Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Предупреждения във форума
Модератор: dantho.mihov
Re: Предупреждения във форума
Мога да пиша не толкова зле,зачитам се повечко в рецептите за готвене.Влече ме и риболовството,предимно на хищник, без да съм имала грандиозни успехи.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихиМънцата написа:И кое ти е толкова смешноDragana написа:Чета ви от година и+,и ви се чудя,хихихихА след още една година може да се научиш и да пишеш ... освен да ни четеш

-
- сериозен играч
Аааааа, теб целта да не ти е да минеш ниво на предупреждение 3Dragana написа:.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи![]()

Не се напъвай, админа каза, че от ниво на предупреждение 3 директно - бан. Нема кой да се занимава с другите работиLynyrdSkynyrd написа: Ниво на предупреждение 1, 2, 3, ебан, бан.....

Ами защо не се зачиташ в някой кулинарен форум тогава - хем ще научиш неща, които те интересуват, хем няма да ни вдигаш нервитеDragana написа:Мога да пиша не толкова зле,зачитам се повечко в рецептите за готвене.Влече ме и риболовството,предимно на хищник, без да съм имала грандиозни успехи.Все пак се чудя ,как постигате тези успехи за наказания ,хихихи![]()