За бракониерите

Внимание - Бракониери !

Модератор: bobopeli

dobivam
новобранец
новобранец

За бракониерите

Мнение от dobivam »

Здравейте колеги! Абе тия "парашутисти" взимат да стават от нахални по нахални бе.Няма място където да не съм отишъл и да не видя такъв с изключение на платените водоеми.С един стигнахме до бой на един канал близо до р.Стряма вика че той нямал стопанско значение и за това си позволявал да хвърля в крайна сметка почти нищо не изкара защото нямаше и риба.Ама последно гледах един на Марица застанал след моста на 4тияа км. ква мряна риба вадеше и му викам не ти ли е малко съвество бе ц....л а той кав си ти че да ми казваш кво да правя.Ядоса ме и го проснах на земята най-накрая след това му взех парашута и му счупих пръчката. :D
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Re: За бракониерите

Мнение от ribolovcho »

ТО ХУБАВО.ама тия работи ми се ще че други органи трябва да ги извършват,иначе за един шамар 5 бона могат да ти вземат
Изображение
Най добрите са тук
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

Е браво супер си го направил,ама на тоя пък не му иде акъла за какво си го пребил, той си мисли сигурно ,че просто се заяждаш и тои си е прав за него си, за тва е така на всякаде бракониерите си мислят,че като си мятат мрежи в селския гьол от едно време те са си в правото и не им пречи ,че закона го забранява.АМАН вече :smt021
:smt041 :smt041 :smt041
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

ribolovcho написа:ТО ХУБАВО.ама тия работи ми се ще че други органи трябва да ги извършват,иначе за един шамар 5 бона могат да ти вземат
Така е наистина ама тия органи явно не си вършат работата еле пак докато дойдат той ще е напълнил един багажник с риба.Ей заради такива няма риба по държавните водоеми те са за трепане направо. :oops:
atanas atanasov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от atanas atanasov »

Браво!Само така с бракониерите.Само с бой ще се научат.Трябва сами да се справяме с бракониерите понякога или май винаги.От малко самоинициатива винаги има нужда.
За завистта,глупостта и подлостта почивен ден няма.
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

dobivam написа:Здравейте колеги! Абе тия "парашутисти" взимат да стават от нахални по нахални бе.Няма място където да не съм отишъл и да не видя такъв с изключение на платените водоеми.С един стигнахме до бой на един канал близо до р.Стряма вика че той нямал стопанско значение и за това си позволявал да хвърля в крайна сметка почти нищо не изкара защото нямаше и риба.Ама последно гледах един на Марица застанал след моста на 4тияа км. ква мряна риба вадеше и му викам не ти ли е малко съвество бе ц....л а той кав си ти че да ми казваш кво да правя.Ядоса ме и го проснах на земята най-накрая след това му взех парашута и му счупих пръчката. :D
нека наи-напред да се занимаем със сериозните бракониери-тези които с едно вадене изкарват стотици килограма риба- вземи такъв наплескаи.пък ,,другите,,повече сме такива -кои нее хварлял ръчило или телевизорче или които остават да пренощуват си вадят въдиците като залезе слънцето-по наредба това нее ли бракониерство? гоним ,,кокошкарите,, до дупка ,а ,,вълците,,остават скрити!!!
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

delio-haidutin написа:
dobivam написа:Здравейте колеги! Абе тия "парашутисти" взимат да стават от нахални по нахални бе.Няма място където да не съм отишъл и да не видя такъв с изключение на платените водоеми.С един стигнахме до бой на един канал близо до р.Стряма вика че той нямал стопанско значение и за това си позволявал да хвърля в крайна сметка почти нищо не изкара защото нямаше и риба.Ама последно гледах един на Марица застанал след моста на 4тияа км. ква мряна риба вадеше и му викам не ти ли е малко съвество бе ц....л а той кав си ти че да ми казваш кво да правя.Ядоса ме и го проснах на земята най-накрая след това му взех парашута и му счупих пръчката. :D
нека наи-напред да се занимаем със сериозните бракониери-тези които с едно вадене изкарват стотици килограма риба- вземи такъв наплескаи.пък ,,другите,,повече сме такива -кои нее хварлял ръчило или телевизорче или които остават да пренощуват си вадят въдиците като залезе слънцето-по наредба това нее ли бракониерство? гоним ,,кокошкарите,, до дупка ,а ,,вълците,,остават скрити!!!

или пък някой с повече от 2 куки :roll:
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

sa4kov написа:

или пък някой с повече от 2 куки :roll:
... е това не е бракониерство, тои не може с 6 куки да извади 6 риби, освен ако не пусне някой комбаин с 300 куки.
Иначе мой познат с още няколко са видяли неква група мрежари и са направили мазало на един гьол , бой , бухалки в блавите и много други неща, сигора още имат кръвоизливи по лицата и си ходят с конци, ама няма начин пускали са мрежи в лош момент, дано оцелеят.
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Добре де. Бях на жребеца. До нашия лагер 2 лодки за по 20-тина хилки. До лодките 5 дънарки. На сутринта ги видях извадени и всичките бяха парашути :evil: . Кво да кажа на баровелите? Само може да хапна малко бой. Не вярвам и ако се обадя някой да и каже нещо.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от qno_zloo »

....ми бате лимонката и палиш от гьола.
carp777
учете се от него
учете се от него
Местоположение: НАКАТА Пловдив,Хасково,яз.Ивайловград и после обратно
Обратна връзка:

Мнение от carp777 »

Да да ,не всеки може да набие някой бракониер ,камо ли някви мутряги за това закона трябва да е точен и да се спазва от всички и които не спазва да има санкции.
Ама това е БГ. (НЯМА ДА СЕ ОПРАВИМ СКОРО) ,но надеждата умира последна,а пък мерака след нея :D
C.A.R.P.
Catch /for pleasure/ And /photo for memory/ Release /for future/ Pro
Не помня от кога съм рибар................... но помня,че се зарибих отдавна.
Последен шарко:63 см ,5 кг от река Тунджа в Ямбол.
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Ми то затова нема да се оправи нашата държава закони има но не важат за всички и по пътищата е същата работа за това са се превърнаха в бойно поле тез мутри със лъскавите лимузини летят направо и КАТ се прави че не ги вижда.Моето мнение е /а предполагам и вашето ще е такова/ че цялата държава е една голяма мафия и всички са навързани.След като ИАРА и дори полицията не могат нищо да им кажат кой тогава може? Ми да се обадим на бат Бойко да дойде тогава да видим той кво ще направи дето много се перчеше.И той ако не може пак остава всичко на нас както беше казал предишния колега мятаме лимонката в гьола пък квото стане. :oops:
delio-haidutin
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от delio-haidutin »

dobivam написа:Ми то затова нема да се оправи нашата държава закони има но не важат за всички и по пътищата е същата работа за това са се превърнаха в бойно поле тез мутри със лъскавите лимузини летят направо и КАТ се прави че не ги вижда.Моето мнение е /а предполагам и вашето ще е такова/ че цялата държава е една голяма мафия и всички са навързани.След като ИАРА и дори полицията не могат нищо да им кажат кой тогава може? Ми да се обадим на бат Бойко да дойде тогава да видим той кво ще направи дето много се перчеше.И той ако не може пак остава всичко на нас както беше казал предишния колега мятаме лимонката в гьола пък квото стане. :oops:
не предполагаш а казваш истината .БГ Е МАФИЯ И НЕВИЖДАМ УПРАВИЯ .Бат ни БОИКО само дрънка :тези такова направили ,онези друго откраднали ,а в затвора само кокошкари.Щял да каже как се точела здравната каса -ние знаем .да покажи тези дето са я източили и да влязат в затвора :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
ВАСИЛ ЛЕВСКИ: "...Ако допуснете утре, когато сте вече свободни да ви управляват днешните турски мекерета и разните му лихвари и чорбаджии, които и днес ви грабят най-безжалостно, то по-добре да си останем под сянката на султана....."
dobivam
новобранец
новобранец

Мнение от dobivam »

Та това си е законите си важат за нас простосмъртните я си представете какъв акт ще ни натресат при проверка ако сме без билет макар,че съм само с 2въдиц,а тия мутри парашутисти и бракониери който вършат престъпление все минават между капките и продължават да си действат безнаказано.Решил съм вече и аз да не си изкарвам билет,защото не виждам смисъла от него по държавните водоеми няма риба защото не е останала от такива бракониери,а и не се взимат мерки от страна на ИАРА (в повечето случай само за замазване на очите ни) за борба с тях,а излиза че ние само им пълним гушата като си взимаме билети. :oops:
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

Ако ви сърбят ръцете за бракониери , елате на Мандренското езеро , тук е пълно с таквиз "редки видове" за тепане :smt067
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Публикувай отговор

Обратно към “Бракониери !”