Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Моля, да ми кажете
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Моля, да ми кажете
колега да ти кажа- хич да не ти пука с какво ловиш!!!!!
давам ти пример с самия мен
преди години когато ловях повече на плувка с едно телескопче 3.80 акция 5-25 гр на фирмата JAKSON
един ден когато отново утивах кам капо:) реших да вържа една блесна :някаква поолющена;- метнах с нея и оп една пъстърва
деиствието забравих да кажа се разигра на язовир ГОЛЯМ БЕГЛИК,извадих рибата и ми се разтрепериха рацете
беше балканка около 300 гр- огромна
позле започна едно мятане около 4/5 часа без почивка
резултата 7хубави балканки най-малката 285гр
на следващия ден 1кефал около 200гр и косрур който бе огромен 420гр
ТАКА . от там насетне смених няколко спининка докато ми пасне един на фирмата SEKURA СТРУВА - 267лв.
а с него съм извадил няколко кустурчета
мисалта ми е не ми хвали такъм хвали ми водоем с риба
успех в спининка братле
давам ти пример с самия мен
преди години когато ловях повече на плувка с едно телескопче 3.80 акция 5-25 гр на фирмата JAKSON
един ден когато отново утивах кам капо:) реших да вържа една блесна :някаква поолющена;- метнах с нея и оп една пъстърва
деиствието забравих да кажа се разигра на язовир ГОЛЯМ БЕГЛИК,извадих рибата и ми се разтрепериха рацете
беше балканка около 300 гр- огромна
позле започна едно мятане около 4/5 часа без почивка
резултата 7хубави балканки най-малката 285гр
на следващия ден 1кефал около 200гр и косрур който бе огромен 420гр
ТАКА . от там насетне смених няколко спининка докато ми пасне един на фирмата SEKURA СТРУВА - 267лв.
а с него съм извадил няколко кустурчета
мисалта ми е не ми хвали такъм хвали ми водоем с риба

успех в спининка братле

ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ ! - СИ ИМА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ 

-
- ще става разбирач
Колега не са важни пръчките,макарите и марката на кордите.Във форума има доста колеги които се хвалят само с оборудване
Преди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида
и имах невероятни успехи и преживявания.Спининга иска най вече постоянство,упоритост и опит в начина на водене на примамката и не на последно място усет къде да търсим рибата.Всичко това както и такъмите си идва с времето.Успех!!! 

колега преди 25 год имаше само лади и москвичи а между другото аз още карам ладаvene mitov написа:Колега не са важни пръчките,макарите и марката на кордите.Във форума има доста колеги които се хвалят само с оборудванеПреди 25 години ловях с пръчка 2.20 от фибро стъкло макара Делфин и корда Прогрес Вида
![]()
и имах невероятни успехи и преживявания.

- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе я си карай със телето и макаричката пък ако разполагаш с пари си вземи един спининг,но докато схванеш схемата се учи с телето аз сега се стремя почти всеки излет да си пробвам телескопчето за половин 1 час и скоро време ще си взема един спининг 

Без риболов няма любов !
-
- кандидат преподавател
Отначало може всякак-и моите първи проби с блесна бяха некви усмивки от старите ленти -3 м прът "Фишерман",само две секцийки от него карбон,акция 20-40 г
,макара "ДАМ" /трябва да беше за риболов на дъно,бая тежеше и си беше голямшка
/и с тез противозенитни съоръжения се опитвах да ловя рибки-кефалчета на реката с блесни № 00 и №0
За резултатите няма кво да коментираме-излагация. Не е кеф и релакс,става мазохизъм и простотия.