САВЕТ ЗА СТАР ДВИГАТЕЛ

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: САВЕТ ЗА СТАР ДВИГАТЕЛ

Мнение от Тедо »

За 500лв тих е само електрически - даже и за акумулатор ще останат... с едно зареждане 2-3 часа, а с по-големичък акумулатор може и 5... По-добре е обаче с 2 акумулатора по 50-60Ач, че по-лесно се носят от 1 100Ач, а и вероятността да се прибираш на гребла е по-малка...

Другият вариант е на лизинг - 5 коня излиза 146лв на месец (12 вноски) :wink:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

ако става вапрос за чисто нов , имам оферта за чисто нов меркури 5 кс. -1200лв. .Един роднина си взе и каза ,че може и на мен да вземе на такава цена , ама работата е точно там ,че ако си взема нов ще е по-голям защото на есен искам рибче да си взимам и ще му трябва голям мотор поне 10 коня , а за тая сегашната лодка и 2 ми стигат.За това искам нещо което да ми варши работа .А що се отнася до електрическия имам ,нооооо много често сам се пребирал на гребла и неси струва да се дават пари за тея двигателчета и да инвистираш после в акумолатори , според мен де,апак и на яз. Цонево кадето основно влача при 1 метар вална накаде с тоя електрически.
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

При положение ,че наван ги изкопуват по 50 евро (най-много) тея вапросните 2-4 коня двигатели , колко трябва да струват тука тея 20 годишни ветерани , и как може на магазина нов 4 коня (четиритактов) да е 1500 , а 20 годишен (двутактов) да му искат 500-600 лева :P .Една стока мини ли и гаранцията и е поне на половина цената , а за още 15 години да падне само с 200 лв. си е смях (просто разсайдавам)
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

РИБ-чето какъв размер ще бъде? По принцип и 10кс е малко за РИБ 330-350 - нещата са на кантар... Ще ти трябва 15-ка :)
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Според мен само в България може такива аномалии на 15 годишна кола да и се искат 5000 лева и на 20 годишен мотор да се искат 500 лева , на ван даже да ни ги подаряват.И ТО В КРИЗА :rolleyes:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

като му дойде времето на РИБЧЕТО ЩЕ МУ МИСЛЯ
Аватар
Тедо
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Тедо »

didooo написа:Според мен само в България може такива аномалии на 15 годишна кола да и се искат 5000 лева и на 20 годишен мотор да се искат 500 лева , на ван даже да ни ги подаряват.И ТО В КРИЗА :rolleyes:
да бе, подаряват само такива дето не работят... здравите си ги пазят...
ето виж и една 20 годишна кола за 8000 евро http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

:wink:
toyo1

Мнение от toyo1 »

Тедо написа:
didooo написа:Според мен само в България може такива аномалии на 15 годишна кола да и се искат 5000 лева и на 20 годишен мотор да се искат 500 лева , на ван даже да ни ги подаряват.И ТО В КРИЗА :rolleyes:
да бе, подаряват само такива дето не работят... здравите си ги пазят...
ето виж и една 20 годишна кола за 8000 евро http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1

:wink:
Там Тоьота ЯВНО държи цена :D
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

е то е коренно различно, защото тая тоиота нее струва 16000 евро като нова. Нали за ставаше дума как може 20 годишна стока да струва на половината на нова :roll:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Вземи си един Салют-2(има по 100лв.все още някъде),и си готов.Покарай го,след това помисли за отскок на четиритактов.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Защо ли ми се струва ,че тук някои хора имат интерес да насаждат мнение поради личен интерес истината дане блесне и да отвори очите на копувачите :lol:
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Истината е че нищо няма да вземеш,а кой кво продава и за колко,тебе кво те боли.Просто ти самия не знаеш какво искаш,та да коментираш цени :lol: .
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от didooo »

Колегаа теб пък какво те бърка , че коментирам , та нали форума е за коментари това ,че на теб нети изнася да чуваш истини си е твой проблем и кой си ти ,че да ми казваш какво да взимам и какво дане взимам ?Това , че несе сyгласих да ти дам 500 лева за 23 годишният ти двигател нети дава право да ми говориш така .Все пак аз искам препоръки и оферти а на какво ще се спра си е моя работа ,все пак аз ще давам парите.Така ,че сам благодарен на хората които ме насочиха към ЯМАХА като марка 8)
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

С интерес чакаме кво ще вземеш :lol:
didooo
ще става разбирач
ще става разбирач