Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
Модератор: dantho.mihov
- Motorski
- ще става разбирач
Re: Кражба на рибарски принадлежности завърши със смърт!
Абе вие правите ли разлика между бой и убийство?!?

-
- вече хвърля и на тежко
колеги, не са такива обстоятелствата.Тази сутрин колегите от бърза помощ ми казаха за този случай даже починалото момче е на един колега братовчед и работата е била съвсем друга такаче не трябва да се вярва много на такива глупости
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не бих го убил но бих го осакатил стабилно....
Пример как сините фенове осакатиха един фен на ЦСКА пролетта счупили му ръцете и краката + срязани ахилеси
Пример как сините фенове осакатиха един фен на ЦСКА пролетта счупили му ръцете и краката + срязани ахилеси
1.3.1.2.chirusa_bg написа: ПП. По цяла нощ пие, а сутрин ни бие. Що е то?
Всеки би направил така ли ... не мисля. Като застанеш с ножа в ръка и не е ясно дали ще посегнеш с фаталния удар. Просто човещината не би трябвало да ти го позволи! За бой виж не би имало проблем, един хубав здрав бой. Убийство не се прави за смешни неща, трябва да са намесени много силни чувства, но не към вещ, по-скоро към друг човек ...
- krokibg
- учете се от него
Ами,като чета постовете,ме навява на мисълта че некои колеги знаят повече за случая от други колеги
Като знаете истината,просто я кажете и ние да научим истината

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Когато българина разбере, че да посягаш на чуждо е голямо престъпление, България ще се оправи...
Независимо дали са мильони, кокошки, череши, мамули или компири!
Манталитета е такъв и много не го разбират това
Независимо дали са мильони, кокошки, череши, мамули или компири!
Манталитета е такъв и много не го разбират това
- crazybot
- фен клуб-скобар
Наркотици......TRANSKI RIBAR написа:Не бих го убил но бих го осакатил стабилно....
Мисля си, че голяма част от колегите прибързано се изказаха. За да убиеш човек, според мен е нужна по- сериозна причина
Интерсно ми се стори и мнението - "ще го влачат по съдилища", ами какво да го правят , на мегдана за пример ли да го показват. Върховенството на закона е гаранция за демократичност. Примерът на Кирил е добър, все пак нещата не са просто афект. Ножари,брадвари, стрелци и всякаква друга сган са извън културата и обществото, няма спор надявам се! 

-
- и господ не е толокова добър
fest написа:Мисля си, че голяма част от колегите прибързано се изказаха. За да убиеш човек, според мен е нужна по- сериозна причинаИнтерсно ми се стори и мнението - "ще го влачат по съдилища", ами какво да го правят , на мегдана за пример ли да го показват. Върховенството на закона е гаранция за демократичност. Примерът на Кирил е добър, все пак нещата не са просто афект. Ножари,брадвари, стрелци и всякаква друга сган са извън културата и обществото, няма спор надявам се!
Те дугите държави са пълни със сган, само ние културни

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Motorski
- ще става разбирач
Е ще го убиеш ли?

-
Не няма, само ще го делна с това което е на стената, пък дали ще оживее е божа работаMotorski написа:Е ще го убиеш ли?

- Motorski
- ще става разбирач
интересно... той ако види всичкия този кич може и сам да пукне

- skakalec75
- научил се да хвърля
СВИРНИ ДА ДОНЕСЕМ МАЛКО ЗАХАР.........snegk написа:fest написа:Мисля си, че голяма част от колегите прибързано се изказаха. За да убиеш човек, според мен е нужна по- сериозна причинаИнтерсно ми се стори и мнението - "ще го влачат по съдилища", ами какво да го правят , на мегдана за пример ли да го показват. Върховенството на закона е гаранция за демократичност. Примерът на Кирил е добър, все пак нещата не са просто афект. Ножари,брадвари, стрелци и всякаква друга сган са извън културата и обществото, няма спор надявам се!
Те дугите държави са пълни със сган, само ние културниНека някой да пробва да влезе докато съм в къщи, пък аз ще му направя кафе

Tubertini ги разбира!

-
Ние сме кичозни убийциMotorski написа:интересно... той ако види всичкия този кич може и сам да пукне![]()
![]()

- skakalec75
- научил се да хвърля
Да не говориме.че обществото и културата са изградени с голяма помощ на ''Ножари,брадвари, стрелци и всякаква друга сган '' ........fest написа:Мисля си, че голяма част от колегите прибързано се изказаха. За да убиеш човек, според мен е нужна по- сериозна причинаИнтерсно ми се стори и мнението - "ще го влачат по съдилища", ами какво да го правят , на мегдана за пример ли да го показват. Върховенството на закона е гаранция за демократичност. Примерът на Кирил е добър, все пак нещата не са просто афект. Ножари,брадвари, стрелци и всякаква друга сган са извън културата и обществото, няма спор надявам се!
Закона е за всички,ние сме и съдници и изпълнители.....
Tubertini ги разбира!