Смях с въдица в ръка

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

vri4kata
новобранец
новобранец

Re: Смях с въдица в ръка

Мнение от vri4kata »

Сега дойде и моят ред една вечер аз моите приятели решихме да вървим на нощен риболов нагласихме такъмите и тръгваме към месноста Енерговлака(град Белене) ноща настъпи и ние хвърлихме въдиците,към полунощ на моята въдица ми кълве но аз съм задрямал мой приятел ме събужда засичам и вадя улова,след това слагам на куката едно попово прасе и се глася да хвърлям,но осещам че кордата е опъната и чувам как ми се вика "ей чакаи","спри"а аз един сънен и като се обърнах какво да видя зад мен другият ми приятел съм го закачил с върха на куката и поповото прасе му драчи по челото аз толкова много се оплаших но за голяма радос този инцидент мина без сериозни последци за моят приятел :D.После другите приятели се смяха ама на ме не ми беше много смешно, и после ми подфърлиха че ако контрата била се закачила съм щял да го водя в бърца помощ с въдицата и поповото прасе на челото.Така тази вечер беше забавна за някои аз за мен ..... и после имаше голям смях след всичко това. :D :drinkers:
Последно промяна от vri4kata на Чет Фев 18, 2010 8:23 am, променено общо 1 път.
Shankulov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Shankulov »

Лято сме за риба на Дунава с нощуване... Неще да кълве рибата и ние се чудим каква простотия да направим. Едно от момчетата беше дошъл с един москвич и вътре спът две от другите момчета, защото ги е страх да спът отвън(чакалите вият до нас). И ние сме запалили огън и взехме един въглен, който само тлееше. Отиваме до москвича, отваряме леко вратата без да ни усетят и задържаме въглена вътре. Така тлеееше, че вече не виждахме дали има хора в колата. Събудиха се и доста се посмяхме :)
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Къде ще копаем?".
chanio
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от chanio »

3 приятелчета ловим костури на пясъка.Хващаме ги на червей на перце,ама гол след гол....само четвъртия,решил твърдо,че ще ги хваща на симеончета,ама не му бара даже.И така часове наред,викаме му: слагай червей и почвай.....той: не-аз може 2-3 да хвана, ама ще са големи :D Минават часове,не можем да го убедим,ние фащаме, той чака :lol: По едно време плувката му запали и потъна, ама все едно сом!Сгъна му се пръчката и той сек и видяхте ли казах ли ви ,показах ли ви....навива и кво да види един слънчак, ама вълча порода половин кило,че и отгоре :lol: голям смях падна още ми е смешно,кат се сетя,как цял ден чакаше твърдата глава за един голям слънчак :lol:
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Слънчак ама вълча порода... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Пак лятото. Със още 4 колеги и от фирмата и две коли отиваме на риба на река.
Пътьом спираме на едно капанче , зареждаме се със бира,кебапчета и пържена цаца и продължаваме.
Стигнахме реката и се настанихме по брега. До едно време вървяха уклейки и някоя мренка и после затишие.
Един от колегите започна да набляга на бирички. И скоро му се приспа- задрема на стола със въдицата в ръка.
Друг колега/няма да му казвам името щото жена му знаеше че е на работа/ взе че издърпа плувката му от водата и му закачи на куката една цаца от тези пържените дето си носехме.После метна обратно във водата.
Седнахме си по местата и викаме на колегата: Венко,Венко! Кълве ,кълве, дърпай! Колегата скочи ,дръпна и се ококоли ! Гледа куката и вика : Брех маааму стара, вече и пържени взех да ги вадя тия уклей!
Голям смях падна...............
ivo_stoev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко
Обратна връзка:

Мнение от ivo_stoev »

Хубав виц :D
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

Shankulov написа:Лято сме за риба на Дунава с нощуване... Неще да кълве рибата и ние се чудим каква простотия да направим. Едно от момчетата беше дошъл с един москвич и вътре спът две от другите момчета, защото ги е страх да спът отвън(чакалите вият до нас). И ние сме запалили огън и взехме един въглен, който само тлееше. Отиваме до москвича, отваряме леко вратата без да ни усетят и задържаме въглена вътре. Така тлеееше, че вече не виждахме дали има хора в колата. Събудиха се и доста се посмяхме :)
Не го приемай като заяждане, но това си е опасно...могат да се задушат и натровят за раз бройки...добре че са се събудили...
Венцислав Чанков
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Венцислав Чанков »

Миналото лято рано-рано слизам към морето за попчета.Настанявам се,хвърлям въдицата във водата,сипвам си кафенце и паля цигара.След малко близо до мен се настанява симпатичен дядо,пожелава ми добро утро и наслука и започва да се подготвя за риболов.Разпъва въдицата,вади от раницата си кутийка от маргарин,отваря я и се започва-бре,да му ... мамата и др.Какво стана бе колега го питам а той:Абе вместо кутийката със скаридите съм взел тази с маргарина.Усмихвам се и му предлагам от моите скариди но дядото сгъвайки въдицата ми отказва с думите:Мен не ми е за това ама като се събуди бабата и няма с какво да закуси знайш ли какво ще стане...Е тука вече не издържах и лют смях разцепи сутрешната тишина.
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

:lol: :lol: :lol: Горкия старец! Бабата ще го мъмри яко!
Аватар
CrossFire
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от CrossFire »

На яз. Мечка с умерена крачка пристъпваме към набелязания участък от брега. Видимо 45-50 годишен мъж с нервна, неравномерна, но доста голяма крачка :lol: ни задминава в последните 5 метра и застава на нашето място. :? Приветстваме го с "Добро утро", но насреща само студена физиономия и леко доволен блясък в очите, че е застанал на нашето място(а може би неговото място - незнам!). Както и да е! Подминахме го и установихме се на 20-30 метра от него, а моят приятел му пожела "На слука!". Куриоза настана, когато човека сглоби една сопа за брулене на орехи с влакно, което след замятане стоеше като пружина, и плувка достатъчно лека, че да се връща от "пружинното" действие на влакното. Захрани за 5 минути с една кофа жито, мисля към 5-7 литрова беше. :lol: Близо 40 минути се опитваше да достигне захранения(прехранения) участък, но опитите останаха неуспешни. :mrgreen: Понеже моят приятел е доста учтив и услужлив, независимо от отношението на човека отиде да му предложи плувака с по-голям грамаж, за да замята на нужната дистанция. Случи се точно каквото си помислих. Човека отказа съдействие, дори се ядоса, че някой "недорасъл" отива да го учи. :o
На този язовир съм присъствал на още 2 подобни сцени. Внимавайте да не се окажете в подобна ситуация. :)
Ако някой се разпознае............ :drinkers:
Изображение
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Преди години отидох с внука на язовирчето до Сеславци, с намерението да изкараме на въздух два-три часа и да се върнем за обяд. Аз нямах и почукване, та да привлека вниманието на детето. Той още ходеше на детска градина и вниманието му привлякоха две-три бели пеперуди, летящи около нас. Почна от скука с кепа за шарани да се мъчи да покрие някоя. Най-накрая успя да хване една и седна до мен да я разглежда. Като стана 11.30 си тръгнах, а пазачът ми предложи да си купя един шаран около 2кг. Прибираме се. Пред входа отбор пияници си взима аператива. Ясен носи шарана, а аз съм зад него с въдиците. Питат Ясен:- Къде сте ходили с дядо ти? Той отговаря:- на риба! Като си бил на риба какво хванахте? Яско отговаря:-Аз една бяла пеперуда, а дядо нищо и купи е тоя шаран. Щяха да ме убият, за дето си разлели от смях пиенето. :D
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Danchobor
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Danchobor »

Здравейте колежки и колеги моля да не се смеете мтого .Топло време преди около 10 години с съпругата пристигаме в Бобошево аз на риба тя да създават нов швашки цех. Пристигам на реката но не познавам района и почвам оглед. Каменен мост и под него гледам ята риби страшно много. Гледам едно момче с консервена кутия на кръста врързана и една клечка вътре. попитах го какво е забъркал ,момчето отзивчиво ми каза тесто . Да ама аз несъм подготвен влизам магазина купувам брашно бъркане като за един кекс и зямятам но нищо . момчето кади аз гледам и пак питане ,само тесто ли е или има нещо друго абе сложили една ванилия вътре и пада смях защото разкарвал и несъм го попитал в началото.Похвърлях но нищо и реших да се преместя , минах през Бобошево и на края гледам едно вирче до голяма скала и се викам е това е моито място. Една на леко една на тежко две три рибки и спря. Правене на нов такъм пак замятане но нищо .В този момент минаха две момчета на около 10-12 години казаха на слука и заминаха . Обръщам се и какво да видя ,носех в една торба от противогаз малко такъмчета влакно куки тежести идруги дребни неща нямаги .Поогледах се но няма я торбата . Събрах си въдиците и тръгнах към колата в багажника имаше една блеснарка взимам я и се почва да ама не .първото замятани удар и го изпуснах до мен колеги и я да видим блесната показах я и пак замятам удар засичам на около 20-25 метра и рибата бясно се движи в реката навивам и какво да видя една подметка от гуменка само гумата и тройката я закачила за единя краи. Е представете си какъв смях падно от колегите около мен . Да не се случва на никой. поздрави на всички.
Аватар
kolio_p
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kolio_p »

Е това ме развесели искренно. :lol: :lol: :lol:
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

:lol: :lol: :lol: Това с пеперудата и шарана ме изкефи много! Децата са искренни и неподправени ! С деца за риба си е цяло приключение!!!!
docenta
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от docenta »

Преди десетина години решаваме да идем за шаран на Мещица, аз, Вальо Бика, Пенко и още трима приятели с две коли. Още в петък си оставихме такъмите в студиото на Вальо в центъра, но той като видя, че съм само с плувкарски прът ми каза непременно да си взема и една дънна. Вечерта доста подпийнахме и като се върнах вкъщи жена ми се разфуча, та почнах да си връзвам дънна спирала, чак когато вулканът стихна и двечките с детето си легнаха. Вързах криво-ляво три куки, но при четвъртата като теглех влакното за притягане, то се изпрошна между зъбите ми и куката се хакна зверски в долната ми устна. Ами сега? Боли, та се не трае, но да събудя жена ми - ще ме направи на пестил, да ида в Пирогов - ще се скъсат докторите от смях като видят такъв шаран със забита кука и мандахерцаща се спирала. Затова грабнах едни електричарски и едни цигански клещи и - хайде пред огледалото. С керпедените хванах жилото на куката, а с електричарските - лопатката и със сълзи на очи успях да я счупя и да измъкна куката. После не остана дори и белег, но ако някой ви каже, че шаранът не изпитва болка от убождането на куката - не му вярвайте :D
Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!

Риболовна академия "Негован"
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”