Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА
Модератор: bobopeli
-
- разбира нещата
Re: Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА
Как да се увеличи бюджета като политиката на Бойко е в близките 2 години само да го реже

- krokibg
- учете се от него
Ами,как да не реже човека,като ги оставихте крадците 8 години да ни крадат като разпрани.Правят се избори,вие за риба ходите.Петиция има от една година и повече,никои обаче не иска да я подписва защото повечето са страхливци и ги е страх да не им направят нещо бившите ако се върнат на власт и ако си имат дребно бизнесче,да не им го сринат
Това е проблема,а Бойко се опитва да го реши но като гледам,няма как да го направи,понеже всички постове от осем години се държат от хора на тройната коалиция
Пак ходете за риба по време на ицбори и ще ми ловите дядовия

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Страх има щото се живурка в Абсурдистан.... Да не говорим, че в риболовните форуми има колега, който живее и работи в Брюксел и предложи лично да предаде резултатите... обаче сме абсурдно смешниЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа: защото повечето са страхливци![]()
![]()

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- krokibg
- учете се от него
Ачка,има много колеги,които подписаха петицията и доста от тях знаят,че за да искаш,трябва и да даваш и гласуват
Има обаче и много,дето наистина когато има избори са постоянно за риба,вместо пред урните
Ето за това вече не ме интересува какво става,ако искат и манафи да дойдат на власт,това ни се пада,нищо не заслужава тази паплач из страната.Половината се скатават или за стотина лева от работодателите им си продават гласовете и ебават майката на другите хора.Абе,каквото е това е,само е...не заслужаваме,глад и нашийници на вратовете за да вървим в пътя.То не е завист,то не е мръсутия и хитрувания.С две думи - долни твари сме това българите/не всички/и каквото ни се случва си го заслужаваме с пълна сила.Поздрав и тези които си гласуват,да са живи и здрави и пак да го правят.За другите умници,дето нямало за какво и кои да гласуват,да ловят жаби след няколко години и това е
P.S И вземете да ги махнете тези петиции че да не се излагаме и дразним,да не се гледами какви сме мизерници и лаладжии

P.S И вземете да ги махнете тези петиции че да не се излагаме и дразним,да не се гледами какви сме мизерници и лаладжии

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз не знам дали Бате БОЙКО ще ни оправи проблемите на ДЪРЖАВАТА,ама съм оптимист за бъдещето,което е в ръцете на нашите деца,които ний сами възпитаваме(няма да викам Бат Бойко я),а песимизма го затворете в килера,с него нищо няма да постигнем 

- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
За съжаление трябва да призная, че колегата е много правЛ.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ачка,има много колеги,които подписаха петицията и доста от тях знаят,че за да искаш,трябва и да даваш и гласуват![]()
![]()
Има обаче и много,дето наистина когато има избори са постоянно за риба,вместо пред урните
![]()
![]()
Ето за това вече не ме интересува какво става,ако искат и манафи да дойдат на власт,това ни се пада,нищо не заслужава тази паплач из страната.Половината се скатават или за стотина лева от работодателите им си продават гласовете и ебават майката на другите хора.Абе,каквото е това е,само е...не заслужаваме,глад и нашийници на вратовете за да вървим в пътя.То не е завист,то не е мръсутия и хитрувания.С две думи - долни твари сме това българите/не всички/и каквото ни се случва си го заслужаваме с пълна сила.Поздрав и тези които си гласуват,да са живи и здрави и пак да го правят.За другите умници,дето нямало за какво и кои да гласуват,да ловят жаби след няколко години и това е
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
P.S И вземете да ги махнете тези петиции че да не се излагаме и дразним,да не се гледами какви сме мизерници и лаладжии![]()
![]()

Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

-
- фен клуб-скобар
Щомтолкова малко хора от сайта са се подписали е тва е нема щоооооооо
Срамота
Я всеки на когото му пречат БРАКОНИЕРИТЕ да си помисли
Тва е като всичко в България,щом не ме засяга лично ще си трая и ще чакам да видим
Срамота
Я всеки на когото му пречат БРАКОНИЕРИТЕ да си помисли
Тва е като всичко в България,щом не ме засяга лично ще си трая и ще чакам да видим
Колеги,има една организация в ,която всички ние членуваме казва се НЛРС - Национален Ловно Рибарски съюз.
Има отдел от няколко човека занимаващи се с риболов и получаващи заплати.Те къде са, защо търсим Б.Б.и т.н.
Преди няколко месеца имаше избран и нов председател на НЛРС. Вие да сте го избирали?Някой да Ви е питал? Но той лапка от нас.Аз съм и ловец има и много колеги в форума също ловци. Е и ???
Ако не се обединим, не се променим,ако няма кой официално да ни представлява всичко до тук казано по темата БРАКОНИЕРСТВО е глас в пустиня.Ние сме НИКОЙ.Това е причината и подписката да не върви , всички да сме обезверени
и всеки да се е..ва с нас.
Има отдел от няколко човека занимаващи се с риболов и получаващи заплати.Те къде са, защо търсим Б.Б.и т.н.
Преди няколко месеца имаше избран и нов председател на НЛРС. Вие да сте го избирали?Някой да Ви е питал? Но той лапка от нас.Аз съм и ловец има и много колеги в форума също ловци. Е и ???
Ако не се обединим, не се променим,ако няма кой официално да ни представлява всичко до тук казано по темата БРАКОНИЕРСТВО е глас в пустиня.Ние сме НИКОЙ.Това е причината и подписката да не върви , всички да сме обезверени
и всеки да се е..ва с нас.