Има ли канарчета на Канарските острови :-)))

Модератори: emo vasilev, alekst

KOLIO1978
новобранец
новобранец

ЗДР ДОКТОРЕ-ПИСХА ТИ ОТ ФУЕРТЕВЕНТУРА

Мнение от KOLIO1978 »

ДА РАЗГЛЕДАХ СНИМКИТЕ ДОБРИ СА.ТОВА ВА КОФАТА ТУКА ГО НАРИ4АМЕ-ПАЛОМИТА,САРГО И МАИ ВИЙДАМ И САЛЕМА.АЗ САМ ОТ АСЕНОВГРАД И КАТО ДОИДОХ ТУКА СЕ ОБЕДИХ 4Е НАСХИА ОТ ОКЕАНСКИА РИБОЛОВ Е КОРЕННО РАЗЛИ4ЕН.НА ДАНО ЗА ГОЛАМА РИБА ТРИАБВАСХЕ ДА ХВАРЛАСХ НА МАЛКИ РИБКИ-САРДИНИ.АЗ НАИ ГОЛАМАТА ДО МОМЕНТА НА ДАНО САМ ХВАСХТАЛ 8 КГ КАЗВА СЕ РЕ.ИМАМ И СНИМКИ.АКО ИМАВ ВАПРОСИ ПИВИ МИ НА Е-МАИЛА-КОЛИО1978@АХОО.CОМ.НАСЛУКА СЛЕДВАСХТИА ПАТ
Аватар
DOCTORA
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от DOCTORA »

Колльо, ти във Фуерте ли си? Аз току що се върнах от там. Ако ти бях видял поста щях да ти се обадя. Ако си там през Октомври догодина, ще се видим. Прочети новият ми репортаж. Ще го пусна в морският форум.
BORN TO FISH, FORCED TO WORK!
cerber
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Re:

Мнение от cerber »

DOCTORA написа:А на искуствени примамки пробвах много, но без успех.
За 6 дена видях само два паламуда да се изкарат на рапала 13 см дълбокогазеща. Всеки ден привечер поне двадесетина от местните рибари въртяха рапали по 2-3 часа но резултата беше само тези две риби. Доста странно като се има в предвид колко много хищна риба има там.
Това е магията на морския спининг, цял ден блъскаш, за една риба. Удоволствието да я излъжеш, ползвайки знанията и уменията си, е невероятно. Може би е трудно да се разбере, ако не се изпита.
Публикувай отговор

Обратно към “Морски риболовни излети.”