Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

За бракониерите
Модератор: bobopeli
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: За бракониерите
qno_zloo написа:....ми бате лимонката и палиш от гьола.

Май само това е спасението. Да основем някакво партизанско движение

Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
-
- ще става разбирач
ribolovcho написа:ТО ХУБАВО.ама тия работи ми се ще че други органи трябва да ги извършват,иначе за един шамар 5 бона могат да ти вземат
Колега, готов съм да дам повече от пет бона, ако знам, че ще се разчуе, и поне един бракониер ще се уплаши. Бил съм ги, бия ги и ще ги бия, и то до посиране, иначе няма ефект!
Никога не пия карал!

-
- вече хвърля и на тежко
ribolovcho написа:ТО ХУБАВО.ама тия работи ми се ще че други органи трябва да ги извършват,иначе за един шамар 5 бона могат да ти вземат
Ще вземат - на босия цървулите

Да ходи бития да го разпознава, ще има "пребит от неизвестен извършител" хахахаха

-
- вече хвърля и на тежко
Най-чисто бракониерство си е освен на Дунав и морето (там може с чепаре). Никъде в закона не пише "хванал повече от 2 риби едновременно на една въдица" - ако въдицата е с 3 и повече куки, предостатъчно е за глоба.qno_zloo написа:... е това не е бракониерство, тои не може с 6 куки да извади 6 риби, освен ако не пусне някой комбаин с 300 куки.sa4kov написа:
или пък някой с повече от 2 куки
Последно промяна от jamiemirror на Сря Сеп 08, 2010 11:23 pm, променено общо 1 път.
-
- вече хвърля и на тежко
Нека не отлагаме и тия като тебе - с нощния риболов. И вълци - и кокошкари, с какво едните са по-добри от другите?delio-haidutin написа:dobivam написа: нека наи-напред да се занимаем със сериозните бракониери-тези които с едно вадене изкарват стотици килограма риба- вземи такъв наплескаи.пък ,,другите,,повече сме такива -кои нее хварлял ръчило или телевизорче или които остават да пренощуват си вадят въдиците като залезе слънцето-по наредба това нее ли бракониерство? гоним ,,кокошкарите,, до дупка ,а ,,вълците,,остават скрити!!!

Да не пускам тема за глупости та всички псуват бракониерите, а на главната страница на нариба.ком има обява за мрежи
Обяви:
Продава -> Екипировка
Дата: 2010-09-17
Заглавие: Мрежи
Обява: продавам всякакъв вид рибарски мрежи.от 1,3 мм до 120мм око. дълбочина50 очи.( 6-ца става 6м дълбока; 3-ка 3 м. и т,н.) цена 1,20лв на метър. 100м = 120лв. доставка в цялата страна за сметка на купувача.
За контакт: pec@gbg.bg
Валидна до: 2010-12-31

Обяви:
Продава -> Екипировка
Дата: 2010-09-17
Заглавие: Мрежи
Обява: продавам всякакъв вид рибарски мрежи.от 1,3 мм до 120мм око. дълбочина50 очи.( 6-ца става 6м дълбока; 3-ка 3 м. и т,н.) цена 1,20лв на метър. 100м = 120лв. доставка в цялата страна за сметка на купувача.
За контакт: pec@gbg.bg
Валидна до: 2010-12-31
Спининг Клуб " АБИЧИ "
-
- вече хвърля и на тежко
За стопански риболов са си законни.
sa4kov написа:Ако ви сърбят ръцете за бракониери , елате на Мандренското езеро , тук е пълно с таквиз "редки видове" за тепане

София, 29 септември 2010 г. – Снощи на езеро “Мандра”, край Бургас е проведена акция за изземване на бракониерски мрежи за извършване на незаконен стопански риболов. В акцията са участвали служители от три териториални сектора “Рибарство и контрол” на ИАРА Бургас, Сливен и Ямбол. Проверката е ръководена от Янчо Янев, ръководител на Регионален център „Рибарство и контрол – Югоизточна България” със седалище Бургас и координирана от изпълнителният директор на ИАРА г-н Явор Недев.
От езеро “Мандра”, инспекторите на ИАРА са иззели близо 10 км бракониерски мрежи и около 300 кг. риба /шаран, сребриста каракуда, платика и червеноперка/. Съставени са констативни протоколи срещу неизвестни извършители.
Рибата ще бъде дарена на Социалния патронаж към община Бургас, а мрежите ще бъдат изгорени днес по обяд край езеро “Мандра”.
-
- научил се да хвърля
по принцип съм съгласен , но по закон нямаме право да ги бием . иначе ако няма кой да те види - бой , бой , бой , бой ,бой .......... и накрая и двете ръце на пастет ( в гипс за месец поне )
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Малко снимки от мероприятието или от кладата са добре дошли
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;