помогнете спешно е

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
czd
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: помогнете спешно е

Мнение от czd »

http://www.bg-pet.com/Fish/Aquariums/Ju ... nWenge.htm моя ето такъв ,но е доста скъп ,но има и далеч по евтини варианти :) :)
Ако слушаш хората, можеш в морето да ловиш зайци, а в гората - риба!!!
георги стефановo
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от георги стефановo »

моя е 525л сащо е сас силикон щлаифаи стаклата много хубаво и
не знам кои какво прави но аз сьм на риба
ники1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ники1 »

Аз ползвам холандски силикон който е САМО за аквариуми !
Продава се в Практикер . Един флакон струва около 7 лв.
За моя 300 литров аквариум ми трябваха почти 2 флакона .
Аквариума го сглобих преди 5 години и до сега нямам ядове.
Ето и как изглежда този силикон:
http://denbraven.nl/assortiment/elastis ... a-silicone
Изображение
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Бате написа:...Санитарният силикон няма лепилни качества и се използва за уплътняване... А 6мм стъкло :mrgreen:
За дъното да же и 10мм е малко - това ако искаш аквариума да издържи поне 10 години...
Сорри "Бате" ама става :wink: Преди двайсетина години съм лепил със санитарен силикон и стъкло 4мм 250литров аквариум който още си бачка и е цял . Само дъното съм му омекотил с корк . Инак съм лепил и такъв на 280 литра който си издържа доволно дълго време ( малко повече от 7 години ) преди един ротвайлер да го счупи та ... Инак по темата пича пита нещо съвсем конкретно , за съвсем конкретни неща които си е взел , за да направи нещо съвсем конкретно с тях :idea: По неговото питане отговора ми е да ! Няма проблеми ! Тотва което си цитирал нямаше да е лошо да го прочетеш и да видиш към кого съм се обърнал :wink:

пп - не бъркай санитарният с акрилният силикон плийз .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
grinji
новобранец
новобранец

Мнение от grinji »

благодарско пичове вчера го залепих утре ште пи6а да ли е издържал :D :lol: сега доиде времето да се прави капак с вградени лампи :D и после другите нешта като шкав ,аранжировка и така на татака :lol:
toni2
новобранец
новобранец

Мнение от toni2 »

czd написа:колега преди имах един 200 литров аквариум самоделка беше за него ти трябва рамка от желязо поне аз го бях направил така иначе силикон се взима от близкия зоомагазин.Не те саветвам обаче да правив толкова голям аквариум защото като доиде момента да го миеш или сдаде багажа става мн лошо в монетна съм с 50 литров и е предостаъчно голям и си го купих от един мебелен магазин направен е от плесциглас или нещо подобно има всичко вградено в него помпи ,нагреватели ,лампи дори не е необходимо да се мие само му се сменя от време на време водата и се долива ,а друг проблем на големия аквариум е че ти трябва хубава помпа иначе нищо не става, а те са скъпи също така и нагреватели трудно се намират :)) ако имаш някакв въпроси питай отглеждам риби от 15 години може да знам нещо :) :)
Това за желязото,е 100 % истина.200 Литра си е направо цистерна. :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”