Цените горивата

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

bantumi
разбира нещата
разбира нещата

Re: Цените горивата

Мнение от bantumi »

Горивата в България са най-евтини в цяла Европа,друг въпрос е ,че и заплатите са ни най-ниски...Очаква се през лятото бензина да достигне цените от преди 2 години и да стане около 2.60лв за литър
Вчера кълвеше,днеска не ще!
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

Реалната цена на бензина е 1лев + 1.20 акциз = 2.20лева за сега. :shock:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

И аз съм съгласен за високите и неоправдани цени.
Ама айде да не заливаме хората с неграмотни писма :)
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

А сега като добавят по 2процента био дизел ще увеличи разхода и намали мощността на двигателя и ремонтите и частите (защото са скъпи на дизела)за стенд на ГНП за разпръсквачи на дюзите и уплътнителите по горивната система и т. н.....а върви и карай дизелов автомобил. :butthead: :butthead: :drinkers:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

Колега нищо лично ама ако аз съм този в Лукойл, който трябва да ти отговори, първо бих се посмял много на е-мейла ти, после бих ти отговорил: Не ме занимавай пиянде аз съм монополист и ще си правя каквото искам.. като не ти отърва ходи пеша :)

Или бих накарал секретарката да измисли някое по добронамерено писмо и толкова :) Ама пак бих се посмял първо :) :)
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Ама аз не ти казвам че си пиянде :) казах какво бих си помислил ако получа такъв е-мейл :) Ако обичаш не ми изопачавай думите :)
Изображение
Изображение Изображение
мирославмладенов
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от мирославмладенов »

в русия навтата е 1 левче :axe: сигурно там на лукоил не им начисляват акциз и ддс :lol: или тукашната я правят от петрол със златни примеси.... :finga: :finga: :finga: в прочем и в америка е 1.2 лв навтата :finga: :finga: :finga: :drinkers:
MITAKA_STZ
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от MITAKA_STZ »

Станимир Христов написа:Колега нищо лично ама ако аз съм този в Лукойл, който трябва да ти отговори, първо бих се посмял много на е-мейла ти, после бих ти отговорил: Не ме занимавай пиянде аз съм монополист и ще си правя каквото искам.. като не ти отърва ходи пеша :)

Или бих накарал секретарката да измисли някое по добронамерено писмо и толкова :) Ама пак бих се посмял първо :) :)
Колега това си е чиста обида спрямо колегата.Всички нас ни вълнуват цените на горивата та било то и за един двигател за една лодка на която и трябват 100грама бензин да си разпънем въдиците.Мисля че като зрели хора трябва да си прощаваме ,а не да се нападаме.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Реална цена 1лв.а до нас идва 2.40лв :shock: :shock: :shock:
Последно промяна от Ivo_Ivanov на Чет Юни 24, 2010 10:06 am, променено общо 1 път.
Изображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

MITAKA_STZ написа:
Станимир Христов написа:Колега нищо лично ама ако аз съм този в Лукойл, който трябва да ти отговори, първо бих се посмял много на е-мейла ти, после бих ти отговорил: Не ме занимавай пиянде аз съм монополист и ще си правя каквото искам.. като не ти отърва ходи пеша :)

Колега това си е чиста обида спрямо колегата.Всички нас ни вълнуват цените на горивата та било то и за един двигател за една лодка на която и трябват 100грама бензин да си разпънем въдиците.Мисля че като зрели хора трябва да си прощаваме ,а не да се нападаме.
Виж сега колега никъде не съм го убидил... имам впредвид че писмо написано по този начин с такъв тон без абсолютно никаква логика няма да бъде взето под никакво внимание... Неслучайно започнах с думите Нищо лично... Просто си изказвам мнението по въпроса с писмото във вида в който е било изпратено... След като е решил да го поства в форума мисля че имам право да изкажа негативното си мнение по отношение НЕ на КОЛЕГАТА а НА ПИСМОТО МУ!
Изображение
Изображение Изображение
saksi
фен клуб-скобар

Мнение от saksi »

Шумахер си е напълно прав.
Това ,че има една,две грешки в писмото...майната му.
За всяко нещо ,което ни дразни трябва да вдигаме шум до Бога.
Така се създава ГРАЖДАНСКО общество..
Аз,например....при всеки неработещ светофар...и съответните задръствания..звъня на 112.
..По едно време цената на барел беше почти 200долара,цената на горивото беше малко по висока от сега.
Някой ни прави на луди.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

А бе,момчета,що не питате дядовците и бащите си - при социализма цената на горивата беше по-ниска от цената на лайната,щото Големия идеологически брат ни харизваше колкото ни трябва петрол в името на българо-съветската дружба.Ама след като всички нахитряха и станаха капиталисти - и руските братя ,пък ние най-вече ,дойде време да си плащаме за гяволъка на политиците.Ще плащат всички-и виновни, и невинни.Пазарна икономика.Никакви писма и никакви граждански инициативи не могат да повлият на това.Монополисти е имало и ще има,поне в Европа.Не вярвам да ви се ще да живеете в Куба,Боливия или Венецуела.
didopoli
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от didopoli »

MITAKA_STZ написа:А сега като добавят по 2процента био дизел ще увеличи разхода и намали мощността на двигателя и ремонтите и частите (защото са скъпи на дизела)за стенд на ГНП за разпръсквачи на дюзите и уплътнителите по горивната система и т. н.....а върви и карай дизелов автомобил. :butthead: :butthead: :drinkers:
Митак за биото не си много прав аз рекрах вече около 50л няма разлика във вървенето пуснах я и на компа де.Уплътненията само на доста остарелите дизели преебават.Иначе много разтваря боклуците от нашата "хубава" Нафта и ако се кара само био първите километри се сменя често гоивния илтър.Това не оправдава лукоил де.Скоро май им изтича договора и ще закриват всичко в бг-то.Ще минаваме май на Ромпетрл-може и да е по-добре поне в началото.
Изображение
Където качеството е от значение!
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Че то Дидо ромпетрол бензина им е убиец аз като заредя от лукоила и ми хълца колата а от руманягите съм ток :D
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
jordan_fena
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от jordan_fena »

на моя италианец ако му капна от Лукойл първо, че не върви както трябва, и второ-гори много. няколко пъти пробвах и на ромпетрол, щото имам карта за 12ст намаление-по-добре, но не е това, което очаквам. Моята кола върви най-добре с в-пауър на шел и гори значително по-малко. За мен цената на бензина и нафтата е много висока, ако се вземе в предвид заплатите ни. В Англия цената на бензина е 0,98-0,99-1,00 паунда. Сметнете го вие колко е и дали е много по-скъп от България. А знаете ли каква е средната тна заплата....?
Но честно да ви кажа и до другата година да пишем няма да променим нииииищоооооо!
поздрави
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”