Риболовни излети

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

LynyrdSkynyrd
сериозен играч
сериозен играч

Re: Риболовни излети

Мнение от LynyrdSkynyrd »

Naiden71 написа: Що не се махнат половината емотикони и поне с 50% ще се подобри добрия тон във форума!
Напълно съм съгласен. Мисля, че тези емотикони са напълно излишни. Ако искаш да изразиш подобно на тези емотикони мнение, можеш да го направиш по много по културен начин.
Изображение Изображение
Tеди
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Tеди »

Когато се регистрирах във форума след като се прибера от работа не смогвах да прочета коя от коя по хубави теми във "Излети" А сега се броят на пръсти хората който споделят свойте излети :!:
Дано пак се възродят нещата Никола и аз го искам :!: Дано :!:
Със Приятели за Риба-БЕЗЦЕННО!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Станимир Христов »

LynyrdSkynyrd написа:
Станимир Христов написа: смотани теми
Ами колег, като има такива изказвания, как човек да си пусне тема? Не може всички да пускат интересни теми като твоите. Хем що не пускате, хем като пуснат били смотани. Не знам за какво ми приписваш неща от рода на "търсил съчувствие". Нещо май си в 5 на въртележките (това няма да ти го обяснявам)!?! Казах просто защо не пускам със снимки, както и ти по горе казваш, че ще спираш да пускаш защото си бил единствен и както колегата profiler казва защо не пуска.Всеки, който не пуска си има причина я щото го мързи, щото не му се пуска, крие си местата, няма апарат, бил единствен който пускал, не му коментирали темата, търсил съчувствие(себе си визирам) и още куп други причини. Това означава ли, че всички търсим съчувствие??? Искам също да те попитам господин Христов, след като толко ревеш, че не се пускат такива теми, ти като си регистриран от близо 2 години би ли казал тук пред всички колко теми си пуснал в подфорум "Моят риболовен излет" ?????
Веднага ти отговарям: Ходих до сега много рядко за риба само ако съм си в БГ да кажем 2-3 пъти в годината, защото в Брадфорд нямах река, нямах време и т.н... не пускам теми защото съм нямал риболовни излети :) а не за да правя секано на хората.....

Второ: казвам "смотани теми" защото ти целенасочено не пускаш хубавите си теми в този форум нали така? ? Не казвам че мойте теми са хубави или нещо такова, просто ме издразни начина по който показа: Е на вижте кви хубави мога да пиша ама няма тука да ви ги показвам.....
Изображение
Изображение Изображение
Който иска намира начин... който не иска намира причина!!!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Naiden71 написа:
Станимир Христов написа:Ами тогава по-хубаво изобщо не пускай теми тук..... Кво нещо наказани ли да се чувстваме :butthead:
Аз пък от известно време наблюдавам безразборно дупене,показване на пръсти,клатене,зъбене и кво ли още не?!
Що не се махнат половината емотикони и поне с 50% ще се подобри добрия тон във форума!
Не мисля... мисля че този емотикон например беше най-мекото с което можех да изразя чувствата си в определен момент... Все пак колегата малко ме издразни, ама на мен бързо ми минава и ако го нямаше емотикона щях да напиша някакви тъпотий дето не си заслужават... :) :)
Изображение
Изображение Изображение
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Tеди написа:Когато се регистрирах във форума след като се прибера от работа не смогвах да прочета коя от коя по хубави теми във "Излети" А сега се броят на пръсти хората който споделят свойте излети :!:
Дано пак се възродят нещата Никола и аз го искам :!: Дано :!:
Прав си... при мен беше същото ... тъй като съм риболовец от 2-3 години, просто в началото беше страхотно.... толкова много научих и продължавам да уча от форума, зарибявах се още повече да ходя на риба от темите в "риболовни излети" ....
Изображение
Изображение Изображение
Аватар
Naiden71
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Naiden71 »

Станимир Христов написа:
Naiden71 написа:
Станимир Христов написа:Ами тогава по-хубаво изобщо не пускай теми тук..... Кво нещо наказани ли да се чувстваме :butthead:
Аз пък от известно време наблюдавам безразборно дупене,показване на пръсти,клатене,зъбене и кво ли още не?!
Що не се махнат половината емотикони и поне с 50% ще се подобри добрия тон във форума!
Не мисля... мисля че този емотикон например беше най-мекото с което можех да изразя чувствата си в определен момент... Все пак колегата малко ме издразни, ама на мен бързо ми минава и ако го нямаше емотикона щях да напиша някакви тъпотий дето не си заслужават... :) :)
Ти си знаеш най-добре...Успех.
Cohiba Fishing
vlado-fidera
фен клуб-скобар

Мнение от vlado-fidera »

Не може да се очаква от всички да пускат теми. То е ясно, че активните са малко и без това, тия колко си хиляди потребители не ги гледайте.
Аз например пускам тема не при всеки излет, кво за щяло и нещяло да пускам теми къде съм ходил и ако това място е близкия язовир всичко ще е еднообразно. Като си подновя малко дестинациите ще пускам и повече.
А иначе....доста хора по една или друга причина спират да разказват така описателно излетите си защото им е писнало от всезнайковци, които оплюват темите им!
Друго: Пълно е с хора дет си ходят стабилно за риба, но хич не им е хрумнало да си описват излетите пък и снимки и т.н.
Това за кой писал след излетите на някой...вярно от браво, евала страхотно, :drinkers: и т.н. няма много смисъл, на много излети съм се кефил, но не съм писал по нещичко поощтрително :D там където хората се познават между тях си има някаква закачка и си драсват по некой майтап.
Ми този безкраен поток от люде де непрекъснато иска информация къде да ходи или за захранки и разни там после като ходят няма инфо от тях!
Всеки обича да ходи на сигурно явно, а не да пробва сам да открие дашно място.
Та така, който му се пише да пише, който не от време на време да дава некоя информацийка...пак ше е добре :D

П.П.- Добре, че драснах некой ред у темата да ми е по-лесно да следа развитието й :lol: :lol:
"Докато ми плащат колкото да не умрем, ще работим колкото да не заспим'' :D:D
Аватар
tiktak
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от tiktak »

LynyrdSkynyrd написа: Ок шефе щом казваш няма да пускам.
Абе пич, недей така. Аз харесвам темите ти и сигурно не само аз. Пусни снимките и тук, защо само в манията. К'во ти пука за някакви групи. Има достатъчно хора да ги оценят.
ProfiLER написа:1000 преглеждания писаха само 2-3
Е и к'во от т'ва. Имаш 1000 преглеждания, което показва че темата е била интересна. И к'во ако имаше 20 -30 "Браво :drinkers:"
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

Аз не отворих тази дискусия,за да се разправаме бре колеги а да намериме решение форума да стане поинтересен.Колега Линард-темата от другия форум ти е повече от екстра-нема какво да се каже освен шапка долу..Но защо и тук да нема подобни твои теми?Това ми е въпроса.Какво и да ве обидило,разсърдило-дайте да промениме нещaта и нека раздела за РИБОЛОВНИТЕ ИЗЛЕТИ стане найпосещавания раздел,както и си личи.
В тази тема трябва найкултурно и без обиди да пробваме да намериме решение за този проблем :wink:
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
simo72
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от simo72 »

Вижте сега какво ще ви кажа. В една моя тема " алаите искат студ......." , едва ли не ме изкараха бракониер. И как трябваше да реагирам ? - Да спра да пиша , да се правя на ощипан , и какво ли не още ?
Е не става така ! Евала на модераторите , и в частност на Митев , но темата не беше допуснато да бъде изкривена , и дори стана доста интересна и поучителна.
Пичове , не се дрънкайте за глупости . Бъдете над тези неща , и запазете добрия и колегиален тон между нас си. В края на краищата , всички сме рибари , и затова сме тук. Аз специално , заради форума , се научих да работя и най-вече да пиша на компютър. Разберете едно нещо - ПЪЛНО ЩАСТИЕ НЯМА !!!

Моите Уважения , и Наслука !!!
Върл Shimano фен!
Станимир Христов
разбира нещата
разбира нещата

Еее вижте как се понапълни днес подфорума излети :)
Изображение
Изображение Изображение
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

Здравей Никола,
Хубава тема и ще има още мнения по нея.От себе си ще добавя, че за да пусна тема в "Моя излет" трябва да ми се е случило нещо по-различно от обичайния риболов, да е имало емоции, адреналин, и да е съчетано с графоманската ми слабост.
Също така не мога да пиша отговори само с емотикони, ако имам нещо за казване, то ще е в изречение, въпреки че допускам близки колеги да се разбират само по този начин. Съгласен съм с Владо Фидера, чета много теми, но не мога да отговоря на всички които ми харесат, да ме броят в" посетилите темата".
Обещавам днес да напиша тема за каракудите, щото хищниците ме изоставиха напълно.
Nikola Polizovski
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Nikola Polizovski »

G.Petkov написа:Хубава тема и ще има още мнения по нея...........
Не вярвам колега Петков :!:
Май съм избрал болната тема на много колеги.Очаквах от редовните посетители на форума да дадат по некое свое мнение по въпроса.Така да сичко се вързва с въпpоса-що ако и тези 10,20 или 30 човека който пишат за излетите си,спрят с писане????
Кво ще се чете,бре хора,айде за монтажи,магазинче,спамче...щe се чете некой и друг ден ден,но ще заскучае... и след това...?
Macedonia
Братко, теб съм те признал! :drinkers: :D
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема! :lol:
snegk

Мнение от snegk »

Никола, какво да ти кажем брато.Всичко е въпрос на личен избор, не можем да се бъркаме в личния избор на човек.Лично аз искам също искам да има излети да се радваме.Не е необходимо да се казват имена места и др.Обаче е хубаво като се пусне тема, малко да му мяза.Най вече ни ми се гледат кървави и мърляви риби,също и видимо бракониерски размери и количества.Накратко, много теми, но да са естетични, дотолкова колкото могат колегите да правят репортажи, не всички имаме таланта на Кърцата :D :D
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
Аватар
G.Petkov

Мнение от G.Petkov »

Здравей Никола,
Ти излезе прав и дискусията по темата ти замря. Може би познаваш форума по-добре от мен. По темите за групите обаче,подобна дискусия пордължава с пълна сила.За да я съживя и тук реших да си създам малко работа и направих една бърза справка за тридесет дни назад, колко човека сме пуснали теми в "Моят излет". Общо 88 души от които един - venci72 с пет теми, двама - beis и nikejo с четири, шестима с по три и тринадесет души с по две теми.Ако съм пропуснал някой е било неволно, справката ми е неофициална.
Все пак не е зле, а и не всеки е склонен да опише излетите си, нормално е повечето хора само да четат.
Очаквам и твоето мнение за статистиката.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”