Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

с Мандра.обл Хасково
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
с Мандра.обл Хасково
Здравейте колеги някой има ли инфо за мандра .
Едно време съм ходил там и имаше добри каракуди сега как е излиза ли нещо.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Re: с Мандра.обл Хасково
Ако става въпрос за големия язовир на излизане от селото, по пътя за Големанци , той е взет под аренда от няколко години, не е разрешен за риболов.
- ribarq
- сериозен играч
В момента язовира е взет под аренда и таксата за риболов там е 18лв .Разрешен е само дневния риболов.kraki написа:Здравейте колеги някой има ли инфо за мандра .
Благодаря предварително.
Ако те интересува по обстойно инфо до 4-5 дни мога да ти дам някакъв тел за връзка със хората който събират таксите.
Язовира беше забранен няколко години , преди това са го зарибили и със сигурност има тръпка на този водоем

-
- новобранец
аз също чух че таксата е 18 лв.излизали бели по 4-5кг.

- enterprise
- вече хвърля и на тежко
странно ...иначе слухове за трофейни шарани ,бели риби,сомове са в изобилие...но кой арендатор ще остави за такса от 18 лв да му изловят рибата без да се плаща на килограм- ...иначе в махалата истории много -направо ги скъсвали чудовищните бели риби,но едно доказателство няма ...
- ribarq
- сериозен играч
който може го можеenterprise написа:странно ...иначе слухове за трофейни шарани ,бели риби,сомове са в изобилие...но кой арендатор ще остави за такса от 18 лв да му изловят рибата без да се плаща на килограм- ...иначе в махалата истории много -направо ги скъсвали чудовищните бели риби,но едно доказателство няма ...

Гледам,че си от Хасково.Когато имаш свободно време пиши на л.с. Да разбием мита за големите бели риби

Нещо ти е грешна информацията колега !spy написа: Чух,че арендатора мисли да го изоставя към края на годината. .

Абе,и до мен стигна една такава информация големи бели риби,шарани за сомове не съм чул,абе казват,че имало риба.

ribarq написа:който може го можеenterprise написа:странно ...иначе слухове за трофейни шарани ,бели риби,сомове са в изобилие...но кой арендатор ще остави за такса от 18 лв да му изловят рибата без да се плаща на килограм- ...иначе в махалата истории много -направо ги скъсвали чудовищните бели риби,но едно доказателство няма ...![]()
![]()
![]()
![]()
Гледам,че си от Хасково.Когато имаш свободно време пиши на л.с. Да разбием мита за големите бели риби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо ти е грешна информацията колега !spy написа: Чух,че арендатора мисли да го изоставя към края на годината. .

- ribarq
- сериозен играч
spy написа:ribarq написа:който може го можеenterprise написа:странно ...иначе слухове за трофейни шарани ,бели риби,сомове са в изобилие...но кой арендатор ще остави за такса от 18 лв да му изловят рибата без да се плаща на килограм- ...иначе в махалата истории много -направо ги скъсвали чудовищните бели риби,но едно доказателство няма ...![]()
![]()
![]()
![]()
Гледам,че си от Хасково.Когато имаш свободно време пиши на л.с. Да разбием мита за големите бели риби![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Нещо ти е грешна информацията колега !spy написа: Чух,че арендатора мисли да го изоставя към края на годината. .![]()
![]()
Ами колега информацията ми е от Общинския съвет-Хасково
![]()
![]()
![]()
А слуховете за огромни риби ги пускат познати на арендатора които ловят безплатно на Мандра ама нейсе нема да им споменавам имената сега
![]()
Е моята информация е от Министерството на земеделието (този язовир в близките 5 години ще е частен):!: А и лично познавам Арендатора

А за това какви риби има там ....... Израснал съм на този водоем и с гордост мога да кажа ,че най-хубавите излети,емоций и голем ириби са ми на този прекрасен язовир !
А общинския съвет на Хасково няма нищо общо със даването на концесия на този водоем

Аз лично имам водоем който стопанисвам и съм що годе запознат с тези неща ,не мисля да коментирам повече
кой как взима язовирите под аренда и от каква институция става всичко това.
Само ще кажа,че не е важно да имаш много пари за да вземеш голям язовир под аренда ,нужни са връзки или чичо владика

п.с. Без връзки и обувките на краката не може да си вържеш

-
- ще става разбирач
Ами помня че като си караш по пътя има от ляво и от дясно един по малак или се бъркам.
Или тва е един водоем.
Или тва е един водоем.
И от двете страни е едно и също, има канал под пътя 

-
- ще става разбирач
Аха и сега риба излиза ли или не и плаща ли се за нея или само такса 18лв.
- enterprise
- вече хвърля и на тежко
водоема е много красив-спор няма-един от най -красивите в областа...
към края на месеца ще го пробвам,ама много се изнежихме-все искаме да не сме валат
то може да е пълно с риба и една да не може да се изкара-нали сме майстори големи...
на какво кълвят белите акули там-воблери,туистери или жива риба...
няма смисъл да коментираме слухове-който е бил на място да каже...
към края на месеца ще го пробвам,ама много се изнежихме-все искаме да не сме валат

на какво кълвят белите акули там-воблери,туистери или жива риба...
няма смисъл да коментираме слухове-който е бил на място да каже...