Луда Камчия за луди риболовци

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Луда Камчия за луди риболовци

Мнение от evgeniboy »

YordanDanev написа:Във този район действа само закона на джунглата, защото там кметовете, полицаите, горски,ловни и т.н. са от турски произход и няма на кой да се обадиш, защото мрежарите са им селски, братовчеди, сваковци, зетовци и т.н. :evil:
simo72 абе дай бе човек да организираме едно риболовче в този район да го видим толкова ли е страшен :D
Аватар
stoil kolev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от stoil kolev »

evgeniboy написа:
YordanDanev написа:Във този район действа само закона на джунглата, защото там кметовете, полицаите, горски,ловни и т.н. са от турски произход и няма на кой да се обадиш, защото мрежарите са им селски, братовчеди, сваковци, зетовци и т.н. :evil:
simo72 абе дай бе човек да организираме едно риболовче в този район да го видим толкова ли е страшен :D[/q ами то за техен късмет може тогава и да не дойдат гадовете.
Преди да се надсмееш над другия, помисли за себе си.
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

stoil kolev написа:
evgeniboy написа:
simo72 абе дай бе човек да организираме едно риболовче в този район да го видим толкова ли е страшен :D[/q ами то за техен късмет може тогава и да не дойдат гадовете.
Аз района го знам много добре, понеже много често минавам от там, на път за Варна. Който не е виждал реката, той не знае за каква красота става въпрос. Но си мисля, че като се оправим с няколко човека ще решим проблема. Там иска системна и здрава държавна ръка. Братовчет ми от Белослав, с неговите приятели риболовстват доста из тези места, когато не върви на Цонево, и ми казва че там оправия няма. Имай предвид че в тяхната група лабаво няма!
Върл Shimano фен!
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

И аз съм ходил няколко пъти там , ама не знаех, че риболова е разрешен....имам приятели в Близнаците (долен) и са ме водили, наистина е много красиво
Ribolinov
новобранец
новобранец

Мнение от Ribolinov »

Най-после намерих малко актуално инфо за реката :). Не че беше по-различно от преди това разискваното, но... да бъдем оптимисти :D! Въпросът ми е има ли изобщо участък от реката, който все още е слабо засегнат от бракониерски набези? За да не се изнася информация публично, моля колегите да ми помогнат на лично, ако желаят. Нямам намерение да задържам риба от риболов на тази река- и без това е достатъчно обезрибена... Това е единственият начин, по който мога да помогна засега. Преди 10 години реката предлагаше доста рибно богатство, макар и трудно уловимо заради маловодието през лятото. И тогава си ги имаше бракониерите: на яз. Камчия слизаха по 5-10 коли накуп и изсипваха цял полк от мрежари... Добър вариант е да се организира някаква акция зарибяване, доколкото е възможно. Идеята ми е просто ако някой може да помогне с нещо- да помага :)! Същото важи и в пълна сила за всички останали застрашени водоеми! Нека да си пожелаем късмет :)!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”