Защо бе, Булсатком?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

dian
разбира нещата
разбира нещата

Re: Защо бе, Булсатком?

Мнение от dian »

национална телевизия друг път
по националната телевизия на никоя държава не дават новини на друг език :D :D :D
темата трябва да се преименува защо бе бнт
само слабите се стремят към порядаък силните владеят хаоса
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

поставете си въпроса,ами ако не беше булстата ,кой тогава щеше да го предава мача,най лесно е да се плюва срещу кабеларките :cry:
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
lfc_boy
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lfc_boy »

Не е луд този дето яде баницата ,а онзи който му я дава. :idea: Според мен Булсата нямат вина.Държавата е виновна.Някой е взел голям рушвет от цялата работа.
Above us only sky
Аватар
icho_87
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от icho_87 »

Когато не е ясно какво става всичко е ясно :) някой е глътнал паричките и толкова. А това, че Булсат са си мърльовци е вярно. Лично помня като прекарваха на един приятел как ЗАЕ*АХА кабелите на пода и казаха "Всичко е готово" :axe:
jporlando
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от jporlando »

ribolovcho написа:поставете си въпроса,ами ако не беше булстата ,кой тогава щеше да го предава мача,най лесно е да се плюва срещу кабеларките :cry:
Останалите две телевизии БНТ и PRO BG :wink:
the gers
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от the gers »

kkiryazov написа:ТV+ ще излъчва всички мачове на националният отбор по футбол за тези кфалификации.

Това, че те са закупили правата - ами пазарна икономика. Щом другите телевизии са допуснали това да стане - булсат какво са виновни?

п.п. аз не съм техен абонат и това може и да е за добро ( визирам предните кфалификации, където отбора игра мега яко )
Всички Гостувания колега!!!!!
Домакинствата са по канал 1
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Petar Nedev »

Eдин съвет към всички които вече ненавиждат Булсат( като мен) в момента върви някаква промоция" безплатна исталация и едим месец безплатно, после решаваш дали искаш или не, и на каква тарифа) Та... обаждате им се , и след месец като ви се обадят да попитат на коя тарифа минавате им теглите една каруцарска с кеф и да идват да си взимат циганиите
ivelinivanov74
новобранец
новобранец

Мнение от ivelinivanov74 »

За тези,които няма къде да гледат мача: http://www.gledaisport.com/v-0/4/84/v-48490.html :drinkers: :drinkers: :drinkers:
Благословен да бъде онзи, който няма какво да каже и въпреки това мълчи!
dobrin_dinev
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dobrin_dinev »

Нямам думи!Това може да стане само в БГ!
Аватар
Светльо-toxin34
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Светльо-toxin34 »

http://bg-tv.net/viewpage.php?page_id=225

ТУК САМО ЗА МАЧА ЩЕ Е ОНЛАИН
Бракониерииии,оставете рибата да се размножавааа
Николай-Русе
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Николай-Русе »

Гостуванията на ЦСКА и Левски в Европа по ТВ+
05 септември 2010 | 18:15

Гостуванията на ЦСКА и Левски в груповата фаза на Лига Европа срещу Бешикташ, Рапид (Виена), Порто, Спортинг, Лил и Генк ще бъдат предавани от цифровата телевизия ТВ+. Това обявиха представители на самата телевизия. Домакинските двубои на сини и червени ще се излъчват по БНТ, която има право на първи избор в този турнир.

Както е известно, в общественото пространство избухна страхотна полемика, защо мач като Англия - България се предава по телевизия, която не се излъчва свободно в страната. В последствие се оказа, че за този мач борбата е била между ТВ+ и Канал1, като наддаването е било спечелено от първите. Другите две телевизии, претендиращи за голямо влияние в обществото - бТВ и Нова, изобщо не са и питали за цената на най-гледаното събитие за тази година в България. Т.е. цената на срещата дори да е била 5 лева, те не са проявили желание да я предават.
:twisted: :twisted: :twisted:
Давай на душата каквото иска,че ще дойде време нищо да не ще!!
петър василев

Мнение от петър василев »

Поне 80% от българите в чужбина са с Булсат,,пък и тук сами си нагласяме и чиниите и кабелите,,тези ,които можем ,а на тези,които не могат им помагаме,защото няма кой друг и пак сме доволни,че имаме бг-тв :D .Като са мърлячи работниците на Булсата и не си вършат добре работата оплачете се на шефовете им :wink:Това,че двама пича,които са дошли да ви прекарат инсталацията и не са си свършили добре работата,,,,не е виновна фирмата.
Аз вече 5-та или 6-та година съм пълен пакет на Булсат и нямам никакви проблеми.
Благодарение на тях съм осведомен за това какво се случва във България и се чувствам,че съм си в къщи :D
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Аз бях на една кабелна с кабел :D ,и беше пълна тъпня.Хем лошо качество,хем нищо за гледане.Минах на Булсатком,както и много други градски,и съм страшно доволен.Качеството е супер и има много повече програми и т.н..Кво сте я заплюли не знам.Имало жици по земята,на другите няма ли. Поговорката на крив х-й другото му пречи,май тука и е мястото :lol: .
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
ewto
новобранец
новобранец

Мнение от ewto »

Saxon написа: Извиках ги преди няколко години да ми пуснат в апартамента, че като взеха да се мяткат едни кабели през три стаи...викам им, момчета, тази простотия няма как да стане, донесете кабелен път, да се закове по первазите и да скрием кабелите. Нямали такава практика....като нямате, събирайте си нещата, и да ви няма....не стига, че ми осраха терасата с грозната си антена, ами и жилището ми ще опашат с кабели.
Айде не с такива аргументи. Хората не са длъжни да ти правят ремонт. Слагането на канали е допълнителна работа и се заплаща допълнително. Ако викнеш водопроводчик да ти смени тръба или да сложи нова, после да не вземе да ти налепи плочките а?
А по темата, не съм грам съгласен само тия тъпаци да дават мачовете. Това е монопол, а монопола е гадост. Трябва да разследват всички в БФС за корупция и престъпления по служба. И да влизат в затвора както е редно.
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Що ли ми се чини че в случая има нещо по-лично немеющо нищо общо ни с монтажниците , ни с антените а с някой , някога работил в ХобиТВ :roll: А по темата - "който плаща , той поръчва музиката" са казали хората а Булсат съответно са си платили и тъй .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”