Витарата здаде багажа

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Andrey_76
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Витарата здаде багажа

Мнение от Andrey_76 »

Всичко зависи как е гледана. Наскоро докарахме 2 дърти Г-та от Швейцарската армия. Разпродаваха ги и шефа ги взел. Едната я карах аз на ход и смея да кажа че за 2000 км не ми направи никакъв проблем. Единственото което не ми хареса е че бяха с автоматични скорости. И двете се продадоха веднага и ги срещам често. Единия човек се отбива редовно и твърди че няма никакъв проблем.
За Италянките ще кажа че от към купе са 6 но моторите са под всякаква критика. Казвам го защото ремонтираме коли на вносители.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
toyo1

Мнение от toyo1 »

Andrey_76 написа:Всичко зависи как е гледана. Наскоро докарахме 2 дърти Г-та от Швейцарската армия. Разпродаваха ги и шефа ги взел. Едната я карах аз на ход и смея да кажа че за 2000 км не ми направи никакъв проблем. Единственото което не ми хареса е че бяха с автоматични скорости. И двете се продадоха веднага и ги срещам често. Единия човек се отбива редовно и твърди че няма никакъв проблем.
За Италянките ще кажа че от към купе са 6 но моторите са под всякаква критика. Казвам го защото ремонтираме коли на вносители.
Колега човека се оказа ЛОВДЖИЯ :idea: което за Г (то) ако не е вандал не е проблем но маи .................Вчера много се рових по офроад форумите и наи-вероятно е изкривил кардана и я е карал така до последно :?: (лошото е че сменям ли задния диференциал трябва да намеря и преден СЪЩИЯ защото можело да се окажат с различни пр.числа и ... а за кардана е ясно .)
Аватар
GODzillata
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от GODzillata »

И 3-те ми коли са от Италия и нямам ник'ви проблеми - нито с ръжда, нито с двигателите.
На риба - като на война! Fish'n'chicks! :mrgreen:
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...Изображение
tatkoogi
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от tatkoogi »

toyo1 написа:Колеги ако трябва да избирате или купувате Витара не се лъжете по работата на двигатела и външния вид а я погледните отдолната страна :idea: На човека му казах за проблема с корозията гледа си я и я откара (ако нареди някои вече си е неигов проблем но не го изключвам като опция) :idea:
Колега, ей тва сега е параграф 22. Ама и ти си я свършил като кучето... И пари си му дал на "човека". На времето имаше един скеч в предаването Ку-ку. Влади Карамфилов-Въргала, разправяше как успял да продаде на един и същи човек два пъти една и съща кола. Ако някой ме светне как да го направя трети път - казваше той, ще го почерпя. Сега като си върнеш паричките и Витарата, другият път сигурен съм, ще огледаш новата придобивка много внимателно. А този видинлия го накажи... Успех!
toyo1

Мнение от toyo1 »

tatkoogi написа:
toyo1 написа:Колеги ако трябва да избирате или купувате Витара не се лъжете по работата на двигатела и външния вид а я погледните отдолната страна :idea: На човека му казах за проблема с корозията гледа си я и я откара (ако нареди някои вече си е неигов проблем но не го изключвам като опция) :idea:
Колега, ей тва сега е параграф 22. Ама и ти си я свършил като кучето... И пари си му дал на "човека". На времето имаше един скеч в предаването Ку-ку. Влади Карамфилов-Въргала, разправяше как успял да продаде на един и същи човек два пъти една и съща кола. Ако някой ме светне как да го направя трети път - казваше той, ще го почерпя. Сега като си върнеш паричките и Витарата, другият път сигурен съм, ще огледаш новата придобивка много внимателно. А този видинлия го накажи... Успех!
Витарата е пред нас (с резервоара в багажника) че ЧОВЕКА през ноща ходил на лов и закачил отдоло в нещо и и тои паднал :?: Пратих човек от Сф да закара на там ПО НЯКАКЪВ НАЧИН Г (то) че на сутринта имаше ДВЕ локви с масло под неиго ЕДНАТА ПОД МОТОРА и ЕДНА ПОД ПРЕДНИЯ ДИФЕРЕНЦИАЛ а запали след 20минутно дърпане на жена ми с КОСТЕНУРКАТА (абе от цялата галимация заминаха около 700лв но ЧОВЕКА ще ме компенсира БЕЗ ДА ЗНАЕ) :wink: Утре я вкарвам да я искърпят и я оставям да се продава НАПРАВЕНА (не закрепена)А гаворих и с приятел от Грац (Авсрия) да ми търси от ЗАПАСНИТЕ PUH или PINZGAUER в YOUTUBE има клипове :shock: стари на години но стояли в халета НАПЪЛНО СЕРВИЗИРАНИ и НА РЕАЛНИ КМ.Все пак ми трябва да си пускам лодката по циментово пътека 15метра.Успех на всички И СИ ОТВАРЯИТЕ ОЧИТЕ ЧЕ ..........Г класите се оказват по-УМОРЕНИ от Витарите :lol:
toyo1

Мнение от toyo1 »

MITKO70 написа:Тойо,ти си поне в бранша с коли,незнам как скочи на такъв камион.Това е някоя дърта Г -класа,нищо че името е велико ,но годините си казват думата.Във форума има точно за това писано и ,Тедо е много прав ,по-добре някой СУВ да караш ,отколкото тези дараци ,нищо че е Мерцедес Г -класа :wink:
Колега точно че разбирам от коли се спрях на Г 240Гд а това да го ШЧУПИШ не знам какъв трябва да си :?: А бях приготвил 1500лв за да я направа Ок но .......
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”