Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Каква лодка е по подходяща
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
MarviN написа:Колеги вижте вие с тези надуваеми лодки с гребла тип "УФИМКА" и тем подобни въобще не сте хващали и затова говорите пълни глупости. Я се съвземете малко и тогава пишете.Кви са тия туби по 20 литра и незнам кво си тва да не ви е шаранче 5 кг. та да се базиката така.Явно не сте и виждали за каква борба става на въпрос със "СОМЧЕ" 20 кг а да не говорим за повече.За 90кг, няма да коментирам.трябва ви лодка най малко 3,40м за предпочитане Зодиак или Ямаха ( аз лично ползвам ямаха 3,60м.) със двигателче както се изразявате поне 15 коня.А на тва дърво отзад както беше казал някой колега му се вика транец.За такъми няма да коментирам.Първо намерете лодката и двигателя ако не ви се плува ДЪЛГо до брега.....
хахахаха....аз затова спрях да пиша тука.....защото всезнайковците са множко....браво колега...чудесно го каза !!! ...Евала и на Барута...копеуеле 90кг в надуваема а ?....хахахахахаха.....ей тия хорица ташак си правят със смърта ! Събудете се олигофрениbarutchiata написа:И аз не можах да разбера като удари сома как ще го бори и как ще го връзва на тубата ама явно човека е слушал много разкази и никога не му е сдрусвало .Много искам даго видя това и да се посмея малко![]()
![]()
Много такива аджамийски съчинения съм чувал

Амин..един да пукне, след него да се родат двама...деееба ваштааа маммаааа !

Господ може всичко чада мой !
Кой сонар да си купя?
1.Humminbird PiranhaMax20 2.Garmin Fishfinder 140
3.Eagle FishEasy 240 Portable
Конкретно за кльонк.

1.Humminbird PiranhaMax20 2.Garmin Fishfinder 140
3.Eagle FishEasy 240 Portable
Конкретно за кльонк.

http://www.vbox7.com/play:1dbd3caf
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
Кой знае на къде?Кой знае до кога?....
-
- сериозен играч
1999 $ сонара е един единствен Гранко и го няма в БГ ...бях писал доста за него...той не е само сонар....а ренген....първия по рода си такъв...вади снимка на дъното...със всико на него пич...извода за тебе !!!
всеки опит да се зайграваш с друг е пълен ташак...имам от години и ти казвам за какво иде реч

Абе чудя ви се - що се нервите толкова бе хораАнатемосания написа:MarviN написа:Колеги вижте вие с тези надуваеми лодки с гребла тип "УФИМКА" и тем подобни въобще не сте хващали и затова говорите пълни глупости. Я се съвземете малко и тогава пишете.Кви са тия туби по 20 литра и незнам кво си тва да не ви е шаранче 5 кг. та да се базиката така.Явно не сте и виждали за каква борба става на въпрос със "СОМЧЕ" 20 кг а да не говорим за повече.За 90кг, няма да коментирам.трябва ви лодка най малко 3,40м за предпочитане Зодиак или Ямаха ( аз лично ползвам ямаха 3,60м.) със двигателче както се изразявате поне 15 коня.А на тва дърво отзад както беше казал някой колега му се вика транец.За такъми няма да коментирам.Първо намерете лодката и двигателя ако не ви се плува ДЪЛГо до брега.....хахахаха....аз затова спрях да пиша тука.....защото всезнайковците са множко....браво колега...чудесно го каза !!! ...Евала и на Барута...копеуеле 90кг в надуваема а ?....хахахахахаха.....ей тия хорица ташак си правят със смърта ! Събудете се олигофрениbarutchiata написа:И аз не можах да разбера като удари сома как ще го бори и как ще го връзва на тубата ама явно човека е слушал много разкази и никога не му е сдрусвало .Много искам даго видя това и да се посмея малко![]()
![]()
Много такива аджамийски съчинения съм чувал
![]()
![]()
Пласмасова я влачи по 30 мин скоростно а вие какво очаквате ... уклейчета ли ? Никога не се знае какво ще ви дойде....запомнете го от мене и спрете с тия простотий !!!!!!!!!!!
Амин..един да пукне, след него да се родат двама...деееба ваштааа маммаааа !![]()

Нека всеки да влиза във водата за сомец

То си е за негова сметка.
Ръката МУ отдава всекиму - дължимото.
-
- сериозен играч
Да Торбалане...така е да влиза как си иска правилно...НО писанията му тук остават нали...и ....колко още хора ще ги прочетат...и...колко ще се доверят без да се замислят за кво иде реч....Торбалан написа:Абе чудя ви се - що се нервите толкова бе хора?
Нека всеки да влиза във водата за сомецкакто си иска.
То си е за негова сметка.
е затова се нервя...и куцо и съкато кльонка хвана...а аз съм най големия виновник за това...щото още от 99 започнах да давам филми за тоя начин на риболов !
а сега от пионерче до трепереща пенсия са СОМАДЖИЙ влизат с десетки лодки и зяят и се лигавят из водата напили се като гъзове...
е за това се нерва Торбалане ....само за това ? Прав беше бай Петьо преди години...Жоре трай си бе само беля ще докараш.....ни аз ни Милко го чухме, лека му пръст.
Сега съжалявам....късно обаче !!
Влез и чети бе пич...чети въпросите им ? да се смееш или да плачеш...ти ми кажи ?
и като им дадеш отговора ....почват и да ти го успорват...е тва е па най смешното!