Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Цените горивата
Модератор: dantho.mihov
-
- ще става разбирач
Re: Цените горивата
Здравейте момчета! И аз си мисля ,че повечко трябва да негодуваме срещу абсурдите у нас !Ежедневно ни заливат с помия ,пък ние се правим че дъжд ни вали.Такива сме си,и най лошото е че вече не вярваме в нищо, и в никой.Поздрави и успех !
И падащата звезда е била изгряваща .

Последно промяна от lusienn на Сря Окт 13, 2010 10:47 pm, променено общо 1 път.

Риболовци.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е ,цакат ни с горивата от доста време ,но не можем ние да ги преборим,"не е в нас ни ножа ,ни сиренето".Колегата Дидо по-горе е прав за био дизела ,не е проблем той ,само при някой много стари дизели.
И въпреки ,че е малко извън темата ,Люсиен е прав ,този канал си върви в реката преди пречиствателната станция от доста време и смърди.А ,какво става на долу по реката и кой го е отворил този шлюз и отиват гадостите направо в реката ,никой не ти казва.Ама то това отдавна не е река там.
И въпреки ,че е малко извън темата ,Люсиен е прав ,този канал си върви в реката преди пречиствателната станция от доста време и смърди.А ,какво става на долу по реката и кой го е отворил този шлюз и отиват гадостите направо в реката ,никой не ти казва.Ама то това отдавна не е река там.
Всичко може,но не всеки го можe.

Колега, в коя "америка" "навтата" е 1.2 лв?мирославмладенов написа: в прочем и в америка е 1.2 лв навтата
-
- вече хвърля и на тежко
United States of America
USD
-
-
0.798
колега,може би за да даваш мнения в една тема е добре да я прочетеш първо цялата.....
USD
-
-
0.798
колега,може би за да даваш мнения в една тема е добре да я прочетеш първо цялата.....
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Предвид това, че колегата KVS е на "7242 км от НДК" - предполага, че живее в САЩ и сигурно знае каква е цената.мирославмладенов написа:United States of America
USD
-
-
0.798

Може би обаче има разлики в цените в различните щати...?

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- вече хвърля и на тежко
сигурно е така...остана да решим на него ли да вярваме или на изнесената статистика в ,,shofior.com,, 

-
- научил се да хвърля
Акцизите също са много големи.Погледнете какво стана с цигарите. А пък на управляващите не им пука че народа изнемогва. Има една поговорка - "сития на гладния вяра не хваща".И така ще продължава докато не започнем като гърците да си търсим правата.Когато площадите се напълнят с протестиращи и се блокират пътища и градове тогава някой може да се стресне.Но трябва да сме единни. Но ние точно това не сме- едни стачкуват - други им се смеят и въобще не съзнават че са на същото положение .
-
- вече хвърля и на тежко
Напълно съм сагласен!Всички са съгласни!баче....пак нищо!
ЯВНО НИ ХАРЕСВА ТАИНИЧКО
!!!МАМКА МУ И ЖИВОТ...По краи тая криза и излетите натежават вече на джоба....

Утре ще направя снимка на цените на колонката. Говорейки кое колко струва, не забравяйте, че тук бензина е 87 октана (масовия), дизелови коли почти няма, а цената се държи такава заради шофьорите на камиони.
Погледнато от друга страна, Ямболската гроздова тук е 32$ бутилката, така че направете сметка къде е по-добре. Цигарите са по 7-8$, плащам около 500$ годишно "гражданска", 89$ ми струва любителската категория годишно, неправилното паркиране е 54$ ...
Горивото е скъпо навсякъде, но в края на краищата никой никого не кара насила да купува. Аз миналата година се уплаших от цените на хранителните продукти в БГ, но никой не пише, че храната е скъпа. Хубавият алкохол е на цената на скоча ....
Обичам интернет, ето какво пише за Калифорния
Reg $2.85
Mid $2.95
Prem $3.05
Diezel $3.15
Цените са за галон,
1 (течен) галон САЩ (U.S. gal) = 231 куб. инча = 4 течни кварти САЩ = 128 течни унции САЩ = 3,785411784 l
USD 1.59594
Погледнато от друга страна, Ямболската гроздова тук е 32$ бутилката, така че направете сметка къде е по-добре. Цигарите са по 7-8$, плащам около 500$ годишно "гражданска", 89$ ми струва любителската категория годишно, неправилното паркиране е 54$ ...
Горивото е скъпо навсякъде, но в края на краищата никой никого не кара насила да купува. Аз миналата година се уплаших от цените на хранителните продукти в БГ, но никой не пише, че храната е скъпа. Хубавият алкохол е на цената на скоча ....
Обичам интернет, ето какво пише за Калифорния
Reg $2.85
Mid $2.95
Prem $3.05
Diezel $3.15
Цените са за галон,
1 (течен) галон САЩ (U.S. gal) = 231 куб. инча = 4 течни кварти САЩ = 128 течни унции САЩ = 3,785411784 l
USD 1.59594
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Kолеги, забравяте едно от най-важните неща...
Акциза и ДДС ставката на горивата е повече от тяхната себестойност по международните борси.
НО, казвам едно Но, защото към тази цена освен акциза и ддс-то се начислява и транзитета на горивото, тяхната обработка и т.н
И житото е 20 стотинки килограма ама един хляб е 80 ст.
Горивата са на нормални цени, просто заплатите ни са ненормално ниски
И Вината не е в Лукойл, ОМВ, Векта и т.н.

НО, казвам едно Но, защото към тази цена освен акциза и ддс-то се начислява и транзитета на горивото, тяхната обработка и т.н
И житото е 20 стотинки килограма ама един хляб е 80 ст.

Горивата са на нормални цени, просто заплатите ни са ненормално ниски

Най-мразим да ме удря токо, оти не моем да му го върнем!
Carp Madness Bulgaria
Carp Madness Bulgaria
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Maverick написа: Горивата са на нормални цени, просто заплатите ни са ненормално ниски...

Или казано с други думи - не ме е страх от високи разходи, когато имам високи приходи.

Няма да се пУашите - и по-лошо ще става!

На риба - като на война! Fish'n'chicks!

-
- кандидат преподавател
И аз така мисля-шъ заапем гема къде м.октомври-ноември с тез икономически корифеи на Вдянков