Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Питане за спининг макара
Модератор: sapuna
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: Питане за спининг макара
Не разбрах само от кое Ecusima-та е по-скъпа с 15 лв.? Тя струва (при модел 4000) 129 лв.,а Tubertini Sirio 65 лв. Доста сочна разлика за 2 еднакви макари. 

Колега exciata е 129лв ,а не Ecusima-та това са различни макари.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ммм даа,така е,който не чете добре...lazarin83 написа:Колега exciata е 129лв ,а не Ecusima-та това са различни макари.

Здравейте колеги! Имам Tubertini Sirio 4000Vi на 2 сезона и здраво връткане. Мога да кажа, че макарето се даржи още на фронта и се бори здраво. Единствения кусур е, че на дръжката има лагер а срещу дръжката има втулка и тя се износва и се появява луфт 1мм при дръжката. Цяла шайба влезна в луфта и стана бетон. Ако тая втулка се смени с лагер макарето става здраво. За парите си е много добро макаре. Точа лиги за Заубера. Весело посрещане на всички риболовци и успех през новата 2010г. 

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Павле, приятелю никого не замествам а и не искам, просто споделям с какви макари ловя на спининг аз-НИЩО повечеПавел Иванов написа:![]()
![]()
ЕииииииЙ , аман !!! Тва не се отнася за питащият а за болшинството от отговарящите начело с мистър Магарко
![]()
![]()
Ся забелезвам че повечето дали компетентно мнение по темата хал хабер си немат какво ги пита човека
Значи , Риобито при размер 1000 си е с тегло колко нормална Дайва с размер 3000 ( тва да си го знае Марко
) , друг е въпроса че на толкоз яка гега кат туй Чери наистина ще му е нужно макаре с тегло от порядъка на 450 - 500 гр. ако се търси некъф баланс
Все пак се си мисля че katri не е държал по-дълго от 2.40м. Чери ако изобщо е държал такова та толкоз напира за тва три метрово сомо унищожител ама той си знае . Кръсник , Кроки нещо се затри ама те следя че яко го заместваш
Ае кажи едно Шимано което може да стъпи поне на врътката на дръжката на Заубера или Ексията при тия пари ?!?

За моя риболов ШИМАНОТО работи, така съм преценил аз, другите преценят друго-няма лошо!!
Не съм Ползвал нито Ексия нито Зауебер(не ме интересува и колко пари са), аз въртя за сом с ШИМАНО ТЕХНИУМ ФА 4000, а за стръв въртя с ШИМАНО Нексейв 2500.
Но както се казва "Всеки има право на лош вкус, казало кучето и си облизало г...а"

Поздрави!!
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=