Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ремонт на МПС
Модератор: dantho.mihov
- ben_lyusien
- вече хвърля и на тежко
Re: Ремонт на МПС
Предполагам, че е сменян радиатора и е сложен неподходящ и от неподходящ производител. Новия не може да отдаде толкова температура, колкото оригиналния и колата ти прегрява. Казвам го базирайки се на собствения си опит, може да продължим и на лични.
Колегата пише в "разни", форума не страда от липса на модератори.ben_lyusien написа:Колега струва ми се има един друг форум за тези работи тук е за рибки
http://www.fiat-bg.org/
На платено не одим !
-
- вече хвърля и на тежко
И аз съм на същото мнение . Но казваш че двигателя е отварян - дали не са пропуснали да огледат цилиндрите са спукване .Katana написа:За мен това е спукан блок.

-
- вече хвърля и на тежко
Благодаеря много за предлойенията .то сее видяло че трябва пак да се отваря двигателя, но поне сега ще имам на предвид какво да се гледа по обстоино
Това за климатика е нормално .Почти всички Фиати при пуснат климатик и изправен термостат греят /при околна темп. над 30*/Термостата сменял ли си ? Пробвай да покараш с изкормен термостат ...ако и тогава греее работата не е на добре.Задръж колата на средни обороти 3000 да речем.../на свободен ход/отвори капачката на разширителното казанче и виж дали бълбука...това е индикация за надуване в охладителната система от двг. .И последното за което се сещам ...правилно ли обезвъздушавате системата ? Фиат се славят с доста трудно обезвъздуяаване на систените си .Ако изкаш може да попитав ето тук ...има доста специалисти които могат да дадат идеи....http://italauto-bg.net/forum/index.php? ... 05807435fc
Цепи,лепи,вулканизира......монтаж, демонтаж,баланс
Колега,промий радиатора и провери водните съединения.Когато вод.съединения са стари гумата омеква.При по продължително задържане на газта съединенията се свиват,колата много бързо загрява и изфърга водата.Някой път е изхвърля без да е загряла.Накарай някой да даде газ и да задържи, а ти виж дали се свиват съединенията.Друг момент е отвори капачката на казанчето и при подаване на газ ако изхвърля водата гарнитура,крива глава или спукана глава.То друго няма какво да е.УСПЕХ.
- stefanotis
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Колега, най добрият Фият е продаденият и за форд се отнася.Вземе ли една кола да ти прави номера, продавай я и не се занимавай с излишни разходи.
Най вероятно имаш спукан блок, глава, както каза един колега\по нагоре\ или въздушна възглавница.
Най вероятно имаш спукан блок, глава, както каза един колега\по нагоре\ или въздушна възглавница.
Големите Рибари сме известни с достойнството си, а достойнството изключва хвалбата.
-
- вече хвърля и на тежко
Това е много вярно ,но се опитаи да продадеш кола в това време .По принцип точно за търговска цел го взех ,но след 3 месеца пазара рухнаstefanotis написа:Колега, най добрият Фият е продаденият и за форд се отнася.Вземе ли една кола да ти прави номера, продавай я и не се занимавай с излишни разходи.
ако някои е мераклия да пише