Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО
Модератор: dantho.mihov
ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО
здравейте колеги вчера се завърнах от двуневен риболов във гърция - тръгнахме във петък със двама приатели за морски кефали на КАВАЛА ама както симое реда по нашенски от екипировката до
сичко на шест както се казва след два часа път пристигнахме на КАВАЛА слезнахме разгледахме местата на заливчето и тъкмо дасе настаним ни емнаха гръцките полицаи паркинга кадето сме паркирали бил на общинарите служебен той е самиа кей на друго место неможеше да паркираме заштото отзат буса ни беше спалнята отам се върнахме на СТАВРОС настанихмесе- извадихме такъмите -сложихме масата със пиенето и мезето
и седнахме -стъмнисе прибрахасе рибарските корабчета зехме си стръф там със моряците майтапи имаше и гърци даси земат риба прясна направо от кораба пинахме- хапнахме до 2 часа презношта решихме да поспим до 6 сутринта оставихме столчетата да нени земат местата че тиа идват един ме сабуди във 4 часа драскач със троики
към 5 единиа от колегите стана аз съшто се събудих но си лежах и във това време се чу трясък оня гръка му казал че щему хвърли стола във морето че това било негово място и го ритнал аз излязох беха се хванали за гушите
разтарвахги и казах на гръка да се успокоят то стана на неовото зеси мястото поупокоихасе започнаха да идват и други тоя веднага расказва и се почна помежду тях да коментират и да казват че сме мръсни българи даси ходим - боклуци един казва че и трапеза имат а дру и спална даже цял ден неспряха но ние си хванахме по някоя рибка и хич нение на 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Re: ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО
Ае Тегли им по една Дълга на тия и да не ти пука .Важното е,че сте си направили кефа .
Неприятна случка, наистина... независимо кой крив и кой прав...
Ама, колега, взе ми си препрочети мнението, разганичи отделните изречения посредством препиниателни знаци и главни букви. Второстепенните такива и запетаите, ако искаш, не бутай... Ама едвам се чете и на практика от 10 реда я се разбере нещо, я не...
Ама, колега, взе ми си препрочети мнението, разганичи отделните изречения посредством препиниателни знаци и главни букви. Второстепенните такива и запетаите, ако искаш, не бутай... Ама едвам се чете и на практика от 10 реда я се разбере нещо, я не...

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ми бате в чуждо село и керемидите бият, трябвало е веднага да се преместите, не да се заяждате. С Грък не можес се разбереш.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Златев написа:Неприятна случка, наистина... независимо кой крив и кой прав...

- emo vasilev
- сериозен играч
Лятото ходих няколко пъти и на Кавала и на Ставрос , но не съм имал проблеми .
Наистина е неприятно да пропътуваш толкова километри и да се получи това !
Наистина е неприятно да пропътуваш толкова километри и да се получи това !
Случката си е кофтакис... но кофти люде си има навсякъде, не е само нашенска традиция... Простакът си е простак, пък бил той византиец, тракиец, гот, саксонец или слав... Дано не ти се случват повече подобни неприятности...KEBE написа:ще го имам във предвид
А забележката ми беше просто препоръка, без заяждане или упрек, надявам се така да си я и приел.

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Никакъв проблем просто докото пишех преживяното пак се ядосахЗлатев написа:Случката си е кофтакис... но кофти люде си има навсякъде, не е само нашенска традиция... Простакът си е простак, пък бил той византиец, тракиец, гот, саксонец или слав... Дано не ти се случват повече подобни неприятности...KEBE написа:ще го имам във предвид
А забележката ми беше просто препоръка, без заяждане или упрек, надявам се така да си я и приел.
Неприятна случка ,но не ми се мисли какво щеше да стане ,ако това бе в България
Аз също не ги долюбвам , но от 2 години ходя доста често там и не съм имал подобни ,да не кажа никакви проблеми
А да неговорим ,че се обмисля /от тяхна страна/забрана за български риболовци
ТРАЙНА...................Защо ли 

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- emo vasilev
- сериозен играч
Бобка , това сериозно ли - ако е така да разпродаваме такъмите !bkd написа: А да неговорим ,че се обмисля /от тяхна страна/забрана за български риболовциТРАЙНА...................Защо ли

-
- сериозен играч
Че повечето Гърци и Кипърци,за хора ли ги имате,маий требе да поживеете малко там
-ебати и пикнята са ,по долен народ от тези не съм виждал,а съм обиколил доста свят.
И кви европейци може да са тея мизерници,ае заеби ,че и аз се ядосах.

Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
[quote="bkd"]Неприятна случка ,но не ми се мисли какво щеше да стане ,ако това бе в България
Аз също не ги долюбвам , но от 2 години ходя доста често там и не съм имал подобни ,да не кажа никакви проблеми
А да неговорим ,че се обмисля /от тяхна страна/забрана за български риболовци
ТРАЙНА...................Защо ли
[/quote Ние от наша страна несмеги предизвиквали . А за золуми че правят някой колеги правят

Последно промяна от KEBE на Пон Фев 22, 2010 6:16 pm, променено общо 1 път.
...........,а за българин боб фърляdrat написа:И Евреина плаче,когато Грък се ражда.

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- nasco2
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Гадна работа, но и тук се случва, Една сутрин се събудих на яз. Искър и един ми беше влезнал в лодката пред палатката и от там си ловеше, обяснявайки, че той си ловял тук от години, размина му се на косъм сутрешната баня, оказа се че имал и друго място.