Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

UP Искър 23.24.25.7.2010г.
- juliano_84
- фен клуб-скобар
Re: Искър 23.24.25.7.2010г.
Благодаря ти за информацията колега.qno_zloo написа:...не колега, на директен уклей и малки платики, ние ловихме на 50м.+ дистанция 3м. дълбочина, за това бяхме с 40г клетки. Мисля че колегата не беше уцелил мястото, там където мяташе имаше туфа на дъното, а това е лошо за платиката, тя иска червека да се излежава на дъното по не така мисля, иначе основно си ги късат с дъректнни и щеки в тази част на Искъра.
Интересното е че на царевица не искаха, друг път на кука номер 3 с фидера ги късах по големичите, сега искаха малка кука, тънак повод, нещо не е наред.
Като цяло съм запознат с местата там, за директен и щека по-добрите места са 20-30м вдясно от вашето, и дълбочината е по-добра и дъното е по-подходящо.
Определено колегата с директния е застанал на кофти място, ама не винаги може да застанем където ни се иска.
Още веднъж поздрави за добрия излет и хубавия репортаж

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Съгласен съм с колегата.Без да съм специалист в този риболов, миналата година на Искъра имах много по-добър успех, а тъкъмите са същите.qno_zloo написа:...
Интересното е че на царевица не искаха, друг път на кука номер 3 с фидера ги късах по големичите, сега искаха малка кука, тънак повод, нещо не е наред.
Поздравления за почистването, май трябва постоянно да го афишираме, та дано и други се усетят, че боклука пречи на всички.
-
- сериозен играч
следващия излет сме решили да оставим повече място за боклука в комбито че ми писна да гледам мръсната природа как тъне в боклук от немърливи колеги ......
пазете природата чиста.....
-
- кандидат преподавател
snegk написа:Сомчето пуснахте, боклука събрахте, браво на такива колеги.Поздрави и за излета

Братче и ТИР няма да ти помогнеoldi написа:следващия излет сме решили да оставим повече място за боклука в комбито че ми писна да гледам мръсната природа как тъне в боклук от немърливи колеги ......

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
- danev69
- сериозен играч
Re: UP Искър 23.24.25.7.2010г.

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
BKD добре че нямам тир че туко виж ми прищтракало да направя една акция по събирането на боклука

пазете природата чиста.....
snegk написа:Сомчето пуснахте, боклука събрахте, браво на такива колеги.Поздрави и за излета

''Голямата риба е прекалено ценна, за да бъде улавяна само по един път!''
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
С ЩЕКА И МАЧ, ПАК СЪМ СИ НЕМОЖАЧ !
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Не бях виждал толкова платика,цели 40 кила!
Поздрави за почистването и суперлативи за пускането на сомчето.

Поздрави за почистването и суперлативи за пускането на сомчето.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн