КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: КЪДЕ ЗА ЩУКА???

Мнение от szhristov »

Привет отново, :arrow:
ko74 написа:на жива рибка ,каракуда, около село Оризаре.
Колегата има в предвид село Оризари??? :|
, ...защото Оризаре е Бургаско! :shock:
Прав ли съм?
:?:
...и наслука
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

Богров говорите за платеното, нали ?

Там си говорих с единия собственик, има планове да зарибява за зимния сезон със зъбатка. Пак ще се мръзне по гъоловете :)
Vladmir
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Vladmir »

Колега,

Ако не те бърка платено или не, можеш да се тестваш на Панчарево платеното, на входа на Кокаляне. Там хванах преди около месец 3.8кг, лошото е като дойде време да плащаш :ANAL:
На рЯката ми е най-добре ;)

Спининг клуб "Абичи"
ivagor
новобранец
новобранец

Мнение от ivagor »

Vladmir написа:Колега,

Ако не те бърка платено или не, можеш да се тестваш на Панчарево платеното, на входа на Кокаляне. Там хванах преди около месец 3.8кг, лошото е като дойде време да плащаш :ANAL:
Платено или не...важното е борба да има :D

А на какво я хвана на Панчарево?
Vladmir
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Vladmir »

ivagor написа:
Vladmir написа:Колега,

Платено или не...важното е борба да има :D

А на какво я хвана на Панчарево?
Изображение
златистата с червено 12 гр

Спининг клуб "Абичи"
ivagor
новобранец
новобранец

Мнение от ivagor »

супер :) ...а не е ли малко тясно там за замятане с листото...в смисъл пренаселено? ходил съм 1 път самои ми се стори малко за въртене...
Vladmir
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Vladmir »

ivagor написа:супер :) ...а не е ли малко тясно там за замятане с листото...в смисъл пренаселено? ходил съм 1 път самои ми се стори малко за въртене...
За пренаселено - наистина почивните дни става голям панаир, но аз ходех след работа за по 2 часа, да си успокоя нервите :).

Иначе ако успееш да се позиционираш нека си има народ, така или иначе 99% от хората мятащи при хищниците се опитват да морят каракуди на 2-3 метра пред тях, та навътре ням грижи за оплитане, само внимавай засичайки да не вкараш или да те вкарат във водата :).

Иначе виж по-долу какво съм забелязал аз като съм ходил да проучвам и от опит на познати и мой:

Изображение

Спининг клуб "Абичи"
dimi6o
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dimi6o »

Алоха и от мен!
Казаха че на Българово(Бургаско) имало некаф платен водоем има ли някой който да е ходил за да даде инфо? :idea:
Боклука кефи ли те?Щото мене НЕ.....
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Привет

Мнение от Juniur86 »

Едно здравейте и от мен .... виждам че с настъпването на есента доста хора се активизират с риболова на щука ... аз за разлика от много хора си ловя щуката целогодишно по р. Марица. Около пловдив знам много местенца за този хищник, но може ли някой да ме светне за добри места около софия .... чувам за долни богоров за искърския язовир и къде ли не .... но да се грабна с нулевите си познания за софия да намеря язовира в Х където и да е си е малко трудно .... Та ако може някой да даде повече инфо за някое язовирче,река,езерце или квото и да е за риболов на щука и сом ще съм много щастлив :)
Изображение
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

junior86,прегледай темата от началото,писали сме за доста водоеми около София :wink: А за язовир Искър не знам да има щука.Поздрав !
Juniur86
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Juniur86 »

Ами аз попрегледах ... и видях че си писал 3 места около софия това за панчаревското езеро .... ( на платеното) ходил съм веднъж и не ми допада .... колкото до челопечене, враждебна и богоров ... тъй като не съм запознат дай някакво инфо кво представляват тези водеми платени ли са или не и как да ги намеря :) ..... Много въпрос много нещо ама непознава човек месноста и е малко забъркващо :shock: хехе
Изображение
сомчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от сомчо »

Не са платени,аз друг платен в който има щука не знам освен панчаревския щото рядко ходя на такива.И трите са свободни,лови се само с билет.За повече инфо виж във hvanah.com там ти е описано подробно.Наслука !
radiuzunov
новобранец
новобранец

Мнение от radiuzunov »

На Богров на платентото (малко след този за който ти говори колегата) също има Щука. Малко е солено - 8 лв пърчката и рибата на кантара. На тапа ако ловиш (жива стръв) задължително трябва да я купиш (щото гълтала навътре), демек за спининг само. на слука .
Аватар
szhristov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от szhristov »

:rolleyes: мерси на колегите дали мнения в тази тема. Вече имам хваната първа щука - 42см. на Враждебна. Ходих два пъти след работа - след 17ч. и втория път имаше слука :D. Пробвах на най-различни изкуствени примамки - воблери, блесни и т.н. и накрая сложих една дето си я правих сам, медна, топ Шторлих - двойна... и след няколко замятания - ЩУКА. Нямах време за повече, защото се стъмваше вече, но съм доволен :)
Поздрави на всички и благодаря за инфото.
...и наслука
pikefisher
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от pikefisher »

Пусни и снимка ако имаш да се покефим и ние.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”