Как да си узаконя мрежичките

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

dian
разбира нещата
разбира нещата

Re: Как да си узаконя мрежичките

Мнение от dian »

според мен този браконер си правеше реклама на хотелчето но без да иска се издаде
браво и на колегата които откри този линк http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic. ... 899#p43899
блгодарение на него ще има един браконер по малко в форума
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
rumci
учете се от него
учете се от него

Мнение от rumci »

Определено няма място за теб в този форум! Никога досега не съм използвал подобна емотикона, но си я заслужаваш напълно :smt097 ! Заради типове като теб, Велека е почти обезрибена :| .

Сега тук кроя планове каква мрежичка да си взема, малко за браконерство през лятото. Имам идейка, като се избистри, ще Ви я кажа.

Снимка от едно браконерство по Велека,Изображение
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

dian написа:според мен този браконер си правеше реклама на хотелчето но без да иска се издаде
браво и на колегата които откри този линк http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic. ... 899#p43899
блгодарение на него ще има един браконер по малко в форума
е гати нахалството...малко му е банн на тоя...трябва му и посещение, ако има желаещи можем да му видим хотелчето на пролет , да си спретнем там една сбирка :D :twisted: :D
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от kiril_bulgaria »

Колеги, аз Ви питах какво да направя, как да спра да бъда браконер, а Вие с такава ярост се нахвърлихте върху мен. Вземате ме за изкупителна жертва. Можех да си премълча, можех да Ви излъжа, нямаше да се подписвам с името си. Търсих съвет, как да вляза в правият път....Еби му мамата. Когато човек сгреши, има и прошка. Още повече, че днес сме Сирни Заговезни.
Изображение
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

Поне не кощунствай!!!
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

kiril_bulgaria написа:Колеги, аз Ви питах какво да направя, как да спра да бъда браконер
Вълчо си мени козината ,но нрава нивгаш.Наздраве за празника :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
петър василев

Мнение от петър василев »

Прочетете още нещо интересно :lol:
Днес показах на какво е способен българският рибар. Ще се помни с години.
Значи, колеги, улова на риба е забранен. И аз съм в групата, която трябва да гледа как се спазва забраната. Но това е само на книга. И аз си докарах от Бг една кукичка, проволка имам достатъчно и едно въже 6мм. Повече няма да пускам въдица, за да може да се запомни този улов. Ще го говорят с години. Резултата го вижте. 1,05м ! Рибата е Чайни нос
.
Kakτο научен в БГ-то така действа и на вън :wink: Тази история много ми намирисва на доскоро управляващата ни върхушка от комуняги,,,,,куфарчета ,лади,вилички, и каквото си искам това ще правя ,защото власта е в мен :wink:
bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от bantumi »

петър василев написа:Прочетете още нещо интересно :lol:
Днес показах на какво е способен българският рибар. Ще се помни с години.
Значи, колеги, улова на риба е забранен. И аз съм в групата, която трябва да гледа как се спазва забраната. Но това е само на книга. И аз си докарах от Бг една кукичка, проволка имам достатъчно и едно въже 6мм. Повече няма да пускам въдица, за да може да се запомни този улов. Ще го говорят с години. Резултата го вижте. 1,05м ! Рибата е Чайни нос
.
Kakτο научен в БГ-то така действа и на вън :wink: Тази история много ми намирисва на доскоро управляващата ни върхушка от комуняги,,,,,куфарчета ,лади,вилички, и каквото си искам това ще правя ,защото власта е в мен :wink:
"Доскоро управляващата върхушка"?! Ами сега кой управлява бе? Да не би нещо да се е променило към по-добро?Ама айде,не е тука мястото...
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Рибата около платформата е забранена да се лови, защото са ставали множество инциденти. Рибарите около нас са денонощно.
Моля темата да се изтрие и ли заключи или заличи. Ако ръководството на форума счете за нужно, да ми забрани достъпа до форума.
Поздрави.
Изображение
Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

А в последните 18г са ме назначавали на работа с конкурс. В чуждестранни компании, където не са ме избирали, защото съм красив.
Изображение
Аватар
muerter
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от muerter »

kiril_bulgaria написа:А в последните 18г са ме назначавали на работа с конкурс. В чуждестранни компании, където не са ме избирали, защото съм красив.
Евала за което.
Но това че си кадьрен в професията,не значи че си с променено сьзнание или че си по малко бракониер от останалите говеда в Бг.
Нека да не бьркаме двата щата моля :!: :!:
На някои хора не им е нужен акт за раждане , а писмено извинение от производителя на контрацептиви !!
veso1968
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от veso1968 »

Кире, баце, основната разлика между теб и нас съфорумците е ,че ние ходиме на риба за да избягаме от градо и от стресо, да изведем домочадието на въздух и да хванем некоя друга риба,( aма то от такива капути като тебе не остана риба :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ), а ти се чудиш как да привлечеш повече туристи. :butthead: :butthead: :butthead: Молим те се не влизай повече тука!!! :twisted: :twisted: :twisted: п. п .напрарави си застраховка срещу бедсвия, наводнение ,пожар :finga: :finga: :finga:
m101
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от m101 »

Бан до живот!!!
Има едни нещастници като тоя на язовирите около челопече, които ако си им взел мястото идват с 2 пръчки и ти казват да се мръднеш да си пуснат мрежите ..... звънял съм на ИАРА хиляда пъти, но така си и останаха нещата ......
toyo1

Мнение от toyo1 »

kiril_bulgaria написа:Колеги, аз Ви питах какво да направя, как да спра да бъда браконер, а Вие с такава ярост се нахвърлихте върху мен. Вземате ме за изкупителна жертва. Можех да си премълча, можех да Ви излъжа, нямаше да се подписвам с името си. Търсих съвет, как да вляза в правият път....Еби му мамата. Когато човек сгреши, има и прошка. Още повече, че днес сме Сирни Заговезни.
Като започнеш да ЗАРИБЯВАШ (не клиентите) а водоема да ловиш с въдица с една кука и по две пръчки на РИБОЛОВЕН БИЛЕТ и спазваш нормите ще получиш и ПРОШКА (дано се бъркам НО ,,,,,,,)
Kolio Gruncharov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kolio Gruncharov »

Тоя " мъжкар" , като казва че жена му го е карала да ходят по манастирите, май можем да го пратим да се види с Исус на живо ! Аман от такива типове .
Заключено

Обратно към “Разни”