Питане за спининг макара

Модератор: sapuna

stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Питане за спининг макара

Мнение от stich »

Не разбрах само от кое Ecusima-та е по-скъпа с 15 лв.? Тя струва (при модел 4000) 129 лв.,а Tubertini Sirio 65 лв. Доста сочна разлика за 2 еднакви макари. :roll:
Изображение
lazarin83
новобранец
новобранец

Мнение от lazarin83 »

Колега exciata е 129лв ,а не Ecusima-та това са различни макари.
stich
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от stich »

lazarin83 написа:Колега exciata е 129лв ,а не Ecusima-та това са различни макари.
Ммм даа,така е,който не чете добре... :oops: Сори!
Изображение
lihmus
новобранец
новобранец

Мнение от lihmus »

Здравейте колеги! Имам Tubertini Sirio 4000Vi на 2 сезона и здраво връткане. Мога да кажа, че макарето се даржи още на фронта и се бори здраво. Единствения кусур е, че на дръжката има лагер а срещу дръжката има втулка и тя се износва и се появява луфт 1мм при дръжката. Цяла шайба влезна в луфта и стана бетон. Ако тая втулка се смени с лагер макарето става здраво. За парите си е много добро макаре. Точа лиги за Заубера. Весело посрещане на всички риболовци и успех през новата 2010г. :wink:
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Павел Иванов написа::smt044 :smt044 :smt044 ЕииииииЙ , аман !!! Тва не се отнася за питащият а за болшинството от отговарящите начело с мистър Магарко :smt044 :smt044 :smt044 Ся забелезвам че повечето дали компетентно мнение по темата хал хабер си немат какво ги пита човека :idea: Значи , Риобито при размер 1000 си е с тегло колко нормална Дайва с размер 3000 ( тва да си го знае Марко :wink: ) , друг е въпроса че на толкоз яка гега кат туй Чери наистина ще му е нужно макаре с тегло от порядъка на 450 - 500 гр. ако се търси некъф баланс :? Все пак се си мисля че katri не е държал по-дълго от 2.40м. Чери ако изобщо е държал такова та толкоз напира за тва три метрово сомо унищожител ама той си знае . Кръсник , Кроки нещо се затри ама те следя че яко го заместваш :lol: Ае кажи едно Шимано което може да стъпи поне на врътката на дръжката на Заубера или Ексията при тия пари ?!?
Павле, приятелю никого не замествам а и не искам, просто споделям с какви макари ловя на спининг аз-НИЩО повече :idea:
За моя риболов ШИМАНОТО работи, така съм преценил аз, другите преценят друго-няма лошо!!
Не съм Ползвал нито Ексия нито Зауебер(не ме интересува и колко пари са), аз въртя за сом с ШИМАНО ТЕХНИУМ ФА 4000, а за стръв въртя с ШИМАНО Нексейв 2500.
Но както се казва "Всеки има право на лош вкус, казало кучето и си облизало г...а" :lol:

Поздрави!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”