Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА
Модератор: bobopeli
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА
Бракониери тук бракониери там,навсякъде ги има,даите да направим подписка до Боико Борисов,и ако трябва да направим една акция едновременно навсякъде,кои с каквото може да помогне,даже и със доброволни отряди по места и дружинки,предложение до админите напрвете анкета и да ги пратим на боико борисов

Re: Хаиде Бате Боико-ПОДПИСКА
Колега виж тази петиция:http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 16&start=0 

Никога на колене пред когото и да е.
-
- разбира нещата
Смях в залата
Сайта nariba.com има средно месечно 62 000 уникални посетители.
В момента петицията е подписана от 2 878 души тези подписи са събрани за почти 2 години
нямам обяснение защо поне 50% от потребителите на "На риба" не са я подписали. Надявам се, че причината е, че не са се запознали с нея и не ми се иска да мисля, че хората ги е страх имената да им фигурират в такива списъци. Още по-малко ми се иска да вярвам, че голяма част от хората си браконерстват и това положение ги устройва.
Ако всеки чака другите да му построят розовото бъдеще и той да му е само консуматор нищо няма да се промени.
Колеги помисле си добре
и не си зарявяйте главата в пясъка.

В момента петицията е подписана от 2 878 души тези подписи са събрани за почти 2 години
нямам обяснение защо поне 50% от потребителите на "На риба" не са я подписали. Надявам се, че причината е, че не са се запознали с нея и не ми се иска да мисля, че хората ги е страх имената да им фигурират в такива списъци. Още по-малко ми се иска да вярвам, че голяма част от хората си браконерстват и това положение ги устройва.
Ако всеки чака другите да му построят розовото бъдеще и той да му е само консуматор нищо няма да се промени.
Колеги помисле си добре

Риболова е удоволствие, а не начин за препитание !!!!!!
Явно малко хора знаят за петицията. Аз едва сега разбрах и се подписах. Трябва малко повече реклама.creativ написа:Смях в залата![]()
Колеги помисле си добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
- ще става разбирач
Аз мога да кажа за себе си - не съм се подписал, защото е абсолютно безсмислено. Петицията е симулация на активност от типа: "Аз подписах петицията, мойта съвест е чиста, че се опитвам да помагам. Сега някой друг да задвижи нещата и да реши проблема."
С петиции в България проблеми не се решават. Решават се само с точилката.
С петиции в България проблеми не се решават. Решават се само с точилката.
Бате Бойко има доста други приоритети,които му стоят на дневен ред.Аз лично одавна съм подписал петицията,като даже съм ангажирвал и други хора,които не членуват във форума,но като цяло не съм голям оптимист.ИАРА не могат да огреят навсякаде,даже и да им се подобри бюджета,те не могат да слагат човек във всяко кътче и залив по водоема нон-стоп.Много колеги,виждат бракониерите,но не сигнализират по-една или друга причина.Винаги,когато виждаме незаконни действия по водоемите,трябва да палим телефоните на съответните институции,тогава вече може да се каже,че сме си свършили работата,като съвестни риболовци и сме взели участие в битката срещу тях.
TICA FAN
-
- разбира нещата
Според мен въпроса не е да се повишава бюджета,ами да се повиши наказанието когато те хванат с риба или хванат ИАРАджия да взима подкуп.Например имаше някакъв случей човека го хванали с половин тон риба,мрежите и кво ли не и кво?1000лв. глоба.... ха-ха това е смешно.SONY написа:Бате Бойко има доста други приоритети,които му стоят на дневен ред.Аз лично одавна съм подписал петицията,като даже съм ангажирвал и други хора,които не членуват във форума,но като цяло не съм голям оптимист.ИАРА не могат да огреят навсякаде,даже и да им се подобри бюджета,те не могат да слагат човек във всяко кътче и залив по водоема нон-стоп.Много колеги,виждат бракониерите,но не сигнализират по-една или друга причина.Винаги,когато виждаме незаконни действия по водоемите,трябва да палим телефоните на съответните институции,тогава вече може да се каже,че сме си свършили работата,като съвестни риболовци и сме взели участие в битката срещу тях.
Ами колега,като се повиши бюджета от там ще се повиши и активността и качеството на работата.Също така ще намалее и корупцията до някаква степен.Всички опира до пари и бюджет,колкото и банално да звучи.Законите също трябва да станат по-сурови,че всеки да си има едно на ум,какво го чака при нарушение.
TICA FAN
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
аз съм бил свидетел как хванаха едни токаджии,и след това ги пуснаха и това е,нищо не и направиха,пак искараха некои лев 

-
- вече хвърля и на тежко
колегата е прав и със сигорност по голямата част от хората си браконерстватcreativ написа:Смях в залата![]()
Колеги помисле си добре![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Като идея
,но до 5-10 години ще има риба само на отдадени язовири с такса от порядъка на 50 лева или 50 евро минимум на ден ,а част от големите-вододайни или за стопански риболов на държавата. Ако искате да има риба-правите си язовир-давате пари и получавате това, което искате след време-язовир с Риба, защото Вие сте го зарибявали с Вашите пари.В този живот Сам не си ли го направиш ,Никой няма да ти го направи. 

- trepachoo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
току що свърших и аз тая работа!
на колегите песимисти ще им коства само 40 секунди
може и нищо да не спечелим ,но със сигурност няма и да загубим 
на колегите песимисти ще им коства само 40 секунди

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Че то ако всеки си направи рибарник то няма да остане суха площ във България,Ace написа:Като идея,но до 5-10 години ще има риба само на отдадени язовири с такса от порядъка на 50 лева или 50 евро минимум на ден ,а част от големите-вододайни или за стопански риболов на държавата. Ако искате да има риба-правите си язовир-давате пари и получавате това, което искате след време-язовир с Риба, защото Вие сте го зарибявали с Вашите пари.В този живот Сам не си ли го направиш ,Никой няма да ти го направи.

Сигурно над 50 % от хората ,които ходят за риба нямат риболовен билет.
А за подписката току що я попълних ........немислете много ,много ,а се подпишете..............
А за подписката току що я попълних ........немислете много ,много ,а се подпишете..............
Нещата с язовирите се подготвят и вървят в друга посока.За Язовир-не всеки ,а доста хора ако наистина искате това.
С Уважение Асе

С Уважение Асе