Ремонт на МПС

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Ремонт на МПС

Мнение от aaa11 »

реших да пусна тази тема ,за съвети препоръки мнения за сервизи и т.н ,за нещата свързани с превозните средства . На мен ми е писнало да обикалям по сервизи за един и същ проблем, 5 човека да ти казват различни причини ,оставяш я да я правят ,закрепят ти я 2 3 дена, и пак на ново .Все пак колите ни се презастъпван на 80 % ,всеки може да помогне на колега ,ако проблема му е минал през главата .

Ето го и моя проблем .Карам Фиат Улисе 2000 см3 Турбо (бензин -газ), колата като помирише баир и ми изхвърля антифриза ,целия двигател се свали глави блокове се пилиха ,цялата охладителна система се подмении пак нищо.Някои ако има идея от какво може да е да помогне !!
Мерси предварително
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: Ремонт на мпс

Мнение от hristotihov »

aaa11 написа:Ето го и моя проблем .Карам Фиат Улисе 2000 см3 Турбо (бензин -газ), колата като помирише баир и ми изхвърля антифриза ,целия двигател се свали глави блокове се пилиха ,цялата охладителна система се подмении пак нищо.
Аз не виждам проблем, това са си нормални неща за един Фиат. :wink:
нямам живарник
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

направи си перката за охлаждането да се включва от някакво копче,самостоятелно,да върти постоянно по твое желание
Изображение
Най добрите са тук
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

hristotihov написа:
aaa11 написа:Ето го и моя проблем .Карам Фиат Улисе 2000 см3 Турбо (бензин -газ), колата като помирише баир и ми изхвърля антифриза ,целия двигател се свали глави блокове се пилиха ,цялата охладителна система се подмении пак нищо.
Аз не виждам проблем, това са си нормални неща за един Фиат. :wink:

не в случея лошото че двигателя нее на фиат а на ситроен :)
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

ribolovcho написа:направи си перката за охлаждането да се включва от някакво копче,самостоятелно,да върти постоянно по твое желание
поне съм с климатроник и като го пусна веднага почват да въртят перките
ресьора

Мнение от ресьора »

Колега тва с пиленето ясно а някой от майсторите дадели главата и блока да се тестват за спукване, дай повече инфо да видим за кво става дума,кво е сменяно по колата
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

глата е тествана за спукване , а и все пак ако беше спукана щеше да испарява водата а не дая изхвърля .А наи интересното е че го прави само на баири .В наи-големите задръствания в софия кадето се седи по час два няма проблеми
ресьора

Мнение от ресьора »

aaa11 написа:глата е тествана за спукване , а и все пак ако беше спукана щеше да испарява водата а не дая изхвърля .А наи интересното е че го прави само на баири .В наи-големите задръствания в софия кадето се седи по час два няма проблеми

Тва с изпаряването единия вариянт другия е да обърка масло с вода и третия е твоя вариянт,второ и блока се тества задължително при положение че няма проблем с главата а го прави.Някой дойде ли му на ума да смени капачката на разширителния съд и тази на радиатора ако има такава
Geremi
новобранец
новобранец

Мнение от Geremi »

Колега, водната помпа в какво състояние?
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

чисто нова

п.п (това почна да ми заприличва на няква тв игра, от сорта на невада едно време ,познаите точните килограми ) :lol: :lol:
ресьора

Мнение от ресьора »

aaa11 написа:чисто нова

п.п (това почна да ми заприличва на няква тв игра, от сорта на невада едно време ,познаите точните килограми ) :lol: :lol:

Колега за капачките нищо не каза
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от aaa11 »

ресьора написа:
aaa11 написа:глата е тествана за спукване , а и все пак ако беше спукана щеше да испарява водата а не дая изхвърля .А наи интересното е че го прави само на баири .В наи-големите задръствания в софия кадето се седи по час два няма проблеми

Тва с изпаряването единия вариянт другия е да обърка масло с вода и третия е твоя вариянт,второ и блока се тества задължително при положение че няма проблем с главата а го прави.Някой дойде ли му на ума да смени капачката на разширителния съд и тази на радиатора ако има такава

капачката я смених преди седмица и пак същото .

" Влязохme направо в досиетата X " :lol: :lol:
aaa11
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Ремонт на МПС

Мнение от aaa11 »

Идеята на подфорума е не само дасе занимаваме само с моите проблеми ,а и с тези на други колеги
Katana
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Katana »

За мен това е спукан блок.
All we are is dust in the wind...
Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от Andrey_76 »

Колега в казанчето за водата влиза тънко маркуче. Виж дали върти водата през него. Често се задръстват и се получава същия проблем.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”