Моля, да ми кажете

Модератори: Павел Иванов, sestrata

gerdemon
новобранец
новобранец

Re: Моля, да ми кажете

Мнение от gerdemon »

колега да ти кажа- хич да не ти пука с какво ловиш!!!!!
давам ти пример с самия мен

преди години когато ловях повече на плувка с едно телескопче 3.80 акция 5-25 гр на фирмата JAKSON
един ден когато отново утивах кам капо:) реших да вържа една блесна :някаква поолющена;- метнах с нея и оп една пъстърва
деиствието забравих да кажа се разигра на язовир ГОЛЯМ БЕГЛИК,извадих рибата и ми се разтрепериха рацете
беше балканка около 300 гр- огромна
позле започна едно мятане около 4/5 часа без почивка
резултата 7хубави балканки най-малката 285гр
на следващия ден 1кефал около 200гр и косрур който бе огромен 420гр

ТАКА . от там насетне смених няколко спининка докато ми пасне един на фирмата SEKURA СТРУВА - 267лв.
а с него съм извадил няколко кустурчета

мисалта ми е не ми хвали такъм хвали ми водоем с риба :D

успех в спининка братле :D
ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ! - СИ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ :)
vene mitov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от vene mitov »

Колега не са важни пръчките,макарите и марката на кордите.Във форума има доста колеги които се хвалят само с оборудване :D Преди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида :D :D и имах невероятни успехи и преживявания.Спининга иска най вече постоянство,упоритост и опит в начина на водене на примамката и не на последно място усет къде да търсим рибата.Всичко това както и такъмите си идва с времето.Успех!!! :wink:
Аватар
beis
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от beis »

vene mitov написа:Колега не са важни пръчките,макарите и марката на кордите.Във форума има доста колеги които се хвалят само с оборудване :D Преди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида :D :D и имах невероятни успехи и преживявания.
колега преди 25 год имаше само лади и москвичи а между другото аз още карам лада :wink: но това не значи че сьм много доволен от нея :wink: просто обстоятелсвата са такива но не това е от значение имаше си риба тогава нямаше толкова много бракониерство :wink: сега вече рибата се изучи в пьлния смисьл на думата стана по капризна от всяка гледна точка,сьгласен сьм с теб че не се иска скьпи и модерни вьдици с обикновенни пак може да се лови стига устройството зад вьдицата да е в час но колкото и да е в час,има едно друго нещо ако вьдицата ти е 50-100акция на 2,2м дьлжина и след десетки замятания незнам как ще се почуства без значение кой е зад вьдицата дали ще издьржи на тормоза от страна на уредите му за спининг :wink:
Изображение Изображение Изображение Изображение
Аватар
ExTaZzY
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от ExTaZzY »

Абе я си карай със телето и макаричката пък ако разполагаш с пари си вземи един спининг,но докато схванеш схемата се учи с телето аз сега се стремя почти всеки излет да си пробвам телескопчето за половин 1 час и скоро време ще си взема един спининг :wink:
Изображение
Без риболов няма любов !
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Отначало може всякак-и моите първи проби с блесна бяха некви усмивки от старите ленти -3 м прът "Фишерман",само две секцийки от него карбон,акция 20-40 г :!: ,макара "ДАМ" /трябва да беше за риболов на дъно,бая тежеше и си беше голямшка :D /и с тез противозенитни съоръжения се опитвах да ловя рибки-кефалчета на реката с блесни № 00 и №0 :oops:За резултатите няма кво да коментираме-излагация. Не е кеф и релакс,става мазохизъм и простотия.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”