Как да си узаконя мрежичките

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
kiril_bulgaria
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Как да си узаконя мрежичките

Мнение от kiril_bulgaria »

Добър ден, колегi.
Живея в Царево. Имам къща, която давам под наем. Купил съм нова лодка, ново моторче Ямаха, колесар и Лада, които предоставям безплатно на почиващите, които са риболовци.
http://www.t........com
С някой от почиващите ходим за риба, а двама от тях искат с мрежа. Направих попченска мрежа, 30м.и една за кефал. Реално ги пускам 2-5 пъти през лятото.Какво ли не съм направил, за да мога да ги регистрирам, но продължавам да бъда бракониер няколко пъти в годината.
Какво да направя, че да може да си платя гяволъка за през лятото? Разберете добре, искам да си платя, да няман проблеми. Но явно държавата не ми иска парите.
Като мен са хиляди жители на черноморската ивица-от Шабла до Резово- с една -две мрежички, които се пускат отвреме-навреме.
Ние не сме мрежари, не сме промишлени риболовци. Нашето е за да седнем с почиващите вечерта пред бира и лафче, да направим снимките, да изпечем на скарата скумрията, да му тропнем хорцето.
Ако някой от ползвателите на форума е човек, при когото се издава такова разрешително, ще отда лично при него, независимо в кой град на България е
Поздрави от Нигерия
Кирил Елевтеров
Изображение
Аватар
Em1l
разбира нещата
разбира нещата

Re: Как да си узаконя мрежичките

Мнение от Em1l »

А само в морето ли я пускаш тази мрежа? :o

http://forum.ladaclub-bg.com/viewtopic. ... 899#p43899
simo72 написа:Без валати и без мерак, рибар няма!
Аватар
Добата©
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Добата© »

значи ти трябва за да бракониерстваш по велека :twisted: :evil:
заради такива малуумни същества като тебе са обезребени всички наши водоеми :twisted: :evil:
те такива като теб нетрябва да са в този форум :evil:
Изображение
vesko_bs
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от vesko_bs »

Ако това от линка си ти-БЕГАЙ далече че ша стане лошо.
Изображение
На такива им се вика жалки месари. :axe:
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

:o :shock: то все бива наглост и лакомия ама.... Тия хора като са сукали от майка си, са и лапали половината цицка явно....
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

По-полека бе пичове!Човека най-очтиво ви попита да му помогнете да влезне в правия път.Вие му се нахвърляте.. :rolleyes:

Колега има няколко човека в форума който са от моркия край.Питай тях на лични ба не си навличаш гнева на неразбралите :D
Има модератор Киро , Моряка и които излизаи с лодка в морето и те могат да ти дадът точно инфо... :drinkers:
Последно промяна от valeri на Нед Фев 14, 2010 3:28 pm, променено общо 1 път.
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
dian
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от dian »

вън от форума такива браконери :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe: :axe:
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
ribaria78
фен клуб-скобар

Мнение от ribaria78 »

Невиждам лошо във това и аз съм мрежар по -Дунава и си имам и билет за промишлен риболов и всяка година си плащам за него по-150 лв и невиждам какво е нарушено като го има във закона ,но не пускам на други места (РЕКИ И ЯЗОВИРИ).
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

За да озакониш мрежата отиваш в ИАРА и там ще се погрижат за "документите" :wink:
:lol:
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Аватар
valeri
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от valeri »

ribaria78 написа:Невиждам лошо във това и аз съм мрежар по -Дунава и си имам и билет за промишлен риболов и всяка година си плащам за него по-150 лв и невиждам какво е нарушено като го има във закона ,но не пускам на други места (РЕКИ И ЯЗОВИРИ).

За това става въпрос.. :drinkers:
гуслар написа:
Ползата от чалгата за развитието на музиката е толкова голяма ,колкото циганската махала за развитието на архитектурата

Изображение Изображение Изображение
петър василев

Мнение от петър василев »

valeri написа:По-полека бе пичове!Човека най-очтиво ви пота да му помогнете да влезне в правия път.Вие му се нахвърляте.. :rolleyes: :drinkers:
Никога не съм се намесвал в такива теми,но този път не издържах,,,,ми той си го признава бе Валери,че я е купил за бракониерски начала и то в нета без да му пука.Другите бракониери поне си кротуват,пък тоя даже и се хвали.За кой прав път говориш,че те и на морето са забранени за използване от любители-рибари.

kiril_bulgaria написа: Сега тук кроя планове каква мрежичка да си взема, малко за браконерство през лятото. Имам идейка, като се избистри, ще Ви я кажа.

Снимка от едно браконерство по Велека,
Аватар
Венелин Радушев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Венелин Радушев »

Да оставим настрана, че 99% от мрежарите в Дунав не спазват никакви забрани. Нито забранените за промишлен риболов места, нито за нощния риболов, минималнодопустими размери, забраната през размножителния период и други. Велека не е Дунав...
"Досадното на този свят е, че идиотите са уверени в себе си, а умните са изпълнени със съмнения."
snegk
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от snegk »

Да се изгони завинаги.Такива само в затвора, любовници на Хасан :finga: :finga: :finga:
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Бизнес не се прави по тоя начин УТРЕ И АГРЕГАТ ЗА ТОК + ИНСТРУКЦИЯ можеш да предложиш ЕИ ТАКА ЗА РАЗНООБРАЗИЕ НА КЛИЕНТИТЕ.Друго ми е чудно защо ПРОВОКИРА колегите НАЛИ УТРЕ МОЖЕ НЯКОИ ОТ НАС да му ПОГОСТУВА ??? Да половят ПО НЕИГОВИТЕ НАЧИНИ :wink: и на края и ХОРО ДА МУ ИГРАЯТ :ANAL:
boki speca
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от boki speca »

На тоя нещастник и аз съм ЗА, да му погостуваме,разгледах му постовете в другия форум ,тоя е за разстрел бе еб...и и гада.И после ще му поиграя с удоволствие хорце на гроба.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Заключено

Обратно към “Разни”