Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Въпрос за фидер въдица
Модератор: Paublo_Eskobar
- dunavski
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Въпрос за фидер въдица
То май накрая цяла България ще лови с тия просволутите Глобета

Ако не ги намериш обикаляш 5-6 магазина клатиш още толкова фидера и който ти пасне си го взимаш, но първо трябва да прецениш каде най-често ловиш и каква риба мислиш да ловиш

Ако не ги намериш обикаляш 5-6 магазина клатиш още толкова фидера и който ти пасне си го взимаш, но първо трябва да прецениш каде най-често ловиш и каква риба мислиш да ловиш
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation

даже някой имат и всичките дължини.butnik написа:E как пък един не се оплака от тях,а ти плюеш.Доста колеги познавам да ЛОВЯТ,не да им седят,даже някои имат и двете дължини е как един не изрева бе.Към търсещият,ако не побързаш ще изпуснеш,вземи си някое колче на което върхът едвам се сгъва и ще хващаш риба на куково лято.После сме били виновни.......
КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
Аз адвенчъра и биг була последно ги мернах на Илиенци.Не знам дали е останало нещо вече.Нищо не ти пречи да прескочиш до там.За любителите на лайт фидера това е въдицата за тези пари.Ако имаш път към ``майсторски риболов`` има хубави промоции и за 100 кинта ще си вземеш Мавер.
Above us only sky
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Е, г-н Дунавски е много опитен с продажбите,нека той те набута,аз знам и какво ще ти препоръча..Да с тия фидери ловят страшно много колеги и съм се чудел как са на тая цена ,като знам ,че има боклуци за по100лв които за нищо не стават,няма да посочвам модели и марки.Пич,изспускаш влака, докато разпитваш или си правиш базик с форума.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- ivelin_1976
- разбира нещата
Колега, вероятно ще приемеш поста ми за спам /извиниме /, но според мен фидер въдица се взима доста време напред и затова ти препоръчвам да погледнеш този модел VIKING FEEDER http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=5, може би едно от най-добрите предложения на пазара в момента. Да, цената е дубъл на заявената от теб, но все пак ако след месец, два би могъл да си го позволиш - изчакай.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY 

То хубаво, ама аз купих последния наличен VIKING FEEDER преди месец и като гледам Чичо Веско не е вкарал нови ... а и не се знае на каква цена ще ги пусне като (ако) ги вкара .... По едно време май бяха обявени на 245 леваivelin_1976 написа:Колега, вероятно ще приемеш поста ми за спам /извиниме /, но според мен фидер въдица се взима доста време напред и затова ти препоръчвам да погледнеш този модел http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=5, може би едно от най-добрите предложения на пазара в момента. Да, цената е дубъл на заявената от теб, но все пак ако след месец, два би могъл да си го позволиш - изчакай.

„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
абе без да ми се обиждате,ама чичо веско мой и по триста да ги продава щото има балъци да ги дават.аз също се бях навил да си взимам до момента в който я видях и пробвах, очакванията ми бяха други.фидера не е лош,ама чак пък 200 кинта,ай стига,не си струва парите.Koleff написа:То хубаво, ама аз купих последния наличен VIKING FEEDER преди месец и като гледам Чичо Веско не е вкарал нови ... а и не се знае на каква цена ще ги пусне като (ако) ги вкара .... По едно време май бяха обявени на 245 леваivelin_1976 написа:Колега, вероятно ще приемеш поста ми за спам /извиниме /, но според мен фидер въдица се взима доста време напред и затова ти препоръчвам да погледнеш този модел http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=5, може би едно от най-добрите предложения на пазара в момента. Да, цената е дубъл на заявената от теб, но все пак ако след месец, два би могъл да си го позволиш - изчакай.![]()

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
-
- сериозен играч
Туку що и аз разгледах Адвенчера който получих днес от колегата Shekira,за което много му благодаря,и първите ми впечатления са много добри.Тънка добре изработена бланка,добри и хубаво заляти водачи,дръжката също е тънка,което ми допада.Не ми харесват върховете,там качеството е занижено,два от върховете влизат трудно и не до край а третия обратно,хлабав е,но това е проблем който ще бъде решен за 10минути.С две думи и аз съм учуден от качеството за 56 лв,така,че колега Usmiwka,моя съвет е сещо да ги погледнеш,Адвенчера и Биг була.

Аз обаче се обиждамshekira написа:абе без да ми се обиждате,ама чичо веско мой и по триста да ги продава щото има балъци да ги дават.аз също се бях навил да си взимам до момента в който я видях и пробвах, очакванията ми бяха други.фидера не е лош,ама чак пък 200 кинта,ай стига,не си струва парите.Koleff написа:То хубаво, ама аз купих последния наличен VIKING FEEDER преди месец и като гледам Чичо Веско не е вкарал нови ... а и не се знае на каква цена ще ги пусне като (ако) ги вкара .... По едно време май бяха обявени на 245 леваivelin_1976 написа:Колега, вероятно ще приемеш поста ми за спам /извиниме /, но според мен фидер въдица се взима доста време напред и затова ти препоръчвам да погледнеш този модел http://www.colmic.bg/?page=rods&cat=5, може би едно от най-добрите предложения на пазара в момента. Да, цената е дубъл на заявената от теб, но все пак ако след месец, два би могъл да си го позволиш - изчакай.![]()

А за колегата shekira само ще припомня една от басните на Лафонтен за Лисицата и гроздето, пък вие сами си правете изводите.
Желая на всички колеги, много успешни излети през новата година.
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Колев,няма да спорим за такава голяма разлика в ценовият клас.Тук става на въпрос за достъпни фидери и то с добри ДОКАЗАНИ качества.Аз пък не съм попадал на по-добър фидер от моя.И колегата ни взе за канарчета всички тук.
Shekira,днес ми доставиха фидера.А забравих да те питам,осветен ли е?
Ай честито на колегата!!Добър избор.Хубаво,че послуша опитните колеги и си взе фидер,а не някоя тояга наподобяваща такъв.Така ще добиеш реални впечатления от фидерния риболов още от началото.Добре дошъл във фидерацията

Above us only sky
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Еееееее,престраши се!
-
- сериозен играч