Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Secret Carp
разбира нещата
разбира нещата

Re: Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА

Мнение от Secret Carp »

Как да се увеличи бюджета като политиката на Бойко е в близките 2 години само да го реже :!: :?:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами,как да не реже човека,като ги оставихте крадците 8 години да ни крадат като разпрани.Правят се избори,вие за риба ходите.Петиция има от една година и повече,никои обаче не иска да я подписва защото повечето са страхливци и ги е страх да не им направят нещо бившите ако се върнат на власт и ако си имат дребно бизнесче,да не им го сринат :idea: :idea: :idea: Това е проблема,а Бойко се опитва да го реши но като гледам,няма как да го направи,понеже всички постове от осем години се държат от хора на тройната коалиция :!: :!: :!: Пак ходете за риба по време на ицбори и ще ми ловите дядовия :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :wink:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
AL KAPONE
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от AL KAPONE »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа: защото повечето са страхливци :idea: :idea: :idea:
Страх има щото се живурка в Абсурдистан.... Да не говорим, че в риболовните форуми има колега, който живее и работи в Брюксел и предложи лично да предаде резултатите... обаче сме абсурдно смешни :lol: Мъжкари зад комповете :wink: :lol:
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ачка,има много колеги,които подписаха петицията и доста от тях знаят,че за да искаш,трябва и да даваш и гласуват :!: :!: :!: Има обаче и много,дето наистина когато има избори са постоянно за риба,вместо пред урните :idea: :idea: :idea: Ето за това вече не ме интересува какво става,ако искат и манафи да дойдат на власт,това ни се пада,нищо не заслужава тази паплач из страната.Половината се скатават или за стотина лева от работодателите им си продават гласовете и ебават майката на другите хора.Абе,каквото е това е,само е...не заслужаваме,глад и нашийници на вратовете за да вървим в пътя.То не е завист,то не е мръсутия и хитрувания.С две думи - долни твари сме това българите/не всички/и каквото ни се случва си го заслужаваме с пълна сила.Поздрав и тези които си гласуват,да са живи и здрави и пак да го правят.За другите умници,дето нямало за какво и кои да гласуват,да ловят жаби след няколко години и това е :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S И вземете да ги махнете тези петиции че да не се излагаме и дразним,да не се гледами какви сме мизерници и лаладжии :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
cafe13
новобранец
новобранец

Мнение от cafe13 »

Аз не знам дали Бате БОЙКО ще ни оправи проблемите на ДЪРЖАВАТА,ама съм оптимист за бъдещето,което е в ръцете на нашите деца,които ний сами възпитаваме(няма да викам Бат Бойко я),а песимизма го затворете в килера,с него нищо няма да постигнем :smt023
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ачка,има много колеги,които подписаха петицията и доста от тях знаят,че за да искаш,трябва и да даваш и гласуват :!: :!: :!: Има обаче и много,дето наистина когато има избори са постоянно за риба,вместо пред урните :idea: :idea: :idea: Ето за това вече не ме интересува какво става,ако искат и манафи да дойдат на власт,това ни се пада,нищо не заслужава тази паплач из страната.Половината се скатават или за стотина лева от работодателите им си продават гласовете и ебават майката на другите хора.Абе,каквото е това е,само е...не заслужаваме,глад и нашийници на вратовете за да вървим в пътя.То не е завист,то не е мръсутия и хитрувания.С две думи - долни твари сме това българите/не всички/и каквото ни се случва си го заслужаваме с пълна сила.Поздрав и тези които си гласуват,да са живи и здрави и пак да го правят.За другите умници,дето нямало за какво и кои да гласуват,да ловят жаби след няколко години и това е :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

P.S И вземете да ги махнете тези петиции че да не се излагаме и дразним,да не се гледами какви сме мизерници и лаладжии :lol: :lol: :lol:
За съжаление трябва да призная, че колегата е много прав :? :?
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
jultopepi
фен клуб-скобар

Мнение от jultopepi »

Щомтолкова малко хора от сайта са се подписали е тва е нема щоооооооо
Срамота
Я всеки на когото му пречат БРАКОНИЕРИТЕ да си помисли
Тва е като всичко в България,щом не ме засяга лично ще си трая и ще чакам да видим
Има недохранени риби и жадни рибари
фен клуб скобар
krasi65
новобранец
новобранец

Мнение от krasi65 »

Колеги,има една организация в ,която всички ние членуваме казва се НЛРС - Национален Ловно Рибарски съюз.
Има отдел от няколко човека занимаващи се с риболов и получаващи заплати.Те къде са, защо търсим Б.Б.и т.н.
Преди няколко месеца имаше избран и нов председател на НЛРС. Вие да сте го избирали?Някой да Ви е питал? Но той лапка от нас.Аз съм и ловец има и много колеги в форума също ловци. Е и ???
Ако не се обединим, не се променим,ако няма кой официално да ни представлява всичко до тук казано по темата БРАКОНИЕРСТВО е глас в пустиня.Ние сме НИКОЙ.Това е причината и подписката да не върви , всички да сме обезверени
и всеки да се е..ва с нас.
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”