Мнение за SHIMANO

Модератор: sapuna

Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение за SHIMANO

Мнение от fn1p »

Първо честита 2010 година.Колеги някой има ли мнения,впечатления от SHIMANO BeastMaster спининг 3.00м Акция 50-100
какъв строй е колко тежи и такива разни други наблюдения.

Поздрави и наслука.
Изображение Изображение
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Мнение за SHIMANO

Мнение от eminem94 »

За Дънна ли ще я ползваш ? :D
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Малкия,тази пръчка е за друг вид риболов и не се занимаваи с глупости.Няма да ти върши работа за дребни кустурчета и подобни на тях риби.Тази пръчка е за екстремен риболов на големи риби,гаранция вади 60кг сом без да се замисли :idea: :idea: :idea:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Малкия,тази пръчка е за друг вид риболов и не се занимаваи с глупости.Няма да ти върши работа за дребни кустурчета и подобни на тях риби.Тази пръчка е за екстремен риболов на големи риби,гаранция вади 60кг сом без да се замисли :idea: :idea: :idea:
Абе ти от каде рабра че искам костурчета да вадя бре чиляко.Аз ще я ползвам за тежък спининг как примерно хората ползват
спеедмастер на 3 метра със същата акция ? Та исках да разбера какъв и е строя.Фаст,Модерейтфаст,Медиум.........тн
Ще се ползва за сом и за щука и за бяла чат пат.
Изображение Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ами да беше написал за какво ще я ползваш.Що се отнася до другите ти въпроси,можеш да си купиш тази въдица с какъвто си искаш строи,Шимано са се погрижили за това :lol: :lol: :lol: И така,щом ще ставаш силов риболовец,взимай си я пръчката и си лови спокоино,добра е !!!

Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Л.ВИЧЕВ- krokibg написа:Ами да беше написал за какво ще я ползваш.Що се отнася до другите ти въпроси,можеш да си купиш тази въдица с какъвто си искаш строи,Шимано са се погрижили за това :lol: :lol: :lol: И така,щом ще ставаш силов риболовец,взимай си я пръчката и си лови спокоино,добра е !!!
Добре тогава този модел с какъв строй е SHIMANO BeastMaster AX300XH
Изображение Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Мъжки, тази пръчка е доста твърда, и е по скоро за тролинг. Строя и е доста строг
Върл Shimano фен!
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Вземи влез в сайта на Шимано и прочети какво точно са написали за модела хората.Маи си нямаш работа и очакваш да ти свършим работа на готово.Посети Шимано.ком и ще видиш сам каквото те интересува за три секунди :idea: :idea: :idea:

revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Колега,мисля че за от брега по-добрия размер е 2,70 и акция до 50 гр за тоя риболов.До 100 гр ако сложиш една блесна 3-4 номер,или воблер 4-5 см...трудно ще ги усетиш на ръката.Иначе Бийстмастера е мн.добър,с биофибри е..също,като Спийдмастъра.Моето мнение е 2,70 с акция 20-50гр.
Изображение
Аватар
GODFATHER
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от GODFATHER »

Ако имаш възможност си вземи 50-100гр. на 3м. ама ШМАНО СПИЙДМАСТЕР и маришките сомове лошо им се пише :wink:

п.п. ЧНГ
I'll make him an offer he cant refuse!!!!!!!!!!!!
http://vbox7.com/play:00f5ca22&al=1&vid=
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

GODFATHER написа:Ако имаш възможност си вземи 50-100гр. на 3м. ама ШМАНО СПИЙДМАСТЕР и маришките сомове лошо им се пише :wink:

п.п. ЧНГ
GODFATHER нямам толко пари пък тая биист мастера ще я купувам от човек за 190 ама не и е свалян етикета иначе може ли да ми кажеш каква
е разликата между спеед мастера и биист мастера освен в цената и това че спиид мастера е по-хубав.Та ако може да ми кажеш каква е разликата.
Изображение Изображение
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

Разликата е само в цвета на бланката и...по-хубавата дръжка на Спийдмастъра.190 лв е мн добре за тая тояга.
Изображение
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Не дейте да обърквате колегата. Имам предвид revox. Митко, speed master"а е класи над beest master"а. Имам ги и двата и ги ползвам много активно. Истинската пръчка е speed master"а. Не искам да се меша в темата на колегата, защото гледам, че е младо момче и няма нищо лошо в това да пита. С теб обаче трябва да си поговорим на тема Shimano!!!
С поздрави: Баче Симо
Върл Shimano фен!
Аватар
fn1p
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от fn1p »

Благодаря на всички отговорили до сега.За да не пускам друга тема ще си задам въпроса тук.
Имах чери 1 и искам да я смена но с коя от двете въдици е по-добре да се сдобия.
http://www.rapala.bg/1632/Shimano.Beast ... .Spinning/ по точно модел SBMBX30XH 3.00м. 290гр. Акция 50-100 или тази
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=2061 по точно модел 1143349 3.0m. 184gr. Акция 40-80
Която и от двете да си купя ще се ползва по-марица в търсена на Сом ако някой сега попита до колко кг. Сом казвам 50 кг защото по-голям надали ще ми удари пък ако удари здраве му кажи.И ако може админите да прекръстят темата "Кой от двата Спининга."
Изображение Изображение
revox
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от revox »

simo72 написа:Не дейте да обърквате колегата. Имам предвид revox. Митко, speed master"а е класи над beest master"а. Имам ги и двата и ги ползвам много активно. Истинската пръчка е speed master"а. Не искам да се меша в темата на колегата, защото гледам, че е младо момче и няма нищо лошо в това да пита. С теб обаче трябва да си поговорим на тема Shimano!!!
С поздрави: Баче Симо
Баче Симо,тва е само мое мнение.И понеже съм ги тествал двете и аз,може да се видим и нагледно да ми покажеш разликата в работата на двата модела :wink: .Разликата е в карбона XT-100 и XT 60 и съвсем минимално в теглото.За мен си работят еднакво...говорим за спинарките!!!
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”