)
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

Не знам каква риба ще търсиш но ако отидеш на дунавския търси костура на жива рибка на дъно и ваглер!Може и някой едър кефал да се даде но най-вече на дъно!Времето се задържа хладно сигурно ще имаш успех!Айде на слука и пиши какво си направил :wink:
Последно промяна от lastik на Вто Сеп 15, 2009 11:35 am, променено общо 2 пъти.
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

Ааа,от Каравелово,Новопазарско?
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Така си е ,аз освен на вранглер -меткам и на Райфел :smt037
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

bkd написа:Така си е ,аз освен на вранглер -меткам и на Райфел :smt037
Аз пък понякога на Grand Cherokee :D
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

След малко хващаме в тази посока със Савката; място- малко по-надолу от Дряновския ръкав; с преспиване :D 8)
Изображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Успех и да пишеш :smt023
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
lastik
новобранец
новобранец

Мнение от lastik »

bkd написа:Така си е ,аз освен на вранглер -меткам и на Райфел :smt037
Абе не знаех ,че тука сме за правописни грешки или на курс по граматика колега виж го сега дали ще ти хареса и пиши добре ли съм го написал!И да ви кажа,,колеги,,от такива като вас на човек му става неприятно да влиза във форума ама човек не може да ви се сърди то ви кара от вътре (сами си направете изводите) :idea:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

bkd написа:Успех и да пишеш :smt023
Ето- пиша: това е Савката (вчера), със слайдер:

Изображение

Това съм аз (вчера), с фидер:

Изображение

Подробности утре, щото съм уморен :drinkers: :drinkers: :drinkers: 8)
Изображение
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Ейй, баси якия костур... очаквам подробности след като си починете от излета :D
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
SIO
новобранец
новобранец

Мнение от SIO »

Днеска бях на копринка и просто беше ужасно. Времето уж супер слънце чисто без вятър еййй... Там вместо въдици да се замятат трябваше хвърчила да мятат колегите. Вятъра беше отвратителен. А самия язовир като едни от големите язовири на България си беше чист гьол! Рибари нагъчкани като аптекарски шишета, само псувни и разочарования от сорта не калве и "д..... м...... му и дребната риба"!

Имаше отвратителен вятър който ти връщаше дъната обратно а за плувки въобще да не говорим. Имаше си видимо доста буйни течения и водата по брега и оставаше малко за да почне да мяса на боза. Вкараха някакви лодки и както си ги вкараха така си ги и изкараха на бърза ръка и по едно време от де са взе тая ветроходка обикаляна на горе-надолу като обран евреин като обикаляше доста близо до ивицата и общо взето освен да подплаши рибата още повече пича друго не направи. Къв му беше проблема да си стои там в средата и да си прай кръгчета ама нека да има демонстрации от сорта гледайте ме с ветрохода... Имаше някакви почуквания ама толкова... Голяма тиня да не говорим за колегите рибари дет са си оставили мръсотиите и боклуците ама тотални мърлячи! Интересно ми е в къщите какво им е положението...

Близките няколко години аз на тоя язовир няма да стъпя до колкото до ИАРА повече няма да им вкарвам пари в гушите като си купувам билет. На едно от разклоненията имаше доволно мрежи! Въобще за какво им даваме пари и аз не знам освен да са почесват и да лапат...
На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата

Мискин!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”