Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Избор на качествена мачова пръчка-МНЕНИЯ
Модератор: sapuna
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Избор на качествена мачова пръчка-МНЕНИЯ
Тя не беше ли до 28гр,имах такъв,истинска въдица.Точно вишнев цвят леко към кафяво.Супер мач,два три модела имаше тогава ,които са записани със златни букви в историята на мач риболова.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
модела 4,50 е с акция 18-25 гр
Technische Daten der Rute:
Länge: 4,50 Meter (15 ft)
Wurfgewicht: 18/ 25 Gramm
Teile: 3
Transportlänge: ca. 1,57 Meter
Technische Daten der Rute:
Länge: 4,50 Meter (15 ft)
Wurfgewicht: 18/ 25 Gramm
Teile: 3
Transportlänge: ca. 1,57 Meter

Аз съм доволен от мавър ултра лайт, мавър дайманд жокер и мавър бляк дайманд, 1 вия е за слайдери 4,20 с акцич 5-20 , 2рия е далекобоен забравих с каква акция е а третия е шарански пак на 4,20 с 15 -35 акция. Естественно с макари дайва. и цените са сносни 1вия е около 250 лв 2 рия е 330 ,3 тия е 160лв.
Не този маркер Ванко , другия.
След дълго задебване в Ибей по японските Шимана-Диафлаш,Пауърлооп и Туинпауър...от 80'те години,не можах да се класирам с наддаванията,щото и там много мераклии.Цените удряха по 200 евро и нагоре.Та накрая боцнах едно чисто ново Шимано Аерокаст с овална бланка,на 4,20 ....и мирясах
Тежи 230 гр,акция до 20 грама,модел 2009г.Още не е пристигнало но го чакам с нетърпение.....следват отзиви за него 

Честито! Дано по-скоро пристигне и бързо да го сефтосаш!
Нека пазим водоемите чисти!!! Събирайте си боклуците!!!
Има един колега във форума- Simo72,от който искам да видя мнение.Той е дрът Шиманаджия 

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Търси Техниума,на 4.20 е с 17 водача.Лових с него доста години и за какво го продадах само се чуся още.Върховата секция е с 10 водача
,страшно прецизни замятания,много здрав и качествен,то тогава и беше топ модела на Шимано.

виж как знаеш от кой мнение да искашrevox написа:Има един колега във форума- Simo72,от който искам да видя мнение.Той е дрът Шиманаджия

пича за който го купих от теб,не го дава за нищо на света.уникален строй и това което най ми хареса в него е тънката дръжка.моята на Тубертини Диаболо изглежда като кол в сравнение с неговатаbutnik написа:Търси Техниума,на 4.20 е с 17 водача.Лових с него доста години и за какво го продадах само се чуся още.Върховата секция е с 10 водача,страшно прецизни замятания,много здрав и качествен,то тогава и беше топ модела на Шимано.
Кажи му да иде да се гръмне или да си играе едно маваши на неговите въдици
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Donky,изобщо не помня на кой го пратих,но съм бил шемет,карай,да е жив и здрав да го използва дълги години в което и не се съмнявам 

-
- кандидат преподавател
Мите,Алан Скотърн стана индивидуален световен шампион точно с тази пръчка. Така че освен едно голямо честито!!!!
п.п. Нали знаеш че е с две акции-нагоре и настрани. Съответно и равотата с нея изисква повечко опит и сръчност
п.п. Нали знаеш че е с две акции-нагоре и настрани. Съответно и равотата с нея изисква повечко опит и сръчност
Върл Shimano фен!
Ше и свикнем,само да я докопам.Мерси за инфото за шампионаsimo72 написа:Мите,Алан Скотърн стана индивидуален световен шампион точно с тази пръчка. Така че освен едно голямо честито!!!!

-
- кандидат преподавател
Няма защо да ми благодариш, винаги разчитаи за инфо, стига да съм в час!
п.п. Пожелаи ми да си взема и аз такъв мач
п.п. Пожелаи ми да си взема и аз такъв мач
Върл Shimano фен!
Симо,само да кажеш и взимаме.Аз моя го спазарих от Австрия,имат още няколко.