Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с Мандра.обл Хасково
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Re: с Мандра.обл Хасково
Всичко това са пълни глупости ! Вчера - 28.11.2010 г ходих на Мандра ,обл.Хасково и мога да го обобщя с една дума - ПУМИЯ !
Шибаните собственици разпъват мрежите , ама брутално и си вадят едрата риба , поне това което е останало !
Ако някой му се дава 18 левчета да се забавлява на костурки и червеноперки ... моля да заповяда . Аз съм възмутен колеги , не знам за Вас !
Мно ме е яд че не снимах да ви покажа за ква наглост иде реч !
Шибаните собственици разпъват мрежите , ама брутално и си вадят едрата риба , поне това което е останало !
Ако някой му се дава 18 левчета да се забавлява на костурки и червеноперки ... моля да заповяда . Аз съм възмутен колеги , не знам за Вас !
Мно ме е яд че не снимах да ви покажа за ква наглост иде реч !
здравеите колеги скоро някои ходил ли е на мандра да сподели информация, преди 2 дни чух от непроверен източник че на плувка излизали по 1кг. каракуди една след друга, и бели риби чат пат ама помалки 600-700 гр. ,и уж имали 1 сом 17 кг на дъно, и 1 ксане на голям шаран. повтарям това е инфо от непроверен източник, ако някой е ходил и има информация нека сподели БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!
-
- новобранец
az sam ot mandra tam sam izrasnal s dqdomi bsqko lqto hodihme na qzovira rano sytrin kam 5 ,5 i ne6to i sa izlizali beli ribi po 1 kilogram i na gore, a edin pat imah i 4esta da hvana som ot tam 180 kila glavata my e preparirana i se namira v stai4kata na ohranata na qzovira, ima mnoho riba ,v sabota bqh tam hvanahme s priqteli dve som4eta po 3 i 4 kila,malko bqla riba i mnoooo karakyda i kostyr

-
- ще става разбирач
Някво инфо има ли риба на мандра.