Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Подводен риболов през нощта
Модератор: nkolev66
Re: Подводен риболов през нощта
При равностойна борба може, но пак си е забранено, навсякъде по света 

Това не го знаех
Колега australia ако случиш на спокойно море и ярка луна обезателно пробвай едно нощно влизане без харпун, след това сам са себе ще прецениш дали има тръпка или не!
Това е многа лоша форма на бракониерство. Призовавам всички които видят фенер през ноща да се обаждат на ИАРА или 112 по предложение на мой колега от шаранджийския форум,тъй като там разговорите се записват. Аз от 2011 ще се обаждам и на limenarhio в Гърция, които иска да си лови.
5.08 STA. 115 DYN with stereofins in 50 meters pool.
Как успя да го определиш толкова категорично
Влизал ли си нощем
Или си виждал "месарски"изпълнения след такъв риболов
Или си пишем и плашим наред 

...фенер през нощта може да означава много неща , почнете да разхождате ИАРА за щяло и нещяло ... 

Излишно нажежавате страстите не това ми беше целта,а това че в BG е забраанен нощният подводен риболов не го знаех .Просто исках да видя мнението на някой който го е правил и би желал да сподели преживяването , а не че съм хукнал да се мокря през ноща .
Бъдете здрави и късмет на всички
Бъдете здрави и късмет на всички

-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Понеже ше бъда набеден веднага за бракониер си мълчах.Гмуркал съм през ноща и то доста.Уникално е не може да се опише с думи.Адреналина е голям,това идва от неизвестноста и от ограничената светлина.На пълнолуние почти нищо не се вижда и си трябва фенер.Поведението на рибата също е напълно различно от това през деня.Активноста на някои риби е доста по голяма през ноща.Също и раците са навсякъде където погледнеш.Ако имаш някакви въпроси още питай.
- Jack Daniels
- разбира нещата
Ами как няма да е забранен. Хората мислят за нашата безопасност.Като е тъмно ти трябва фенер, а бомбаджиите бомбят където свети 

Както и да се въртиш, гъза ти винаги ще е отзад
maslin написа:Това е многа лоша форма на бракониерство. Призовавам всички които видят фенер през ноща да се обаждат на ИАРА или 112 по предложение на мой колега от шаранджийския форум,тъй като там разговорите се записват. Аз от 2011 ще се обаждам и на limenarhio в Гърция, които иска да си лови.

Значи гмуркането с фенер е лоша форма на бракониерство...(да му мисли г-н Л. Клисуров и тия като него)
Следователно и плуването в язовира с топлозащитно облекло (иначе казано: неопрен) ... тоже
Да не говорим, ако решиш по време на забраната да си направиш пикник на брега с дечурлигата(сиреч организирано)...Тогава директно да звъним на НС БОП
Пък ако заплим огънче на някоя поляна в гората, да си пекнем сланинка...право в ЦРУ или МИ6
Вземи, моля те да прочетеш и колко е глобата (по закон) за фалшиво обаждане на 112 и да приключим с тоя въпрос...

Иначе...Наздраве на компанията

Обожавам мъже с прякори, означаващи женски полови органи.
Наздраве
и на теб Владо ,добре че има такива като теб да разведрат обстановката ,че много на сериозно се взехме тука

-
- научил се да хвърля
през ноща подводния риболов в Гърция е категорично забранен и използването на прожектор и през деня, ако се хване нарушител му се конфискува всичко и мпс-то също .Имам познати Блгарин и грък на които им конфискуваха всичко /на гърка и колата/
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Аз съм за
щом чупиш закона, под ножа, НО да е за всички
Фантазия

НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ТОВА, КОЕТО МИ ДАВА МОРЕТО!
Темата е много хубава и както се вижда ползотворна, освен теб още доста хора разбраха че през ноща е забранено. Форумът се чете от много народ, пример тази тема е прочетена от 700 човека а реално само 15 са писали. Не ги знаеш тези които четат с какъв акъл са и кога и какво ще решат след като прочетат колко е хубаво да се гмурка през ноща нявсякъде по света. Ще има много глобени, ще има и тежки инциденти и дори е възможно да има и удавени.australia написа:... ,че много на сериозно се взехме тука
Затова че човек винаги трябва да внимава какво пише и да предупреждава. Със сигурност предупрежденията няма да се харесат на много хора, но трябва да ги има, да се знае какво може да очаква човек.
Това за Гърция е абсолютно вярно а още по-тежко е положението в Турция. Познат се отърва с рушвет от 10000 евро след като беше хванат да гмурка на Мармарис през ноща, с харпун. Ако не беше платил не ми се мисли какво го чакаше. И този познат не е българин ами си е местен, турчин с лиценз и т.н...
Аз лично никога не съм пробвал и сигурно няма и да пробвам, но не заради глобите или опасностите ами заради убежденията ми.
И съм повече от сигурен че всеки ще се отврати като види това филмче, подводен риболов през ноща:
[youtube]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/b8v4VbYy990?fs ... ram><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/b8v4VbYy990?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/youtube]
Дето се казва; ''Вързано магаре да биеш''