Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Мнение за SHIMANO
Модератор: sapuna
Re: Мнение за SHIMANO
"ревокс" Колкото и да пишеш че са еднакви се не мога да ти повярвам Спиидмастера според мен е по-бърз строй,се пак е (SpeedMaster-превод:БързГосподар)revox написа:Баче Симо,тва е само мое мнение.И понеже съм ги тествал двете и аз,може да се видим и нагледно да ми покажеш разликата в работата на двата моделаsimo72 написа:Не дейте да обърквате колегата. Имам предвид revox. Митко, speed master"а е класи над beest master"а. Имам ги и двата и ги ползвам много активно. Истинската пръчка е speed master"а. Не искам да се меша в темата на колегата, защото гледам, че е младо момче и няма нищо лошо в това да пита. С теб обаче трябва да си поговорим на тема Shimano!!!
С поздрави: Баче Симо.Разликата е в карбона XT-100 и XT 60 и съвсем минимално в теглото.За мен си работят еднакво...говорим за спинарките!!!

Колега,ти си преценяваш,аз изказвам мое мнение,понеже съм ги държал в ръчички.Колегата Uzuna продаваше Спиид на 50-100гр 2,70м.Ако си мераклия,можеш да питаш.fn1p написа:"ревокс" Колкото и да пишеш че са еднакви се не мога да ти повярвам Спиидмастера според мен е по-бърз строй,се пак е (SpeedMaster-превод:БързГосподар)revox написа:Баче Симо,тва е само мое мнение.И понеже съм ги тествал двете и аз,може да се видим и нагледно да ми покажеш разликата в работата на двата моделаsimo72 написа:Не дейте да обърквате колегата. Имам предвид revox. Митко, speed master"а е класи над beest master"а. Имам ги и двата и ги ползвам много активно. Истинската пръчка е speed master"а. Не искам да се меша в темата на колегата, защото гледам, че е младо момче и няма нищо лошо в това да пита. С теб обаче трябва да си поговорим на тема Shimano!!!
С поздрави: Баче Симо.Разликата е в карбона XT-100 и XT 60 и съвсем минимално в теглото.За мен си работят еднакво...говорим за спинарките!!!

-
- кандидат преподавател
Разликата е не само в карбона. Водачите са фуджи и са ти лаид, макародържача също е фуджи, дръжката е пауър корк, а самата пръчка е диафлеш.revox написа:Баче Симо,тва е само мое мнение.И понеже съм ги тествал двете и аз,може да се видим и нагледно да ми покажеш разликата в работата на двата моделаsimo72 написа:Не дейте да обърквате колегата. Имам предвид revox. Митко, speed master"а е класи над beest master"а. Имам ги и двата и ги ползвам много активно. Истинската пръчка е speed master"а. Не искам да се меша в темата на колегата, защото гледам, че е младо момче и няма нищо лошо в това да пита. С теб обаче трябва да си поговорим на тема Shimano!!!
Всички тези много важни характеристики които определят поведението на пръчката в режим на здраво натоварване при биист мастъра просто липсват.Явно тестовете ти не са били не достатъчно ефективни
Върл Shimano фен!
Бат Симо се пак коя от двете въдици ще бъде по-добре да си зема Чериууд 2 3.00м Акция 40-80 или БиистМастър 3.00 м 50-100 акция.
Сега ясно ми е че БиистМастъра е по-хубав ама вие направо ме изплашихте че едно салмо хорнет 14 гр. хвърлено с Биистмастъра Няма да хвърка защото е много твърда.
Сега ясно ми е че БиистМастъра е по-хубав ама вие направо ме изплашихте че едно салмо хорнет 14 гр. хвърлено с Биистмастъра Няма да хвърка защото е много твърда.

Фуджи на Спийда,обаче на Биистмастера са Shimano Hardlite.Бийста има допълнителна тежест за настройване на баланса и Vibra Spot макародържач.За хард спининг аз бих избрал Бийстмастера,хем е и малко по-евтин.simo72 написа:Разликата е не само в карбона. Водачите са фуджи и са ти лаид, макародържача също е фуджи, дръжката е пауър корк, а самата пръчка е диафлеш.revox написа:Баче Симо,тва е само мое мнение.И понеже съм ги тествал двете и аз,може да се видим и нагледно да ми покажеш разликата в работата на двата моделаsimo72 написа:Не дейте да обърквате колегата. Имам предвид revox. Митко, speed master"а е класи над beest master"а. Имам ги и двата и ги ползвам много активно. Истинската пръчка е speed master"а. Не искам да се меша в темата на колегата, защото гледам, че е младо момче и няма нищо лошо в това да пита. С теб обаче трябва да си поговорим на тема Shimano!!!
Всички тези много важни характеристики които определят поведението на пръчката в режим на здраво натоварване при биист мастъра просто липсват.Явно тестовете ти не са били не достатъчно ефективни

-
- кандидат преподавател
За Марица, аз използвам Shimano Cataha BX tele spin15-40. Много здрава и универсална, и на много приемвлива цена. Има я в много варианти на дължина и акция. Моята е 2.70м, а това което ми харесва най-много е транспортната и дължина-68см.fn1p написа:Бат Симо се пак коя от двете въдици ще бъде по-добре да си зема Чериууд 2 3.00м Акция 40-80 или БиистМастър 3.00 м 50-100 акция.
Върл Shimano фен!
Колега,вземи пръчка според възможностите.Разгледай,пипни ги и която ти харесва,взимай.С течение на времето мненията се променят,можеш по-късно да я смениш с друга.И на мен ми се иска GUN CRAFT,G.LOOMIS,SHIMANO LESATH...или GAMAKATSU SHEETAH...ама за сега само ги гледам.Недей да мислиш,че можеш да си вземеш вечната спинарка....има да ги сменяааааваш 

-
- кандидат преподавател
Много си прав Митак!revox написа:Колега,вземи пръчка според възможностите.Разгледай,пипни ги и която ти харесва,взимай.С течение на времето мненията се променят,можеш по-късно да я смениш с друга.И на мен ми се иска GUN CRAFT,G.LOOMIS,SHIMANO LESATH...или GAMAKATSU SHEETAH...ама за сега само ги гледам.Недей да мислиш,че можеш да си вземеш вечната спинарка....има да ги сменяааааваш
Върл Shimano фен!
Ми да,може да не му допадне тоя риболов,може да му омръзне,за кво да се напъва за скъп такъм.Мани..ми то примамките са бая пара.20 воблера са 400-500 лв...от големите.Трябва...както казват сърбите...ПОЛАКО(по лека)simo72 написа:Много си прав Митак!revox написа:Колега,вземи пръчка според възможностите.Разгледай,пипни ги и която ти харесва,взимай.С течение на времето мненията се променят,можеш по-късно да я смениш с друга.И на мен ми се иска GUN CRAFT,G.LOOMIS,SHIMANO LESATH...или GAMAKATSU SHEETAH...ама за сега само ги гледам.Недей да мислиш,че можеш да си вземеш вечната спинарка....има да ги сменяааааваш

Абе няма да ми умръзне та затова съм се засилил към БиистМастъра пък по нататък след 3-4 години евентуално Антарес но за сега това са само мечти.

ми,колега,дърпай го за ушите тогава и газ към реката и тва еfn1p написа:Абе няма да ми умръзне та затова съм се засилил към БиистМастъра пък по нататък след 3-4 години евентуално Антарес но за сега това са само мечти.

- GODFATHER
- разбира нещата
- Обратна връзка:
http://www.rapala.bg/1616/%D0%90%D0%BA% ... %80%D0%B8/
http://www.rapala.bg/1632/Shimano.Beast ... .Spinning/
http://www.rapala.bg/1632/Shimano.Beast ... .Spinning/
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
-
- вече хвърля и на тежко
Приятел, ако имаш възможност виж тази сопа http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6378 , модел SEHA627402 или SEHA427402. Можеби ще ти хареса, доста е здрава. Ако си по-здрав в ръцете можеш да вземеш първата, ако искаш по-лека и приятна пръчка ти препоръчвам втората. Дългата и тежката въдица бързо изморяват ръцете и удоволствието се обръща в хамалогия. Имам познат дето вади щуки над 2 кг с пръчка 2,40 с акция 3-15гр. и строй медум-лайт!fn1p написа: Ще се ползва за сом и за щука и за бяла чат пат.
Аз имах същата,супер прилична тояга!!!nabeden ribar написа:Приятел, ако имаш възможност виж тази сопа http://shop.fishing-mania.com/viewrods_3.php?id=6378 , модел SEHA627402 или SEHA427402. Можеби ще ти хареса, доста е здрава. Ако си по-здрав в ръцете можеш да вземеш първата, ако искаш по-лека и приятна пръчка ти препоръчвам втората. Дългата и тежката въдица бързо изморяват ръцете и удоволствието се обръща в хамалогия. Имам познат дето вади щуки над 2 кг с пръчка 2,40 с акция 3-15гр. и строй медум-лайт!fn1p написа: Ще се ползва за сом и за щука и за бяла чат пат.