Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Копринка?
Модератор: Paublo_Eskobar
Копринка?
Момци, трябва ми инфо за Копринка. Ще бъда там в събота. Нали има някакво събиране на рускоговорящите БГ люде, та тъста се запъна да ходим. Дой да си участва там в културните дойности, а аз ще половя рибки.
Дайте инфо какво излиза, стръв, специфични неща и т.н., че не съм ходил от няколко години и не искам да се лутам в откриване на топлата вода.
Благодаря предварително на всеки отзовал се !
Поздрави
Дайте инфо какво излиза, стръв, специфични неща и т.н., че не съм ходил от няколко години и не искам да се лутам в откриване на топлата вода.
Поздрави

Re: Копринка?
Ако водата е спряла да пада може да се направи силен риболов на Бабушка, Каракуда и Кефал.MapuaH написа:Момци, трябва ми инфо за Копринка. Ще бъда там в събота. Нали има някакво събиране на рускоговорящите БГ люде, та тъста се запъна да ходим. Дой да си участва там в културните дойности, а аз ще половя рибки.
Поздрави
Ако продължава да пада може да разчиташ единствено на Кефал....и някоя друга Бабушка.
Захранката за кефал със съдържание на трупно брашно и стрелба на бял червей."Щека"
На фидер същите заподозряни....
Препоръчвам "Дунавския ръкав"
koki написа:Ако водата е спряла да пада може да се направи силен риболов на Бабушка, Каракуда и Кефал.MapuaH написа:Момци, трябва ми инфо за Копринка. Ще бъда там в събота. Нали има някакво събиране на рускоговорящите БГ люде, та тъста се запъна да ходим. Дой да си участва там в културните дойности, а аз ще половя рибки.
Поздрави
Ако продължава да пада може да разчиташ единствено на Кефал....и някоя друга Бабушка.
Захранката за кефал със съдържание на трупно брашно и стрелба на бял червей."Щека"
На фидер същите заподозряни....
Препоръчвам "Дунавския ръкав"
Много, много благодаря Колега !!!
-
- разбира нещата
На 05.09.целия ден и 06.09.до 10.00ч.бях на Копринка,с компания.Не съм пускал тема,защото нямам снимки на рибата.Всички живи си плуват в язовира.
В събота страшна жега едва се дишаше даже под чадъра.Лових с директна 7-ца и 4-ка.Дълбочината на 7-цата 3,90 м. До 16.00 лежах със стръв царевица на дъното
с надежда за каракуда или шаранче.Опитах и на торен резултат нула.На шарен имаше задължителни кълванета на дребна бабушка или кефал.
След 16 ч. малка промяна.Смених куката от 12 на 16 номер,повода от 0,12 на 0,10.Промених и дълбочината като най- добре вземаше на 40-50 см. над дъното.
До 19.30ч. невероятно интензивен риболов на бабушка и между тях няколко кефала. Дохранвах с малки топчета захранка и шарен с прашката.
На 4-ката за целия ден 10-на уклея.
Захранка МВДЕ шаран+Мондиал шаран скопекс и пелети Сенсас скопекс.
В събота страшна жега едва се дишаше даже под чадъра.Лових с директна 7-ца и 4-ка.Дълбочината на 7-цата 3,90 м. До 16.00 лежах със стръв царевица на дъното
с надежда за каракуда или шаранче.Опитах и на торен резултат нула.На шарен имаше задължителни кълванета на дребна бабушка или кефал.
След 16 ч. малка промяна.Смених куката от 12 на 16 номер,повода от 0,12 на 0,10.Промених и дълбочината като най- добре вземаше на 40-50 см. над дъното.
До 19.30ч. невероятно интензивен риболов на бабушка и между тях няколко кефала. Дохранвах с малки топчета захранка и шарен с прашката.
Благодаря ти много колега. Сега като гледам си от Каравелово, няма как да не се познаваме. Аз съм живял там цели години и всяка ваканция след това при баба и дядо. Дай да ти драсна едно лично да не занимаваме тук хоратаsava_1968 написа:На 05.09.целия ден и 06.09.до 10.00ч.бях на Копринка,с компания.Не съм пускал тема,защото нямам снимки на рибата.Всички живи си плуват в язовира.

Не знам каква риба ще търсиш но ако отидеш на дунавския търси костура на жива рибка на дъно и ваглер!Може и някой едър кефал да се даде но най-вече на дъно!Времето се задържа хладно сигурно ще имаш успех!Айде на слука и пиши какво си направил 

Последно промяна от lastik на Вто Сеп 15, 2009 11:35 am, променено общо 2 пъти.
Така си е ,аз освен на вранглер -меткам и на Райфел 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аз пък понякога на Grand Cherokeebkd написа:Така си е ,аз освен на вранглер -меткам и на Райфел

Вчера кълвеше,днеска не ще!
-
- учете се от него
След малко хващаме в тази посока със Савката; място- малко по-надолу от Дряновския ръкав; с преспиване

Абе не знаех ,че тука сме за правописни грешки или на курс по граматика колега виж го сега дали ще ти хареса и пиши добре ли съм го написал!И да ви кажа,,колеги,,от такива като вас на човек му става неприятно да влиза във форума ама човек не може да ви се сърди то ви кара от вътре (сами си направете изводите)bkd написа:Така си е ,аз освен на вранглер -меткам и на Райфел

-
- учете се от него
Ето- пиша: това е Савката (вчера), със слайдер:bkd написа:Успех и да пишеш
Това съм аз (вчера), с фидер:
Подробности утре, щото съм уморен

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Ейй, баси якия костур... очаквам подробности след като си починете от излета 

Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Днеска бях на копринка и просто беше ужасно. Времето уж супер слънце чисто без вятър еййй... Там вместо въдици да се замятат трябваше хвърчила да мятат колегите. Вятъра беше отвратителен. А самия язовир като едни от големите язовири на България си беше чист гьол! Рибари нагъчкани като аптекарски шишета, само псувни и разочарования от сорта не калве и "д..... м...... му и дребната риба"!
Имаше отвратителен вятър който ти връщаше дъната обратно а за плувки въобще да не говорим. Имаше си видимо доста буйни течения и водата по брега и оставаше малко за да почне да мяса на боза. Вкараха някакви лодки и както си ги вкараха така си ги и изкараха на бърза ръка и по едно време от де са взе тая ветроходка обикаляна на горе-надолу като обран евреин като обикаляше доста близо до ивицата и общо взето освен да подплаши рибата още повече пича друго не направи. Къв му беше проблема да си стои там в средата и да си прай кръгчета ама нека да има демонстрации от сорта гледайте ме с ветрохода... Имаше някакви почуквания ама толкова... Голяма тиня да не говорим за колегите рибари дет са си оставили мръсотиите и боклуците ама тотални мърлячи! Интересно ми е в къщите какво им е положението...
Близките няколко години аз на тоя язовир няма да стъпя до колкото до ИАРА повече няма да им вкарвам пари в гушите като си купувам билет. На едно от разклоненията имаше доволно мрежи! Въобще за какво им даваме пари и аз не знам освен да са почесват и да лапат...
Имаше отвратителен вятър който ти връщаше дъната обратно а за плувки въобще да не говорим. Имаше си видимо доста буйни течения и водата по брега и оставаше малко за да почне да мяса на боза. Вкараха някакви лодки и както си ги вкараха така си ги и изкараха на бърза ръка и по едно време от де са взе тая ветроходка обикаляна на горе-надолу като обран евреин като обикаляше доста близо до ивицата и общо взето освен да подплаши рибата още повече пича друго не направи. Къв му беше проблема да си стои там в средата и да си прай кръгчета ама нека да има демонстрации от сорта гледайте ме с ветрохода... Имаше някакви почуквания ама толкова... Голяма тиня да не говорим за колегите рибари дет са си оставили мръсотиите и боклуците ама тотални мърлячи! Интересно ми е в къщите какво им е положението...
Близките няколко години аз на тоя язовир няма да стъпя до колкото до ИАРА повече няма да им вкарвам пари в гушите като си купувам билет. На едно от разклоненията имаше доволно мрежи! Въобще за какво им даваме пари и аз не знам освен да са почесват и да лапат...
На вълка врата му е дебел, защото сам си върши работата
Мискин!
Мискин!