Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Витарата здаде багажа
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: Витарата здаде багажа
Всичко зависи как е гледана. Наскоро докарахме 2 дърти Г-та от Швейцарската армия. Разпродаваха ги и шефа ги взел. Едната я карах аз на ход и смея да кажа че за 2000 км не ми направи никакъв проблем. Единственото което не ми хареса е че бяха с автоматични скорости. И двете се продадоха веднага и ги срещам често. Единия човек се отбива редовно и твърди че няма никакъв проблем.
За Италянките ще кажа че от към купе са 6 но моторите са под всякаква критика. Казвам го защото ремонтираме коли на вносители.
За Италянките ще кажа че от към купе са 6 но моторите са под всякаква критика. Казвам го защото ремонтираме коли на вносители.
Кажи на някой,че има 300 милиарда звезди във Вселената и той ще ти повярва.Кажи му ,обаче че пейката е с неизсъхнала боя и той ще я пипне,за да се убеди,че е така.
Колега човека се оказа ЛОВДЖИЯAndrey_76 написа:Всичко зависи как е гледана. Наскоро докарахме 2 дърти Г-та от Швейцарската армия. Разпродаваха ги и шефа ги взел. Едната я карах аз на ход и смея да кажа че за 2000 км не ми направи никакъв проблем. Единственото което не ми хареса е че бяха с автоматични скорости. И двете се продадоха веднага и ги срещам често. Единия човек се отбива редовно и твърди че няма никакъв проблем.

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
И 3-те ми коли са от Италия и нямам ник'ви проблеми - нито с ръжда, нито с двигателите.
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

-
- вече хвърля и на тежко
Колега, ей тва сега е параграф 22. Ама и ти си я свършил като кучето... И пари си му дал на "човека". На времето имаше един скеч в предаването Ку-ку. Влади Карамфилов-Въргала, разправяше как успял да продаде на един и същи човек два пъти една и съща кола. Ако някой ме светне как да го направя трети път - казваше той, ще го почерпя. Сега като си върнеш паричките и Витарата, другият път сигурен съм, ще огледаш новата придобивка много внимателно. А този видинлия го накажи... Успех!toyo1 написа:Колеги ако трябва да избирате или купувате Витара не се лъжете по работата на двигатела и външния вид а я погледните отдолната странаНа човека му казах за проблема с корозията гледа си я и я откара (ако нареди някои вече си е неигов проблем но не го изключвам като опция)
Витарата е пред нас (с резервоара в багажника) че ЧОВЕКА през ноща ходил на лов и закачил отдоло в нещо и и тои падналtatkoogi написа:Колега, ей тва сега е параграф 22. Ама и ти си я свършил като кучето... И пари си му дал на "човека". На времето имаше един скеч в предаването Ку-ку. Влади Карамфилов-Въргала, разправяше как успял да продаде на един и същи човек два пъти една и съща кола. Ако някой ме светне как да го направя трети път - казваше той, ще го почерпя. Сега като си върнеш паричките и Витарата, другият път сигурен съм, ще огледаш новата придобивка много внимателно. А този видинлия го накажи... Успех!toyo1 написа:Колеги ако трябва да избирате или купувате Витара не се лъжете по работата на двигатела и външния вид а я погледните отдолната странаНа човека му казах за проблема с корозията гледа си я и я откара (ако нареди някои вече си е неигов проблем но не го изключвам като опция)

Колега точно че разбирам от коли се спрях на Г 240Гд а това да го ШЧУПИШ не знам какъв трябва да сиMITKO70 написа:Тойо,ти си поне в бранша с коли,незнам как скочи на такъв камион.Това е някоя дърта Г -класа,нищо че името е велико ,но годините си казват думата.Във форума има точно за това писано и ,Тедо е много прав ,по-добре някой СУВ да караш ,отколкото тези дараци ,нищо че е Мерцедес Г -класа