Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Ремонт на МПС
Модератор: dantho.mihov
-
- вече хвърля и на тежко
Ремонт на МПС
реших да пусна тази тема ,за съвети препоръки мнения за сервизи и т.н ,за нещата свързани с превозните средства . На мен ми е писнало да обикалям по сервизи за един и същ проблем, 5 човека да ти казват различни причини ,оставяш я да я правят ,закрепят ти я 2 3 дена, и пак на ново .Все пак колите ни се презастъпван на 80 % ,всеки може да помогне на колега ,ако проблема му е минал през главата .
Ето го и моя проблем .Карам Фиат Улисе 2000 см3 Турбо (бензин -газ), колата като помирише баир и ми изхвърля антифриза ,целия двигател се свали глави блокове се пилиха ,цялата охладителна система се подмении пак нищо.Някои ако има идея от какво може да е да помогне !!
Мерси предварително
Ето го и моя проблем .Карам Фиат Улисе 2000 см3 Турбо (бензин -газ), колата като помирише баир и ми изхвърля антифриза ,целия двигател се свали глави блокове се пилиха ,цялата охладителна система се подмении пак нищо.Някои ако има идея от какво може да е да помогне !!
Мерси предварително
- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Ремонт на мпс
Аз не виждам проблем, това са си нормални неща за един Фиат.aaa11 написа:Ето го и моя проблем .Карам Фиат Улисе 2000 см3 Турбо (бензин -газ), колата като помирише баир и ми изхвърля антифриза ,целия двигател се свали глави блокове се пилиха ,цялата охладителна система се подмении пак нищо.

нямам живарник
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
направи си перката за охлаждането да се включва от някакво копче,самостоятелно,да върти постоянно по твое желание

-
- вече хвърля и на тежко
hristotihov написа:Аз не виждам проблем, това са си нормални неща за един Фиат.aaa11 написа:Ето го и моя проблем .Карам Фиат Улисе 2000 см3 Турбо (бензин -газ), колата като помирише баир и ми изхвърля антифриза ,целия двигател се свали глави блокове се пилиха ,цялата охладителна система се подмении пак нищо.
не в случея лошото че двигателя нее на фиат а на ситроен

-
- вече хвърля и на тежко
поне съм с климатроник и като го пусна веднага почват да въртят перкитеribolovcho написа:направи си перката за охлаждането да се включва от някакво копче,самостоятелно,да върти постоянно по твое желание
Колега тва с пиленето ясно а някой от майсторите дадели главата и блока да се тестват за спукване, дай повече инфо да видим за кво става дума,кво е сменяно по колата
-
- вече хвърля и на тежко
глата е тествана за спукване , а и все пак ако беше спукана щеше да испарява водата а не дая изхвърля .А наи интересното е че го прави само на баири .В наи-големите задръствания в софия кадето се седи по час два няма проблеми
aaa11 написа:глата е тествана за спукване , а и все пак ако беше спукана щеше да испарява водата а не дая изхвърля .А наи интересното е че го прави само на баири .В наи-големите задръствания в софия кадето се седи по час два няма проблеми
Тва с изпаряването единия вариянт другия е да обърка масло с вода и третия е твоя вариянт,второ и блока се тества задължително при положение че няма проблем с главата а го прави.Някой дойде ли му на ума да смени капачката на разширителния съд и тази на радиатора ако има такава
Колега, водната помпа в какво състояние?
-
- вече хвърля и на тежко
чисто нова
п.п (това почна да ми заприличва на няква тв игра, от сорта на невада едно време ,познаите точните килограми )

п.п (това почна да ми заприличва на няква тв игра, от сорта на невада едно време ,познаите точните килограми )

aaa11 написа:чисто нова
п.п (това почна да ми заприличва на няква тв игра, от сорта на невада едно време ,познаите точните килограми )![]()
Колега за капачките нищо не каза
-
- вече хвърля и на тежко
ресьора написа:aaa11 написа:глата е тествана за спукване , а и все пак ако беше спукана щеше да испарява водата а не дая изхвърля .А наи интересното е че го прави само на баири .В наи-големите задръствания в софия кадето се седи по час два няма проблеми
Тва с изпаряването единия вариянт другия е да обърка масло с вода и третия е твоя вариянт,второ и блока се тества задължително при положение че няма проблем с главата а го прави.Някой дойде ли му на ума да смени капачката на разширителния съд и тази на радиатора ако има такава
капачката я смених преди седмица и пак същото .
" Влязохme направо в досиетата X "

-
- вече хвърля и на тежко
Re: Ремонт на МПС
Идеята на подфорума е не само дасе занимаваме само с моите проблеми ,а и с тези на други колеги
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Ремонт на МПС
Колега в казанчето за водата влиза тънко маркуче. Виж дали върти водата през него. Често се задръстват и се получава същия проблем.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.