Къде се намирам:
Риболов
Подводен раздел
Подводен риболов
Подводен риболов
naRiba.com

Форум

Подводен риболов през нощта
Модератор: nkolev66
Подводен риболов през нощта
Има ли някой тук с опит през ноща?
Re: Подводен риболов през нощта
През ноща колко през ноща освен на смрачаване или както ние го наричаме ( на развалени води ) за лефери. 

През ноща нищо не се вижда .. освен с фенери , но става много трудно..
тбК
Не е по мъжки някой да ти забие нож докато спиш. На мен най ми харесва че играя честно с жертвата. С нищо не я превъзхождам, в нейна среда съм и реално тя ме превъзхожда. Ако я взема, ловецът в мен ликува. С бутилки, с мрежи, нощем, с динамит, син камък, електричество, снайпери, викачи, супер оптики, всякакви техники за откриване и задържане на рибата или дивеча и т.н... това не е истински лов ами месарщина за мен.
Не искам да обидя никой, просто така мисля.
Не искам да обидя никой, просто така мисля.
Юли и аз не съм влизал през ноща но ми е любопитно как е в морето нощем ,какво се вижда и дали има риби койтто са по активни нощем , и има ли смисъл въобще да се влиза по тъмно.
Поздрави на всички колеги.
Нощвм в морето си е тъмно като в кучи г.......australia написа:Юли и аз не съм влизал през ноща но ми е любопитно как е в морето нощем ,какво се вижда и дали има риби койтто са по активни нощем , и има ли смисъл въобще да се влиза по тъмно.
-
- научил се да хвърля
А ми не е точно така,аз като съм гмуркал нощем съм имал успехи и въпреки мнението на Юли мога да кажа че хищниците(а и не само те) се държат много мъжки и двубоят е равностоен .terzo написа:Нощвм в морето си е тъмно като в кучи г.......australia написа:Юли и аз не съм влизал през ноща но ми е любопитно как е в морето нощем ,какво се вижда и дали има риби койтто са по активни нощем , и има ли смисъл въобще да се влиза по тъмно.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Така така ,ето че истината е някъде по средата.
Я раздуйте повече не се стеснявайте
Я раздуйте повече не се стеснявайте

-
- научил се да хвърля
Ако влизате през ноща на пълна луна и на място което познавате добре,успеха ви е гарантиран. И бих казал че ще се изненадате какъв живот кипи вечер,като изключим спящите риби. В такъв случай не ви трябва дори и фенер.
"Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been poisoned, Only after the last fish has been caught, Only then will you find that money cannot be eaten."
Moмо съгласен съм с теб,че като има луна и фенер не ти трябва.А забелязал ли си когато няма никъква луна или е облачно времто когато в морето има икамос хишниците как си светят и се виждат перфекно. 

...който не се е гмуркал нощем в бистро море е изтървал много...красота отвсякъде...свят на тихи сенки и блестукащи следи...
Eто за това говоря и точно това имах в предвид като отворих тази тема
И да Булти изтървал съм много надявам се догодина да наваксам дай боже .
Ако няма луна и е облачно е доста клаустрофобично.
Дори и с фенер пак си е тегаво защото лъчът осветява ограничено пространство и при обргръщащата те тъмнина е доста стряскащо при допир с медуза , найлони и разни предмети, а и самите скали и подводни образования понякога изглеждат доста зловещо.
Дори и с фенер пак си е тегаво защото лъчът осветява ограничено пространство и при обргръщащата те тъмнина е доста стряскащо при допир с медуза , найлони и разни предмети, а и самите скали и подводни образования понякога изглеждат доста зловещо.
Никоя риба не е по - важна от живота !
-
- научил се да хвърля
Веднъж гмурках когато беше мътно и като светнах с фенера се получи ефекта на дългите светлини в мъгла,веднага изгасих но вече така се бях светнал че ми трябваше поне две минути да свикна пак с тъмнината

Последно промяна от deathwalker на Пет Окт 01, 2010 11:00 pm, променено общо 1 път.