До всички колеги от Варна, а и не само!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

kolio_vg
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: До всички колеги от Варна, а и не само!

Мнение от kolio_vg »

Днеска тия нещастници звъняха и у нас за късмет бях у нас,дедо яко се беше втресал 10 000 искаха,защото сестра ми ударила некъв на пешаходна,а аз преди минута съм говорил с нея :D трябваше да ходя за риба иначе щех да направя една среща с тоя,тогава щех да го направа в лицето като торта с орехи,да го затворя у нас в мазето и аз да искам за него откуп от 10 000 и сега ме е яд каква групичка се бехме сбрали за рибата да им се отбием на тия щото сме и ние малко луди. Преди 2 седмици имахме такъв случай в махалата ни и сега пак звънят ем трябва бой това е никва полиция само як бой на тия боклуци нещастни
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: До всички колеги от Варна, а и не само!

Мнение от NikiStoianov »

Оняден и в къщи звъняха. Мъжки глас реве по телефона "Майко блъснах човек... бла бла бла..." Майка ми му тегли едни майни и му затвори. Няма нужда от полиция. Вече 4-5 години трабят по медиите за тези измами. Трябва в гората да живееш, за да не си разбрал още за тях. Направо не мога да повярвам, че още има хора да им се връзват. Пък ако ви се занимава - направете среща и му отрежете ушите. Та да си носи цял живот срама и греха. Две години условно/ефективно се забравят, ама рязани уши - не!
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”