Къде се намирам:
Рибите
За рибите по света и у нас
naRiba.com

Форум

Рибата от Чернобил!!!
Модератор: emo vasilev
-
- новобранец
Re: Рибата от Чернобил!!!
Гледах един филм на нешънъл географик за екосистемата там в момента. порази ме колко бързо е станало истинско райско кътче /понеже няма хора там/. казаха, че в началото са се появили генни мутации в животните, които обаче бързо са били изпапкани от хищниците.
филма е страшен, в хубавия смисъл
филма е страшен, в хубавия смисъл
- svetlio86
- ще става разбирач
Да и в момента наоколо се разхождат бягащи гъби и светещи сомове!!! Те за това не ги снимат през ноща!!! А иначе съм чел че радиацията ще остане в пръста и водите още доста дълго време , така че познай дали растенията и живорните няма да имат своя нова екосистема(от нов вид
) скоро???? 

Най си ми е добре,когато съм сред природата
....................................................За Риба с бутилка бира

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Няма да имат. Веднъж да избягат гъбите и всичко ще си е по старо му
Филма от линка съм го гледал и си струва да се види, на фона на всички ужасни гледки, които сме гледали за аварията, този филм е прекрасен.

Филма от линка съм го гледал и си струва да се види, на фона на всички ужасни гледки, които сме гледали за аварията, този филм е прекрасен.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.