ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО

Мнение от KEBE »

здравейте колеги вчера се завърнах от двуневен риболов във гърция - тръгнахме във петък със двама приатели за морски кефали на КАВАЛА ама както симое реда по нашенски от екипировката до :drinkers: :partyman: :smt020 сичко на шест както се казва след два часа път пристигнахме на КАВАЛА слезнахме разгледахме местата на заливчето и тъкмо дасе настаним ни емнаха гръцките полицаи паркинга кадето сме паркирали бил на общинарите служебен той е самиа кей на друго место неможеше да паркираме заштото отзат буса ни беше спалнята отам се върнахме на СТАВРОС настанихмесе- извадихме такъмите -сложихме масата със пиенето и мезето :partyman: :rock: и седнахме -стъмнисе прибрахасе рибарските корабчета зехме си стръф там със моряците майтапи имаше и гърци даси земат риба прясна направо от кораба пинахме- хапнахме до 2 часа презношта решихме да поспим до 6 сутринта оставихме столчетата да нени земат местата че тиа идват един ме сабуди във 4 часа драскач със троики :oops: към 5 единиа от колегите стана аз съшто се събудих но си лежах и във това време се чу трясък оня гръка му казал че щему хвърли стола във морето че това било негово място и го ритнал аз излязох беха се хванали за гушите :smt062 разтарвахги и казах на гръка да се успокоят то стана на неовото зеси мястото поупокоихасе започнаха да идват и други тоя веднага расказва и се почна помежду тях да коментират и да казват че сме мръсни българи даси ходим - боклуци един казва че и трапеза имат а дру и спална даже цял ден неспряха но ние си хванахме по някоя рибка и хич нение на :butthead:
eminem94
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: ГЪРЦИ ЕВРОПЕЙЦИ НЕМА ЩО

Мнение от eminem94 »

Ае Тегли им по една Дълга на тия и да не ти пука .Важното е,че сте си направили кефа .
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

Неприятна случка, наистина... независимо кой крив и кой прав...
Ама, колега, взе ми си препрочети мнението, разганичи отделните изречения посредством препиниателни знаци и главни букви. Второстепенните такива и запетаите, ако искаш, не бутай... Ама едвам се чете и на практика от 10 реда я се разбере нещо, я не... :|
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
stefanotis
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от stefanotis »

Ми бате в чуждо село и керемидите бият, трябвало е веднага да се преместите, не да се заяждате. С Грък не можес се разбереш.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

Мнение от KEBE »

Златев написа:Неприятна случка, наистина... независимо кой крив и кой прав...
Ама, колега, взе ми си препрочети мнението, разганичи отделните изречения посредством препиниателни знаци и главни букви. Второстепенните такива и запетаите, ако искаш, не бутай... Ама едвам се чете и на практика от 10 реда я се разбере нещо, я не... :|
:smt023 ще го имам във предвид
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

Лятото ходих няколко пъти и на Кавала и на Ставрос , но не съм имал проблеми .
Наистина е неприятно да пропътуваш толкова километри и да се получи това !
Аватар
Златев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Златев »

KEBE написа: :smt023 ще го имам във предвид
Случката си е кофтакис... но кофти люде си има навсякъде, не е само нашенска традиция... Простакът си е простак, пък бил той византиец, тракиец, гот, саксонец или слав... Дано не ти се случват повече подобни неприятности...
А забележката ми беше просто препоръка, без заяждане или упрек, надявам се така да си я и приел. :)
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

Мнение от KEBE »

Златев написа:
KEBE написа: :smt023 ще го имам във предвид
Случката си е кофтакис... но кофти люде си има навсякъде, не е само нашенска традиция... Простакът си е простак, пък бил той византиец, тракиец, гот, саксонец или слав... Дано не ти се случват повече подобни неприятности...
А забележката ми беше просто препоръка, без заяждане или упрек, надявам се така да си я и приел. :)
Никакъв проблем просто докото пишех преживяното пак се ядосах
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Неприятна случка ,но не ми се мисли какво щеше да стане ,ако това бе в България :? Аз също не ги долюбвам , но от 2 години ходя доста често там и не съм имал подобни ,да не кажа никакви проблеми :idea: :wink: А да неговорим ,че се обмисля /от тяхна страна/забрана за български риболовци :idea: ТРАЙНА...................Защо ли :?:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
emo vasilev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от emo vasilev »

bkd написа: А да неговорим ,че се обмисля /от тяхна страна/забрана за български риболовци :idea: ТРАЙНА...................Защо ли :?:
Бобка , това сериозно ли - ако е така да разпродаваме такъмите ! :D
lovo-бай СТОЯН
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от lovo-бай СТОЯН »

Че повечето Гърци и Кипърци,за хора ли ги имате,маий требе да поживеете малко там :shock: -ебати и пикнята са ,по долен народ от тези не съм виждал,а съм обиколил доста свят. :drinkers: И кви европейци може да са тея мизерници,ае заеби ,че и аз се ядосах. :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Ако умееш да летиш, не-казвай на никого, защото няма да можеш да се отървеш от учители!
Аватар
drat
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от drat »

И Евреина плаче,когато Грък се ражда.
Изображение
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

Мнение от KEBE »

[quote="bkd"]Неприятна случка ,но не ми се мисли какво щеше да стане ,ако това бе в България :? Аз също не ги долюбвам , но от 2 години ходя доста често там и не съм имал подобни ,да не кажа никакви проблеми :idea: :wink: А да неговорим ,че се обмисля /от тяхна страна/забрана за български риболовци :idea: ТРАЙНА...................Защо ли :?:[/quote Ние от наша страна несмеги предизвиквали . А за золуми че правят някой колеги правят
Последно промяна от KEBE на Пон Фев 22, 2010 6:16 pm, променено общо 1 път.
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

drat написа:И Евреина плаче,когато Грък се ражда.
...........,а за българин боб фърля :roll:
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
Аватар
nasco2
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от nasco2 »

Гадна работа, но и тук се случва, Една сутрин се събудих на яз. Искър и един ми беше влезнал в лодката пред палатката и от там си ловеше, обяснявайки, че той си ловял тук от години, размина му се на косъм сутрешната баня, оказа се че имал и друго място.
Заключено

Обратно към “Разни”