Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

Сом-стръв и захранка
Модератор: sapuna
- man1966
- ще става разбирач
Няма много за обясняване-стръв торен червей,по възможност тлъстичък или пък живо рибе.Става и на дъно и на плувка. Може да има удари както през деня така и на свечеряване.Проблем през деня са каракудите които съсипват грозда от червеи.За захранката аз лично не съм видял некой да ползва такава.Просто с една корава въдица се ходи по подмолите.Проба -ако няма до половин час удар,най добре да се сменя местото.Може да се чака и на едно место, но по принцип на мен тоз вариант за сом не ми допада много.irsh написа:Я раздуй малко темата, захранва ли се с нещо, използва ли се друга стръв освен торен червей![]()
Ако има нещо по различно - сподели го

Я елате рибенца при батко...
re
знам че на Огняново ловят нощно време но не на торен а на земен червей.
бай дъ уей това е единствената тема конкретизирана като тема за сом
ако толкова те дразни просто не я чети
kalins нещата стоят така: форум-НА РИБА, подфорум-РИБОЛОВ НА СОМ С КЛЬОНК, ТЕМА-Сом- стръв и захранкаТемата може,но раздела погледни.И само да не кажеш че си прав.
Точно и ясно пише"РИБОЛОВ НА СОМ С КЛЬОНК"
бай дъ уей това е единствената тема конкретизирана като тема за сом

ако толкова те дразни просто не я чети
кога нема риба и рака е риба
-
- сериозен играч
не се лъжеш - правилно е !irsh написа:А аз ако не се лъжа колега kalins, темата е Сом- стръв и захранка
но цялата тема е чужда за тоя раздел...има си Сладководен риболов! Там е за тия начини другите....а тук е само за теми свързани със раздела ? Тази дали е?
така че............
Амин
Господ може всичко чада мой !
Не виждам причина, КОЛЕГИ, с нещо да съм обидил някого или да съм се държал непочтенно. Не съм сомаджия, а ме интересуваха някой неща. Получех отговорите и благодарих на тези, които са ми отговорили. Ако имате някакви претенции, че съм Ви навлязъл в територията- сори. Другите си претенции - към колегата, който е пуснал темата. Оправяйте си разделите, темите и т.н.
Още веднъж БЛАГОДАРЯ, на всичи колеги, които са ми отговорили. На другите - не си хабете мастилото да ми обяснявате кое е тема и кое раздел, защото повече нямам намерение да влизам тук
Още веднъж БЛАГОДАРЯ, на всичи колеги, които са ми отговорили. На другите - не си хабете мастилото да ми обяснявате кое е тема и кое раздел, защото повече нямам намерение да влизам тук