Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА

Мнение от ribolovcho »

Бракониери тук бракониери там,навсякъде ги има,даите да направим подписка до Боико Борисов,и ако трябва да направим една акция едновременно навсякъде,кои с каквото може да помогне,даже и със доброволни отряди по места и дружинки,предложение до админите напрвете анкета и да ги пратим на боико борисов
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Re: Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА

Мнение от joroNH »

Колега виж тази петиция:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 16&start=0 :!:
Никога на колене пред когото и да е.
creativ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от creativ »

Смях в залата :(
Сайта nariba.com има средно месечно 62 000 уникални посетители.
В момента петицията е подписана от 2 878 души тези подписи са събрани за почти 2 години
нямам обяснение защо поне 50% от потребителите на "На риба" не са я подписали. Надявам се, че причината е, че не са се запознали с нея и не ми се иска да мисля, че хората ги е страх имената да им фигурират в такива списъци. Още по-малко ми се иска да вярвам, че голяма част от хората си браконерстват и това положение ги устройва.
Ако всеки чака другите да му построят розовото бъдеще и той да му е само консуматор нищо няма да се промени.
Колеги помисле си добре :smt017 :smt017 :smt017 :smt017 :smt017
и не си зарявяйте главата в пясъка.
Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
ewto
новобранец
новобранец

Мнение от ewto »

creativ написа:Смях в залата :(
В момента петицията е подписана от 2 878 души тези подписи са събрани за почти 2 години
нямам обяснение защо поне 50% от потребителите на "На риба" не са я подписали. Надявам се, че причината е, че не са се запознали с нея и не ми се иска да мисля, че хората ги е страх имената да им фигурират в такива списъци. Още по-малко ми се иска да вярвам, че голяма част от хората си браконерстват и това положение ги устройва.
Ако всеки чака другите да му построят розовото бъдеще и той да му е само консуматор нищо няма да се промени.
Явно малко хора знаят за петицията. Аз едва сега разбрах и се подписах. Трябва малко повече реклама.
NikiStoianov
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от NikiStoianov »

Аз мога да кажа за себе си - не съм се подписал, защото е абсолютно безсмислено. Петицията е симулация на активност от типа: "Аз подписах петицията, мойта съвест е чиста, че се опитвам да помагам. Сега някой друг да задвижи нещата и да реши проблема."
С петиции в България проблеми не се решават. Решават се само с точилката.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Бате Бойко има доста други приоритети,които му стоят на дневен ред.Аз лично одавна съм подписал петицията,като даже съм ангажирвал и други хора,които не членуват във форума,но като цяло не съм голям оптимист.ИАРА не могат да огреят навсякаде,даже и да им се подобри бюджета,те не могат да слагат човек във всяко кътче и залив по водоема нон-стоп.Много колеги,виждат бракониерите,но не сигнализират по-една или друга причина.Винаги,когато виждаме незаконни действия по водоемите,трябва да палим телефоните на съответните институции,тогава вече може да се каже,че сме си свършили работата,като съвестни риболовци и сме взели участие в битката срещу тях.
TICA FAN
todoroshko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от todoroshko »

SONY написа:Бате Бойко има доста други приоритети,които му стоят на дневен ред.Аз лично одавна съм подписал петицията,като даже съм ангажирвал и други хора,които не членуват във форума,но като цяло не съм голям оптимист.ИАРА не могат да огреят навсякаде,даже и да им се подобри бюджета,те не могат да слагат човек във всяко кътче и залив по водоема нон-стоп.Много колеги,виждат бракониерите,но не сигнализират по-една или друга причина.Винаги,когато виждаме незаконни действия по водоемите,трябва да палим телефоните на съответните институции,тогава вече може да се каже,че сме си свършили работата,като съвестни риболовци и сме взели участие в битката срещу тях.
Според мен въпроса не е да се повишава бюджета,ами да се повиши наказанието когато те хванат с риба или хванат ИАРАджия да взима подкуп.Например имаше някакъв случей човека го хванали с половин тон риба,мрежите и кво ли не и кво?1000лв. глоба.... ха-ха това е смешно.
SONY
учете се от него
учете се от него

Мнение от SONY »

Ами колега,като се повиши бюджета от там ще се повиши и активността и качеството на работата.Също така ще намалее и корупцията до някаква степен.Всички опира до пари и бюджет,колкото и банално да звучи.Законите също трябва да станат по-сурови,че всеки да си има едно на ум,какво го чака при нарушение.
TICA FAN
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

аз съм бил свидетел как хванаха едни токаджии,и след това ги пуснаха и това е,нищо не и направиха,пак искараха некои лев :roll:
Изображение
Най добрите са тук
nikolayyyyyy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от nikolayyyyyy »

creativ написа:Смях в залата :(
колегата е прав и със сигорност по голямата част от хората си браконерстват :? ако в сайта nariba.com се влизаше с номера на билета за разрешително за риболов ,щеше да се разбере колко хора ползват такъв билет :) и колко гратис минават
Изображение
Аватар
Ace
новобранец
новобранец

Мнение от Ace »

Като идея :smt023 ,но до 5-10 години ще има риба само на отдадени язовири с такса от порядъка на 50 лева или 50 евро минимум на ден ,а част от големите-вододайни или за стопански риболов на държавата. Ако искате да има риба-правите си язовир-давате пари и получавате това, което искате след време-язовир с Риба, защото Вие сте го зарибявали с Вашите пари.В този живот Сам не си ли го направиш ,Никой няма да ти го направи. :wink:
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от trepachoo »

току що свърших и аз тая работа!
на колегите песимисти ще им коства само 40 секунди :wink: може и нищо да не спечелим ,но със сигурност няма и да загубим :idea:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Ace написа:Като идея :smt023 ,но до 5-10 години ще има риба само на отдадени язовири с такса от порядъка на 50 лева или 50 евро минимум на ден ,а част от големите-вододайни или за стопански риболов на държавата. Ако искате да има риба-правите си язовир-давате пари и получавате това, което искате след време-язовир с Риба, защото Вие сте го зарибявали с Вашите пари.В този живот Сам не си ли го направиш ,Никой няма да ти го направи. :wink:
Че то ако всеки си направи рибарник то няма да остане суха площ във България, :roll:
Изображение
Най добрите са тук
kakapoli
новобранец
новобранец

Мнение от kakapoli »

Сигурно над 50 % от хората ,които ходят за риба нямат риболовен билет.

А за подписката току що я попълних ........немислете много ,много ,а се подпишете..............
Аватар
Ace
новобранец
новобранец

Мнение от Ace »

Нещата с язовирите се подготвят и вървят в друга посока.За Язовир-не всеки ,а доста хора ако наистина искате това. :wink:

С Уважение Асе
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”