Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Най добрите плувки
Модератор: sapuna
- krokibg
- учете се от него
Re: Най добрите плувки
Ризов написа:Мога да ти препорачам моите плувки ''Ризов", изработени са от висококачствена балса и бои специална разработка , които не напукват , леки са и не утежняват излишно самата плувка.Заради тези си качества плувките "Ризов" са супер чувствителни.Тук мога да изнеса цяла лекция за лепила, килове, антени и т.н.,но просто триябва да вземеш няколко модела и да ги пробваш ,като внимаваш да не попаднеш на китаиските ментета ,които са пуснати на нашият пазар с цел да имитират оригинала.Ментетата се разпознават лесно ,защото са нискокачествени. С пожелание за успешен риболов - Пепи Ризов.rytmiks написа:Дайте накоя препоръка за хубави плувки , най -вече да са здрави
Ползвам вашите плувки,и съм много доволен от тях.Скоро се обяснявахме в една тема и страшен спор се завихри.Имат проблем нашите колеги,които ловят на леко и от години са свикнали да налитат на вносното,понеже наистина преди години плувките на тези фирми си бяха хит.Аз се опитвам да им обясня че плувката когато е направена преходна/с тръбичка / и кордата минава през средата където в последствие се нанизва и антената,просто няма как да се нарани.Нито боята и лака,нито има опадност да се измъкне и т.н.Имам някой леки забележки,които мога да ги споделя и ако е възможно да ги вземете в предвид,за да сме доволни,тези които ползваме вашите плувки.Както каза Kalinux в неговия пост,хубаво е да се работи с камуфлажните цветова,защото колкото и да не ни се вярва,на плитка вода,ярките цветове плашат рибата.Най-важното нещо,според мен,за да бъде плувката савършенна е антенката да е направена така,че при всякакви обстоятелства /слънце или здрач/ да се вижда перфектно и от далече.Това го постигам,лично аз като за целта върха на антенката го оцветявам три сънтиметра - първо с бяла боя, а после 1.5 сънтиметра с черна.Направете си проби и ще видите че на това оцветяване,изобщо не му влияе сянката,слънцето или здрача.Всички са се хванали за червено и жълто,не че и те не са хубави,но те се влиаят от промяната на светлината.Иначе,пак повтарям,на мен в момента вашите плувки са ми любими и да вземете да си разширите дистрибуторската мрежа за да ги има навсякаде и да не обикаляме да ги търсим.Направете си от всичките модели да имате с преходна тръбичка в средата,това е решението на проблема с късане,чупене и нараняване на лаковата боя и т.н.Успех в работата по плувките и да ни зарадвате с нови модели които да тръшнат всички вносни в земята !!! Това е мое мнение и нямам за цел да натрапвам на някой моите виждания по този въпрос.Всеки е свободен да избира с каква плувка ще лови.Успех в риболова на всички !!!
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Аз да питам по повод тия прехвалени плувки "ризов". Сложете едни цени в сайта, че да можем и ние провинционалистите да се облажим/закупим. Верно едно работно място в повече, да се занимава с дребни поръчки, но ще вдигнете продажбите.... Тук зареждат предимно боклуци с неизяснен произход и 2-3 часа живот.....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
по-късно ще кача снимки на тези модели които аз ползвам,ако ти харесат пращам по куриер,но са 10 бр в пакет.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Колеги, темата е стара! Аз само я почистих и извадих от мазето.
Колегата Ризов е писал преди 2 години
Бутник, ти на кои марки се спираш основно?
Колегата Ризов е писал преди 2 години

Бутник, ти на кои марки се спираш основно?
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Чакаме снимкитеbutnik написа:по-късно ще кача снимки на тези модели които аз ползвам,ако ти харесат пращам по куриер,но са 10 бр в пакет.

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
При мен Колмиците издържат максимум два риболова. Много хубави плувки, но на мен ми идват крехки.
Ползвам си плувките на Цирка и съм много доволен.
За болонезе има добри попадения на Лагуна и Шекспир но само между 2 и 5 грама, едни сини бурета
За фини плувки под грам се кълна в Престън
Ползвам си плувките на Цирка и съм много доволен.
За болонезе има добри попадения на Лагуна и Шекспир но само между 2 и 5 грама, едни сини бурета

За фини плувки под грам се кълна в Престън

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Голям зор,ако започна да снимам всички плувки ще затворят темата,че трудно хващам в кадър повече от 10,за топва няма да прекалявам с тях.

-това са последните плувки които си купих,без червената друфгите ми ги прати едно дълго момче от Бургас,искаха да го взимат в NBA,ама заради колежките в института отказа,Локал-е мерси,плувките са на Тубертини.

тук са мешана скара

още една мешана

още ама тия ги ползвам за пропадане най-вече за уклей
.
Имам много и различни модели,това е една част от една кутия,а имам още 5 такива.Какви ползвам ли,ами хубави-Колмик,Сарфикс,Мило,Трабуко,Тубертини,Базерла,Мавър,Миди-MTDE,Браунинг,Сенсас.Кралуссо,имам и някои модели Триана,от БГ.плувките,най-много имам от на Цирка-Yulian,Топ-флоат,Топ-мастер,Промикс,Боби,Видракс,Томакс.То останаха ли не изброени.Всички плувки ги лакирам,като преди лака мажа с моментно лепило една ивичка под ушето до кила.Имам любими форми,а качеството на всички тях ги поставям под един капак.Не бих се учудил вносните да се въртят в съседна на нам страна

-това са последните плувки които си купих,без червената друфгите ми ги прати едно дълго момче от Бургас,искаха да го взимат в NBA,ама заради колежките в института отказа,Локал-е мерси,плувките са на Тубертини.

тук са мешана скара

още една мешана

още ама тия ги ползвам за пропадане най-вече за уклей

Имам много и различни модели,това е една част от една кутия,а имам още 5 такива.Какви ползвам ли,ами хубави-Колмик,Сарфикс,Мило,Трабуко,Тубертини,Базерла,Мавър,Миди-MTDE,Браунинг,Сенсас.Кралуссо,имам и някои модели Триана,от БГ.плувките,най-много имам от на Цирка-Yulian,Топ-флоат,Топ-мастер,Промикс,Боби,Видракс,Томакс.То останаха ли не изброени.Всички плувки ги лакирам,като преди лака мажа с моментно лепило една ивичка под ушето до кила.Имам любими форми,а качеството на всички тях ги поставям под един капак.Не бих се учудил вносните да се въртят в съседна на нам страна

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....