Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО
Модератор: dantho.mihov
- leeds
- вече хвърля и на тежко
Re: ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО
забрана за български риболовци ТРАЙНА...................Защо ли
Мани и аз чух същото от приятел грък...ами как защо ако ти кажа как изглеждаше един гьол след инвазия на наши рибари там/турбички ,весници,кутии от стръв консерви/ и с право си казват че сме цигани,колкото да е обидно и боли... ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
Мани и аз чух същото от приятел грък...ами как защо ако ти кажа как изглеждаше един гьол след инвазия на наши рибари там/турбички ,весници,кутии от стръв консерви/ и с право си казват че сме цигани,колкото да е обидно и боли... ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
ДА ХВАНЕШ РИБА Е УДОВОЛСТВИЕ,НО ДА И ДАРИШ ЖИВОТА....Е ТОВА НЕ СЕ ОПИСВА С ДУМИ.
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
ПУСНИ ДНЕС ЗА ДА ХВАНЕШ УТРЕ!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гърците ги мразя в дъното на душата си ... поредната случка, в която тия се показват като боклуци ... Добре, че все пак сте си уловили рибичка
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Така стана колега и на ПАТОМИ през 2008 г. Река места го пълни направо килим от буклуци като спадне по брега остават шишете пласмасови стотици и нашенци от гр. ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ го чистят и искарватпари бизнесleeds написа:забрана за български риболовци ТРАЙНА...................Защо ли

-
- сериозен играч
С кво право бе пич,та тея капути да не са нещо повече от нас А.leeds написа:/ и с право си казват че сме цигани,колкото да е обидно и боли... ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
- orion30
- разбира нещата
Не са ви криви гърците./и аз ги недолюбвам като нация/. Вие сте били на гости следвало е да отстъпите. Гърци у нас на риба не идват/Що ли? Реките и язовирите ни пълни с риба пък те не та не......../. Така че вярна е поговорката:"В чуждо село и керемидите бият". 

Иска ми се доста да си подраскам,но ще ме изкарате ,че съм родоизменник и гъркофил
Не сте прави,само това ще ВИ кажа.
Аз живея в тази страна вече 17-та година и имам други виждания по въпроса,,,сигурен съм ,че познавам гърците много по-добре от всички колеги писали по темата
а за колегата дето се оплаква от гърчулята ще му кажа;;
--Имаме една стара БЪЛГАРСКА приказка,,,,,''Каквато черга си постелиш ,на такава ще спиш''

Не сте прави,само това ще ВИ кажа.
Аз живея в тази страна вече 17-та година и имам други виждания по въпроса,,,сигурен съм ,че познавам гърците много по-добре от всички колеги писали по темата

--Имаме една стара БЪЛГАРСКА приказка,,,,,''Каквато черга си постелиш ,на такава ще спиш''

Тъпи гърци и на мен не са ми приятни да си наврат забраните от зад.Без това не смятам да ходя там за риба докато саществува ТЕЦ2.
Абе чудя се , що сички съседи около нас "криви", а па ние все "праведни" 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Извинявай, ама научи го този пуст български език бе човек! 11 реда текст без ТОЧКА и десетки грешки! Еми мъка си е да ти се чете темата!KEBE написа:здравейте колеги вчера се завърнах от двуневен риболов във гърция - тръгнахме във петък със двама приатели за морски кефали на КАВАЛА ама както симое реда по нашенски от екипировката до![]()
![]()
сичко на шест както се казва след два часа път пристигнахме на КАВАЛА слезнахме разгледахме местата на заливчето и тъкмо дасе настаним ни емнаха гръцките полицаи паркинга кадето сме паркирали бил на общинарите служебен той е самиа кей на друго место неможеше да паркираме заштото отзат буса ни беше спалнята отам се върнахме на СТАВРОС настанихмесе- извадихме такъмите -сложихме масата със пиенето и мезето
![]()
и седнахме -стъмнисе прибрахасе рибарските корабчета зехме си стръф там със моряците майтапи имаше и гърци даси земат риба прясна направо от кораба пинахме- хапнахме до 2 часа презношта решихме да поспим до 6 сутринта оставихме столчетата да нени земат местата че тиа идват един ме сабуди във 4 часа драскач със троики
към 5 единиа от колегите стана аз съшто се събудих но си лежах и във това време се чу трясък оня гръка му казал че щему хвърли стола във морето че това било негово място и го ритнал аз излязох беха се хванали за гушите
разтарвахги и казах на гръка да се успокоят то стана на неовото зеси мястото поупокоихасе започнаха да идват и други тоя веднага расказва и се почна помежду тях да коментират и да казват че сме мръсни българи даси ходим - боклуци един казва че и трапеза имат а дру и спална даже цял ден неспряха но ние си хванахме по някоя рибка и хич нение на

- krokibg
- учете се от него
По големи кълтаци от нас - НЯМАbkd написа:Абе чудя се , що сички съседи около нас "криви", а па ние все "праведни"

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- vladimir1974
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Абе големи завистници са 3г.съм им ял попарата,но има и свестни,а и в България боклуци много,та не се товарете все пак у чуждо село трябва да се съобразяваме...
,щом имате и риба Берекетверсим,казват турците.Важното да Ви останат положителни емоции.На яз.Ал.Стамболийски една каруца цигани така една сутрин дойдоха да ни гонят от местата,ама попаднаха на пищова на комшията/луд военен/,като партизани се изпокриха,а коня обърна каруцата и се качи на баира след 5 изстрела...голям цирк бе.... 

kasmet
-
- ще става разбирач
Не обичам гърчолята ,защото са дребни самовлюбени мазници. Лошото е ,че Кроки е прав. Ние сме много зле. Цена нямаме да се топим , да правим мръсотии и да си гледаме само личната изгода.Много сме безотговорни. Има нещо от които трябва да се учим точно от тях.....Те просто отстояват своето и не обичат да подвиват опашките. Тежко ми е да пиша това..
Христо - наслука на всички
- krokibg
- учете се от него
Няма тежко,каквото ти е на сърцето,ще си го казваш.Да неби да лъжеш !!! От завист сме на това деледже,вместо да работим и да гледаме напред,25 дни в седмицата,мислим мръсотия след мръсотияbesttop написа:Не обичам гърчолята ,защото са дребни самовлюбени мазници. Лошото е ,че Кроки е прав. Ние сме много зле. Цена нямаме да се топим , да правим мръсотии и да си гледаме само личната изгода.Много сме безотговорни. Има нещо от които трябва да се учим точно от тях.....Те просто отстояват своето и не обичат да подвиват опашките. Тежко ми е да пиша това..

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
АЗ! съм виновен ,имам сношения със жени на Гръцки рибари ,за тва ни мразят , половината са женени за Българки , и странни неща, са чувствата за заплюто място и жена ,все едно да си оставиш презерватив във вагина да пазиш място,не става,Госта си е гост ,титуляра, титуляр! Кога го нема ОК! кога е тук...........Хванати в изневяра!кой разбрал, разбрал?

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
във Испания ни хванаха полицаите на един язовир Ел Чоро се казва,нямахме билети за риболов.Като ги запукахме
шараните,един испанец му изхвръкнаха очите,и взе простака та се обади на гвардия цивил,и те доидеха момчетата
попитаха ни кво ги правим тея шарани.Аз му казах че ги ядем и тои вика -КАК така ги ядете,аз му казвам че в германия също ги ядат,те викат ок.И по едно време се вцепиха за билети,ние естествено нямахме,но те се оказаха печени и ни пуснаха,без много разправии но от тогава вече билета е задължителен за мен ,ако тогава се бяха заяли с
нас щеше да берем големи ядове,така че ние сме си виновни и не мое да се сърдим на хората,не всички са гадняри в европата
шараните,един испанец му изхвръкнаха очите,и взе простака та се обади на гвардия цивил,и те доидеха момчетата
попитаха ни кво ги правим тея шарани.Аз му казах че ги ядем и тои вика -КАК така ги ядете,аз му казвам че в германия също ги ядат,те викат ок.И по едно време се вцепиха за билети,ние естествено нямахме,но те се оказаха печени и ни пуснаха,без много разправии но от тогава вече билета е задължителен за мен ,ако тогава се бяха заяли с
нас щеше да берем големи ядове,така че ние сме си виновни и не мое да се сърдим на хората,не всички са гадняри в европата