Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Как да си узаконя мрежичките
Модератор: dantho.mihov
- kiril_bulgaria
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Как да си узаконя мрежичките
Добър ден, колегi.
Живея в Царево. Имам къща, която давам под наем. Купил съм нова лодка, ново моторче Ямаха, колесар и Лада, които предоставям безплатно на почиващите, които са риболовци.
http://www.t........com
С някой от почиващите ходим за риба, а двама от тях искат с мрежа. Направих попченска мрежа, 30м.и една за кефал. Реално ги пускам 2-5 пъти през лятото.Какво ли не съм направил, за да мога да ги регистрирам, но продължавам да бъда бракониер няколко пъти в годината.
Какво да направя, че да може да си платя гяволъка за през лятото? Разберете добре, искам да си платя, да няман проблеми. Но явно държавата не ми иска парите.
Като мен са хиляди жители на черноморската ивица-от Шабла до Резово- с една -две мрежички, които се пускат отвреме-навреме.
Ние не сме мрежари, не сме промишлени риболовци. Нашето е за да седнем с почиващите вечерта пред бира и лафче, да направим снимките, да изпечем на скарата скумрията, да му тропнем хорцето.
Ако някой от ползвателите на форума е човек, при когото се издава такова разрешително, ще отда лично при него, независимо в кой град на България е
Поздрави от Нигерия
Кирил Елевтеров
Живея в Царево. Имам къща, която давам под наем. Купил съм нова лодка, ново моторче Ямаха, колесар и Лада, които предоставям безплатно на почиващите, които са риболовци.
http://www.t........com
С някой от почиващите ходим за риба, а двама от тях искат с мрежа. Направих попченска мрежа, 30м.и една за кефал. Реално ги пускам 2-5 пъти през лятото.Какво ли не съм направил, за да мога да ги регистрирам, но продължавам да бъда бракониер няколко пъти в годината.
Какво да направя, че да може да си платя гяволъка за през лятото? Разберете добре, искам да си платя, да няман проблеми. Но явно държавата не ми иска парите.
Като мен са хиляди жители на черноморската ивица-от Шабла до Резово- с една -две мрежички, които се пускат отвреме-навреме.
Ние не сме мрежари, не сме промишлени риболовци. Нашето е за да седнем с почиващите вечерта пред бира и лафче, да направим снимките, да изпечем на скарата скумрията, да му тропнем хорцето.
Ако някой от ползвателите на форума е човек, при когото се издава такова разрешително, ще отда лично при него, независимо в кой град на България е
Поздрави от Нигерия
Кирил Елевтеров
Re: Как да си узаконя мрежичките
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
- Добата©
- разбира нещата
значи ти трябва за да бракониерстваш по велека
заради такива малуумни същества като тебе са обезребени всички наши водоеми
те такива като теб нетрябва да са в този форум

заради такива малуумни същества като тебе са обезребени всички наши водоеми

те такива като теб нетрябва да са в този форум

-
- сериозен играч
Ако това от линка си ти-БЕГАЙ далече че ша стане лошо.

На такива им се вика жалки месари.
На такива им се вика жалки месари.

- Венелин Радушев
- разбира нещата

"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
- valeri
- разбира нещата
По-полека бе пичове!Човека най-очтиво ви попита да му помогнете да влезне в правия път.Вие му се нахвърляте..
Колега има няколко човека в форума който са от моркия край.Питай тях на лични ба не си навличаш гнева на неразбралите
Има модератор Киро , Моряка и които излизаи с лодка в морето и те могат да ти дадът точно инфо...

Колега има няколко човека в форума който са от моркия край.Питай тях на лични ба не си навличаш гнева на неразбралите

Има модератор Киро , Моряка и които излизаи с лодка в морето и те могат да ти дадът точно инфо...

Последно промяна от valeri на Нед Фев 14, 2010 3:28 pm, променено общо 1 път.
вън от форума такива браконери

само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Невиждам лошо във това и аз съм мрежар по -Дунава и си имам и билет за промишлен риболов и всяка година си плащам за него по-150 лв и невиждам какво е нарушено като го има във закона ,но не пускам на други места (РЕКИ И ЯЗОВИРИ).
За да озакониш мрежата отиваш в ИАРА и там ще се погрижат за "документите"

Спининг Клуб " АБИЧИ "
- valeri
- разбира нещата
ribaria78 написа:Невиждам лошо във това и аз съм мрежар по -Дунава и си имам и билет за промишлен риболов и всяка година си плащам за него по-150 лв и невиждам какво е нарушено като го има във закона ,но не пускам на други места (РЕКИ И ЯЗОВИРИ).
За това става въпрос..

Никога не съм се намесвал в такива теми,но този път не издържах,,,,ми той си го признава бе Валери,че я е купил за бракониерски начала и то в нета без да му пука.Другите бракониери поне си кротуват,пък тоя даже и се хвали.За кой прав път говориш,че те и на морето са забранени за използване от любители-рибари.valeri написа:По-полека бе пичове!Човека най-очтиво ви пота да му помогнете да влезне в правия път.Вие му се нахвърляте..![]()
kiril_bulgaria написа: Сега тук кроя планове каква мрежичка да си взема, малко за браконерство през лятото. Имам идейка, като се избистри, ще Ви я кажа.
Снимка от едно браконерство по Велека,
- Венелин Радушев
- разбира нещата
Да оставим настрана, че 99% от мрежарите в Дунав не спазват никакви забрани. Нито забранените за промишлен риболов места, нито за нощния риболов, минималнодопустими размери, забраната през размножителния период и други. Велека не е Дунав...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
-
- и господ не е толокова добър
Да се изгони завинаги.Такива само в затвора, любовници на Хасан

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Бизнес не се прави по тоя начин УТРЕ И АГРЕГАТ ЗА ТОК + ИНСТРУКЦИЯ можеш да предложиш ЕИ ТАКА ЗА РАЗНООБРАЗИЕ НА КЛИЕНТИТЕ.Друго ми е чудно защо ПРОВОКИРА колегите НАЛИ УТРЕ МОЖЕ НЯКОИ ОТ НАС да му ПОГОСТУВА ??? Да половят ПО НЕИГОВИТЕ НАЧИНИ
и на края и ХОРО ДА МУ ИГРАЯТ 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
На тоя нещастник и аз съм ЗА, да му погостуваме,разгледах му постовете в другия форум ,тоя е за разстрел бе еб...и и гада.И после ще му поиграя с удоволствие хорце на гроба.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!