Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

Въпрос за фидер въдица
Модератор: Paublo_Eskobar
Въпрос за фидер въдица
Здравейте,колеги!Отскоро чета във форума,не съм писал до сега.Имам нужда от помощ.Искам да си купя фидер,но колкото повече чета из форума,толкова повече се обърквам и не зная какво да избера.За първи път ще ловя на фидер,но все пак не искам въдица от 10-15 лева.В момента има ли някакви намаления,търся пръчка за около70-100 лева.Първоначално мислех да си купя пръчка плюс макара за 100 лв,но мисля,че ще е по-удачно да си взема само въдица на по -висока цена и да карам с някоя от старите ми макари,пък по-натам може и макара.Някой знае ли в момента налично какво има и какво всъщност да си взема и има ли смисъл за тея пари или хубавите са 200-300лв и нагоре.Дайте накакъв съвет
- gloupan
- разбира нещата
Re: Въпрос за фидер въдица
Добре дошъл колега!Като за първа пръчка мисля че няма смисъл да "излудяваш" с някоя скъпа.За тези пари можеш да си вземеш добра въдица,но все пак напиши от къде си така ще е по лесно да ти се даде по смислен отговор. 

TRS70MLF2
Забравих да кажа ,че съм от София,покрайнините,Казичене,Кривина,тоя район.А фидера ще го ползвам почти на всякъде...на язовир Искър,на Струма,из наще местни гьолове,на река Искър...според зависи.Така,че търся нещо що-годе универсално
Това погледна ли го ?
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=31838
Малко над лимита ама пък готов комплект на 2 дължини
Друг вариант, за който се сещам е предложението от карловската шлкола - вариант на високо ценения във форума фидер Биг Бул на фирмата Глобе само че с друго име и на доста добра цена.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=31735
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=31838
Малко над лимита ама пък готов комплект на 2 дължини
Друг вариант, за който се сещам е предложението от карловската шлкола - вариант на високо ценения във форума фидер Биг Бул на фирмата Глобе само че с друго име и на доста добра цена.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=19&t=31735
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
Глобе-то китайски ли са?
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Какво значение има ,когато тия въдици се доказаха като качество ,строй и най-вече цена.Ти почакай още малко и ще лапнеш някое дръвче,което не си заслужава парите.usmiwka написа:Глобе-то китайски ли са?
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
колега здравеи аз ползвам maver thor 70/360см и сам много доволен .
пазете природата чиста.....
Къде в София има такива на Глобе?
Новата серия Globe имат проблеми
А бе те и старите Биг Були имаха проблеми ама бяха поправими .... а и за тая ценаraishauer написа:Новата серия Globe имат проблеми

Колега дай малко повече информация за какви проблеми става въпрос?
„Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година - да стане лято и цял живот - да са щастливи."
Умберто Еко
Умберто Еко
говорим за биг бул и адвенджър,а не за новата серия на Globe.raishauer написа:Новата серия Globe имат проблеми

КЪЛВЕ ВЧЕРА И УТРЕ, ДНЕС НЕ ЩЕ
- ExTaZzY
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колега по последна информация вносителя на глобе не разполага с такива пръти ако е изостанал някой по складовете само там можеш да намериш или някой втора ръка.usmiwka написа:Къде в София има такива на Глобе?

Без риболов няма любов !
Говорите вие, а аз казвам какъв да не взимаshekira написа:говорим за биг бул и адвенджър,а не за новата серия на Globe.raishauer написа:Новата серия Globe имат проблеми
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
E как пък един не се оплака от тях,а ти плюеш.Доста колеги познавам да ЛОВЯТ,не да им седят,даже някои имат и двете дължини е как един не изрева бе.Към търсещият,ако не побързаш ще изпуснеш,вземи си някое колче на което върхът едвам се сгъва и ще хващаш риба на куково лято.После сме били виновни.......
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Ако не намеря такава в София каква друга ще ми препоръчаш,butnik?