Къде се намирам:
Мероприятия
Състезания и Първенства
naRiba.com

Форум

Благотворителна надпревара - част 2
Модератори: Павел Иванов, Кърцата
- Don4o_62
- учете се от него
Re: Благотворителна надпревара - част 2
Подкрепям Кюрпеков,че язовира е лайнян.Каракудки найстина има изключително много,също и гамбус.Но на тоя гьол е пълна глупост да се пуска нещо.Просто няма смисъл и ефектът ще е нулев.Само ще остане задоволството че се е направило нещо.По добре да се продължи със зарибяването на 40-то.А относно мрежарите,и на тях ще им дойде края.Само трябва 1,2- ма да ядат к-ра,другите сами ще се откажат.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

- prokop4o
- ще става разбирач
сони и според ме е по добре да се продължи на оризаре или на 40те тази традиция.
- alcora
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Най добри резултати от зарибяване с каракуда ще има на Оризари !
Къде ще се зариби,няма голямо значение.Аз също харесвам Оризари, и щом мнозинството клони за него,така да бъде.Важна е самата акция.Последно време,каракудата взе да поизчезва от там,та няма да е зле да се пусне.Стига на канала да не са я изловили вече,че последния път видяхте ,какво нашествие дойде от селото с кеповете.
TICA FAN
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Забравете Долни воден,ще бъде язък за труда ви ,има и костур на тоя гьол не само каракуда.По-добре да се измисли друг водоем.Оризари става,че както е обрасъл малко са местата за мрежи,а и там си има мистични караконджули,някои надвишаващи кило.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- chestarfield
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
И аз смятам че Оризаре е най удачно.40-извора и миналата година си даде каракуда в добри количества, на него му трябва червеноперка от тази на ТЕЦА. А Оризаре си е дълбок водоем има нужда от сичко, което да му пусним няма да му е излишно.butnik написа:Забравете Долни воден,ще бъде язък за труда ви ,има и костур на тоя гьол не само каракуда.По-добре да се измисли друг водоем.Оризари става,че както е обрасъл малко са местата за мрежи,а и там си има мистични караконджули,някои надвишаващи кило.

- prokop4o
- ще става разбирач
SONY написа:Къде ще се зариби,няма голямо значение.Аз също харесвам Оризари, и щом мнозинството клони за него,така да бъде.Важна е самата акция.Последно време,каракудата взе да поизчезва от там,та няма да е зле да се пусне.Стига на канала да не са я изловили вече,че последния път видяхте ,какво нашествие дойде от селото с кеповете.
трябва да го направим по скоро защото се намесват селски кепове, ел.въдици хлорна вар и др методи на ловене.
-
- научил се да хвърля
трябва да го направим по скоро защото се намесват селски кепове, ел.въдици хлорна вар и др методи на ловене.[/quote]
Това на канала ли ?
Това на канала ли ?

Точно на канала.Усетиха се хората,че има нещо "гнило" да видят толкова народ на това каналче и решиха,че има безплатен обяд.
Идеята е да отидем пак на него,или да направим една серенада на Любо на Езерово.
Идеята е да отидем пак на него,или да направим една серенада на Любо на Езерово.

TICA FAN
- krokibg
- учете се от него
Прпи мен,като се вдигне леда.От три - четири дни,има лед на язовира.Мисля че до няколко дни ще се разтопи ако остане такава температурата.Иначе,нямате проблем,аз когато кажа нещо,не се отмятамSONY написа:Точно на канала.Усетиха се хората,че има нещо "гнило" да видят толкова народ на това каналче и решиха,че има безплатен обяд.

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
Здравейте момчета. Сега ми остана време да почета малко. Сони аз си мислех за зарибяване на Смолянските езера. Притеснява ме факта, че са замръзнали по това време на годината. Иначе ако решите нещо ние пак ще сме на линия. Пишете ни и нас - двама човека.
- prokop4o
- ще става разбирач
сони какво става давайте да изберем някоя дата и място
-
- научил се да хвърля
Мхм.Майче се реши зарибяването да е на Оризари 

Мястото на зарибяването явно ще е Оризари.Така реши мнозинството.Сега остава да дадете предложения за дата и евентуално от къде ще си наловим зарибителя.prokop4o написа:сони какво става давайте да изберем някоя дата и място
Чакам асеновградската група да се включи с предложения.Ще гледам от Пловдив да организирам по-сериозно присъствие.
TICA FAN
Ники, трябва да се замислим над предложението на Любо. Човека ни кани ,ние се назландисваме. Повече каракуда от там няма къде другаде да хванем.Правете организацията и да ги дърпаме .