Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

UP Искър 23.24.25.7.2010г.
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
UP Искър 23.24.25.7.2010г.
....Станах в 7:30. отидох на работа , работата вървеше тегаво и напрегнато, нормално след като се знае че в 15:00 ми свършва работния ден и след това почва любимата ми част от живота- НА РИИИИИИИБАААААААААА, ураааа......
Колегата Сашо-Oldi се изгърби, трябва ше да натовари както неговия така и моя багаж, но всичко си има цена....... и ето настъпи часа, тръгнахме и пристигнахме. Искъра ни посрешна с един приятен колега дето ни отстъпи мястото и ни даде малко захранка....
...Благодаря му.
От там кервана започна да искача от колата със страшна сила,
леки пречки, но всичко се донапасва на момента,

Сашко с кутийте с рибарии
Палатката, тоест половин палатка, важно е да не ти духа на канчето другото са формалности....не че нямаме голяма , но решихме за другия път да я разпъваме.
Основното място за риболов.....

Хъса за риболов ми личи по мутрата, предполагам .
тука се вижда колега който също като предния се оказа печен.
Oldi в акция обезрибител.
Колеги остана да послъжа за улова и май поста ще ми приключи .
Та така почна дена на24-ти....

Не лош караконджол, на кръчката за сом на грозд земен, хахаха.
Да се върнем малко часове назад , в 3:00 първия сом-че взе своята жертва, бебоко да се радва че едвам му спасихме живота, наложисе операция с скалпела за да пусне куката, но уживя и отплава.
тука му пеех от сорта,"дано кажеш на родителите си, и те да ни клъвнат"
...Да ви кажа колеги, не вярвах че ще уживее.

...и запали с 300Км.
Риболова на хищник, като цяло слаб, радоста беше че имахме бая удари на рибе, от които 3 сомчета едното към 2кг., естествено всички пуснати.Първият удар на рибе беше в 23:00 в първата вечер(то втората нямаше, събота срещу неделя имаше не човешка буря и светкавици, едвам заспах) , стъриопорчето отпраши към водата, исчаках, засякох, усетих напан и
се откачи.Ушким фин монтаж тва онова, ама си трябва голяма кука за бялата.
Риболова на мирна риба, какво да ви кажа за 50 часа близо 40к. платика и каракуда с два фидера и много захранка. За захранка ползвахме: 2.5кг Мило платика, 2,5кг. Мило скопекс, 5 кучана прясна царевица отъргана с нож, Биг фиш на Van Den Eynde, тути-фрути на Van Den Eynde, 1кг. рибни пелети, смлян коноп, земни, торни, бели,пинки,намачкани протеинови топчета шоко-бан, всичко в две кофи, за стръв какво хванеме , но предимно взимаше на два бели и един жълт. Такъма оснивно 0,20, повод 0,12 , кука 10 номер тънка, хранилка тип клетка-40г.
Като цяло риболова в плюсове: много ми хареса, голям кеф имаше си всичко и ракия и псувни и закачки и смях, абе пълен релакс само плюсове и това всичко се дължи на моя френд Сашо с който много си допадаме в риболова и който разби платиката.....Брат, много ми беше гот, но другия път ще те бия по риби да знаеш
.
Минусите: тях си ги знаем всички, много боклук и лошото е че забравихме чувалите , с които щяхме да помогнем на природата, да я отървем от боклука е колкото събере колата.

ХОРА ЗАПМНЕТЕ, И САМО БОЛКЛУК МОЖЕ ДА ОСТАВИ БОКЛУК НА ВОДОЕМА.
От нас чао, да другия път.

Поздрави,
Мариан Лозев- qno_zloo.
Александър- Oldi.
Не съм по разказите в час по БГ винаги 2 имах, моля за извинение.
Следва придължение на снимнките.....
Колегата Сашо-Oldi се изгърби, трябва ше да натовари както неговия така и моя багаж, но всичко си има цена....... и ето настъпи часа, тръгнахме и пристигнахме. Искъра ни посрешна с един приятен колега дето ни отстъпи мястото и ни даде малко захранка....

...Благодаря му.
От там кервана започна да искача от колата със страшна сила,

леки пречки, но всичко се донапасва на момента,

Сашко с кутийте с рибарии

Палатката, тоест половин палатка, важно е да не ти духа на канчето другото са формалности....не че нямаме голяма , но решихме за другия път да я разпъваме.

Основното място за риболов.....

Хъса за риболов ми личи по мутрата, предполагам .

тука се вижда колега който също като предния се оказа печен.

Oldi в акция обезрибител.

Колеги остана да послъжа за улова и май поста ще ми приключи .
Та така почна дена на24-ти....

Не лош караконджол, на кръчката за сом на грозд земен, хахаха.
Да се върнем малко часове назад , в 3:00 първия сом-че взе своята жертва, бебоко да се радва че едвам му спасихме живота, наложисе операция с скалпела за да пусне куката, но уживя и отплава.

тука му пеех от сорта,"дано кажеш на родителите си, и те да ни клъвнат"

...Да ви кажа колеги, не вярвах че ще уживее.

...и запали с 300Км.
Риболова на хищник, като цяло слаб, радоста беше че имахме бая удари на рибе, от които 3 сомчета едното към 2кг., естествено всички пуснати.Първият удар на рибе беше в 23:00 в първата вечер(то втората нямаше, събота срещу неделя имаше не човешка буря и светкавици, едвам заспах) , стъриопорчето отпраши към водата, исчаках, засякох, усетих напан и

Риболова на мирна риба, какво да ви кажа за 50 часа близо 40к. платика и каракуда с два фидера и много захранка. За захранка ползвахме: 2.5кг Мило платика, 2,5кг. Мило скопекс, 5 кучана прясна царевица отъргана с нож, Биг фиш на Van Den Eynde, тути-фрути на Van Den Eynde, 1кг. рибни пелети, смлян коноп, земни, торни, бели,пинки,намачкани протеинови топчета шоко-бан, всичко в две кофи, за стръв какво хванеме , но предимно взимаше на два бели и един жълт. Такъма оснивно 0,20, повод 0,12 , кука 10 номер тънка, хранилка тип клетка-40г.
Като цяло риболова в плюсове: много ми хареса, голям кеф имаше си всичко и ракия и псувни и закачки и смях, абе пълен релакс само плюсове и това всичко се дължи на моя френд Сашо с който много си допадаме в риболова и който разби платиката.....Брат, много ми беше гот, но другия път ще те бия по риби да знаеш

Минусите: тях си ги знаем всички, много боклук и лошото е че забравихме чувалите , с които щяхме да помогнем на природата, да я отървем от боклука е колкото събере колата.

ХОРА ЗАПМНЕТЕ, И САМО БОЛКЛУК МОЖЕ ДА ОСТАВИ БОКЛУК НА ВОДОЕМА.
От нас чао, да другия път.

Поздрави,
Мариан Лозев- qno_zloo.

Александър- Oldi.

Не съм по разказите в час по БГ винаги 2 имах, моля за извинение.
Следва придължение на снимнките.....
Последно промяна от qno_zloo на Чет Юли 29, 2010 7:11 pm, променено общо 1 път.
- batjoro76
- научил се да хвърля
Re: Искър 23.24.25.7.2010г.
Ей нямате грешка,ако всички бяха като вас 

-
- ще става разбирач
Момчета,вие сте нашта гордост. 

Хубав излет и репортаж, колеги.Също така ГОЛЯМО БРАВО за събрания боклук!
Всеки ден, в който не си на риба или на лов, е загубен! Ъ. Хемингуей
-
- и господ не е толокова добър
Сомчето пуснахте, боклука събрахте, браво на такива колеги.Поздрави и за излета 

Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- Petar Nedev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво колеги. Идеални постъпки и идеален излет. Другия път и голямата бяла ви пожелавам
Страхотен излет,нямате грешка 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Екстра излет, весело е било пък и риби сте надърпали
ПП. Снимайте ги тез риби бре, ние по работните места само на снимани риби го караме

ПП. Снимайте ги тез риби бре, ние по работните места само на снимани риби го караме

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
- gergi83
- научил се да хвърля
браво колеги,хубав излет и едно хубаво дело със този безкраен боклук по нашите водоеми,но такава ни е държавата и хората в нея

- Красимир Атанасов
- учете се от него
браво колега
макар че сме свикнали да те гледаме в друга светлина с риби по големи от тебе но и това е нещо разбираш им много евала и поздрави за почистването а аз си мислех че само около бургас сме такива свиние но явно навсякаде едно и също

Много добър излет.
за релийза и за събирането на боклука.

- juliano_84
- фен клуб-скобар
Браво колега супер излет сте направили.
Поздравления.
п.с.Дава ли рибата на директен - 8ца да речем гледам колегата в лято от вас с директен лови?
Или вече рибата се е дръпнала по навътре ?
Поздравления.
п.с.Дава ли рибата на директен - 8ца да речем гледам колегата в лято от вас с директен лови?
Или вече рибата се е дръпнала по навътре ?
- qno_zloo
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
...не колега, на директен уклей и малки платики, ние ловихме на 50м.+ дистанция 3м. дълбочина, за това бяхме с 40г клетки. Мисля че колегата не беше уцелил мястото, там където мяташе имаше туфа на дъното, а това е лошо за платиката, тя иска червека да се излежава на дъното по не така мисля, иначе основно си ги късат с дъректнни и щеки в тази част на Искъра.
Интересното е че на царевица не искаха, друг път на кука номер 3 с фидера ги късах по големичите, сега искаха малка кука, тънак повод, нещо не е наред.
Интересното е че на царевица не искаха, друг път на кука номер 3 с фидера ги късах по големичите, сега искаха малка кука, тънак повод, нещо не е наред.
НЯМА ПО ВЕЛИКИ ОТ ВАС,ДЕ ВСИЧКИ ДА БЯХА ТАКИВА-НАША ГОРДОСТ СТЕ