Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Шкода Октавия??
Модератор: dantho.mihov
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Шкода Октавия??
Да де ама не бих заложил на ни един Фолцваген произведен след 98ма та за тва тъй
Еле па на варианта Пасат в който е и Октавията а Ивака точно за него пита .

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Павел Иванов
- drat
- разбира нещата
Много е важно каква е и цената на амтомабила, а като им гледам цените в Мобилето мисля , че си заслужава.
В старата работа имахме около трийсе Шкоди, и като изключа дребни проблеми с окачването, които се появиха след около сто-сто и двайсе хиляди други ядове не е имало. Сглобката на колата като цяло не е много добра, но за такива пари толкова.
В старата работа имахме около трийсе Шкоди, и като изключа дребни проблеми с окачването, които се появиха след около сто-сто и двайсе хиляди други ядове не е имало. Сглобката на колата като цяло не е много добра, но за такива пари толкова.

-
- новобранец
колата е на късмет.Шкода Октавията е с платформата на голф,габаритите на пасат-твърдо окачване и много друса,вътре е с евтини материали и пластмаси.Като качество е по добре от фолксвагените,но е Шкода ,няма престиж.За парите си е добър избор,но се понапъни още малко и си купи Супърб-имал съм такъв чисто нов,комфорта е много добър,има луксозни модификации които и вътре са луксозно направени с качественни материали.И по възможност си купи кола(която и да е ) след фейслифта на модела.До сега съм си купувал 3 пъти нови коли и то от първата година на производство и трите пъти във и след гаранционият период съм имал най неочаквани проблеми дори и по двигатели.За това цели се във фейсливта на даден модел.А от Шкода ,Супърба е по добрият избор-доближава се до Ауди 6.Моторите са 2 които са качествени на Флксваген груп-1.8Т бензин и 1.9 дизеловата ,това е другите малко или много са проблемни.Подръжката като цена е прилична ,като за кола след 2000г производство,но това е пак индивидуално за всеки.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Нито ще возя семейство, нито ще я ползвам за пичеловка
трябва ми работен кон (средно на година 80 000 - 90 000, често по лоши пътища), но с евтина подръжка. Не като на Тойота примерно, пукам алуминиева джанта и айдее 600 лв
Наясно съм, че вътре е пласмасарник и евтинджос и въобще не ме вълнуват тези неща.
За фейслифта ми се потвърди мнението.
По напред колега беше написал, че частите са скъпи. Колко? примерно лагер 200-300 лв?
Павка, за пасатите знам че са на алуминиево окачване като айди а Шкодите за да изеле по-евтино
на желязни

Наясно съм, че вътре е пласмасарник и евтинджос и въобще не ме вълнуват тези неща.

За фейслифта ми се потвърди мнението.
По напред колега беше написал, че частите са скъпи. Колко? примерно лагер 200-300 лв?
Павка, за пасатите знам че са на алуминиево окачване като айди а Шкодите за да изеле по-евтино

- Павел Иванов
Мммм , то се получава как Мегана , добре че има турско правен такъв та да му е читаво окачванетоIvak написа:... а Шкодите за да изеле по-евтино ...

пп - не бих заложил за работен кон на Октавията ако да е с джелезно окачване . За тия пари и изисквания бих заложил на това - Mitsubishi Space star 1.9 DID
пп2 - каква и алуминиева джанта на тоя цолаж да спукаш си е .... бабата . Търси си с тринайски

Павел Иванов
Павел Иванов
Страхотен автомобил! Имам Октавия от 5-6 години купена на старо, модел 1998 г. сервиз почти не съм посещавал, сменял съм само машинката на педала на спирачката /12 лв./ и машинката на чистачките/май само тя не е на Фолксваген/ почти всичко е Фолксваген и е заменимо с части на Голф и Поло, съответно не е проблем да се купи на сносни цени.Другото чешко явно е тапицерията, която се изтърка на шофьорската седалка.
Отново бих си купил Октавия-страхотен автомобил...и забравих -огромен багажник-мотора 15 коня и баката на лодката влизат без проблем:)))
Отново бих си купил Октавия-страхотен автомобил...и забравих -огромен багажник-мотора 15 коня и баката на лодката влизат без проблем:)))
Страхотен автомобил, но не става за това, което търсиш.
Бъди сигурен, че ще лази и задира при всеки по лош път.
Плюс това е дълга база и изобщо не е проходима по черни пътища.
Пък шкода 4х4 си е някакво недоразумение, да не говорим, че това изобщо не е 4х4, но това е друга тема.
С една дума НЕ става за риболов в България.
Бъди сигурен, че ще лази и задира при всеки по лош път.
Плюс това е дълга база и изобщо не е проходима по черни пътища.
Пък шкода 4х4 си е някакво недоразумение, да не говорим, че това изобщо не е 4х4, но това е друга тема.
С една дума НЕ става за риболов в България.
Е, не че имам мазда ама 

- dedeff
- разбира нещата
Колега,днес станах горд собственик на Октавия 1.9 ТДИ 4X4 110 коня-комби 6 степенна скоростна кутия и тези дни ми предстои пълно обслужване на автомобила след което бих те запознал по обстойно за цени на части.Днес се прибрах с нея,по пътя няма забележка в разход,а и много бяга.Сега лягам че припадам за сън.
Без жени можем,без риболов не можем!
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ще съм много благодарен
Почерпушка ако се видим задължителна.
Мицубиши не мога да потдържам, а и ми трябва дълъг автомобил за да мога да спя спокойно в него

Мицубиши не мога да потдържам, а и ми трябва дълъг автомобил за да мога да спя спокойно в него

- ceno cenov
- разбира нещата
Аз вече 2 години карам Пасат 2002 г. 1.9 ТДИ. От към разход е супер автомобил. Особено като се има предвид как върви.
От към части ... до сега само едно каре - 130 лв. Ама ако се наложи носачи
. Та си мисля че шкодата ще е идеалният вариант. Тя е със старото окачване и подръжката не е скъпа. За летите джанти мисля че не са удачни за работен автомобил. Предназначени са за гъзария. 

- Павел Иванов
Ми че то кво му е да го поддържаш ? Купуваш го , караш 500 000 км. сменяш му маслото и накладките , караш още 500 000 км. и го продавашIvak написа:...Мицубиши не мога да потдържам,...

Цено , късметлия си отвсякъде ! Имам почти всекидневно наблюдение на четири от тия пасати и такава морга за тия години произведена кола , нема ! Не друго ами кога не им се прави ходовата част се оправя компютъра и една купчина дреболии а ако остане време и парета между другите ремонти може да се оправи и климатика / климатроника . Както се казва "всеки уважаващ себе си Фиат произведен през осемдесетте би им завидял"

Павел Иванов
Павел Иванов
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Бе ти с ква трева си се надрусал бе... уахахаха уахахахаПавел Иванов написа:Ми че то кво му е да го поддържаш ? Купуваш го , караш 500 000 км. сменяш му маслото и накладките , караш още 500 000 км. и го продавашIvak написа:...Мицубиши не мога да потдържам,...![]()

Ивак зимай си шкодилака и не слушай тоя с гривата...

п.п Павле, сигурно и японките на 500 години още стават за секс а?

Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
- Павел Иванов
Ае да не мешаме понятиятаAL KAPONE написа:...п.п Павле, сигурно и японките на 500 години още стават за секс а? ...

пп - смената на маслото само на 500 000 км. не е задължително , просто да види човек как им е на хората с голфовете и тъй

Павел Иванов
Павел Иванов
Aaaaaaaa,този път ще ударя едно рамо на Павката.Преди 5 години купих Mitsubishi Lancer 1300_GLi за бригадата ми да имат превозно средство и бях много учуден от тази кола.Караше се само по черни пътища и вечно натоварена догоре,,,,а бе голяма експлоатация и за 5 години само бензин и масло сменяхме и то когато им дойде на акъла на моите или на мен.С две думи ''магарета'',много здрави коли са митсубишито.
п.п.Като я купих ми казаха ,че болката на тези коли е в скоросната кутия ,,,лагерите се износвали бързо и аз взех,че ги смених всичките,но после толкава години не съм имал никакви проблеми
Само мога да призная,че за риболов не стават,защото са много ниски
Ето как изглежда днес

п.п.Като я купих ми казаха ,че болката на тези коли е в скоросната кутия ,,,лагерите се износвали бързо и аз взех,че ги смених всичките,но после толкава години не съм имал никакви проблеми

Само мога да призная,че за риболов не стават,защото са много ниски

Ето как изглежда днес