Къде се намирам:
Къмпингуване
Екипировка
naRiba.com

Форум

Витарата здаде багажа
Модератори: emo vasilev, Ачо ♣
Витарата здаде багажа
Преди година и нещо купих Витара(къса 1,6 не 16клапановата че дава ядове) от Германия на 87хил и понеже я взех САМО да пускам лодката на 10м по бетон първата ми работа беше да сменя съединитела с претисквателния +лагера,ремъци филтри и масло .За година и нещо отдоло толкова изгни че миналата седмиса се откърти теглича докато пусках лодката и остана да се държи намо от едната страна за шасито
Пуснах лодката и изтеглих само колесара (като го вързах за останалата част от шасито
) Закарах Витарата на маистор и като я качих на подемника ми стана лошо РАМАТА се беше наслоила от ръжда КАТО НА КОТВА от потънал кораб преди 50г
Маистора предложи да я намажел с нещо и да я продавам (но като ми каза че ушите на носачите всеки момент може да се скъсат и да стане МАЗАЛО (тоя варянт отпадна НА МОМЕНТА)Днеска я пратих за Видин и доплатих за една Г класа дълга база дизел И МИСЛЯ ЧЕ СИ РЕШИХ ПРОБЛЕМА .Колеги ако трябва да избирате или купувате Витара не се лъжете по работата на двигатела и външния вид а я погледните отдолната страна
На човека му казах за проблема с корозията гледа си я и я откара (ако нареди някои вече си е неигов проблем но не го изключвам като опция) 

- dako71
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Витарата здаде багажа
Ми те витарите това им е най голямия кусур. Не знам колега как не си я погледнал да я постегнеш овреме.
Как да предположа че за толкова малко време ще се скапе (вътре е като нова на реални км БЕШЕ ) а като я докараха за Витара беше супер (на времето 93г вкарвах от Канада Гео Тракери и знам само от седенето в контеинера 28 дена на какво запреличваха)dako71 написа:Ми те витарите това им е най голямия кусур. Не знам колега как не си я погледнал да я постегнеш овреме.

Последно промяна от toyo1 на Съб Окт 30, 2010 7:30 am, променено общо 1 път.
- krokibg
- учете се от него
С 220 от мястоstich написа:Викаш като видим по наще "пътища" Витарка къса база да бегам далеко!

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- научил се да хвърля
солта е..ва мамата на вичко ,на Крит сол не слагат по пътищата и витарките на 20г са си без грам ръжда
а моита след пускане/дърпане на лодката от морето задължително измиване

каптивката ми е 3 годишна,но гледам че,тук таме се е появила ръждица отдолу...дали от солта или направата им е толкова.......ще сменям и аз скоро
БЯЛА с твърд покрив и БЕЗ теглич (ЧЕ ОСТАНА НА ЛОДКАТА)stich написа:Викаш като видим по наще "пътища" Витарка къса база да бегам далеко!

-
- вече хвърля и на тежко
Не е частен проблем. В смисъл на модела. Проблема е от солта както казват колегите. В Германско и въобще в региона лугата която ползват е "голем мор" за метала. Карал съм кола внесена от Австрия. Дроб-сърма беше от долу, ама късно се сетих да я погледна. Продадох я много трудно, щото хората си я оглеждаха и не искаха да рискуват. Следващата купих от Италия. Никакви проблеми с ръжди и тем подобни. Но темата е дъвкана, дъвкана, и те така!dako71 написа:Ми те витарите това им е най голямия кусур. Не знам колега как не си я погледнал да я постегнеш овреме.
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Зат'ва - коли само от топлата част на Италия! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- MITKO70
- кандидат преподавател
Не е баш така Кире,хората търсят коли от северна Италия,а и вносител имам познат,който само от там купува.От средата на долу в Италия колите са много зле с техническото състояние,сервизиране ,документация и т.н.Тези който се занимават с това знаят от къде е добре да се взима читава кола в Италия.GODzillata написа:Зат'ва - коли само от топлата част на Италия!
Всичко може,но не всеки го можe.

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
И аз така - и втора от там и без ръжда!!tatkoogi написа: Следващата купих от Италия. Никакви проблеми с ръжди и тем подобни. quote]
GODzillata написа:Зат'ва - коли само от топлата част на Италия!
Последно промяна от G.Petkov на Нед Окт 31, 2010 7:53 pm, променено общо 1 път.
Сагата продължава (Г класата с която направих бартера за Витарата от към МЕХАНИКАТА е 10 пъти по-зле от всичко което съм срещал през живота ми
да не говорима че по ТАЛОН е БЯЛА а иначе е ЧЕРНА
) Утре нищо че е неделя я вкарвам в БОКСА и ако ремонта надхвърля 1000лв я качвам на пътна помощ и я връщам ЗАЩОТО МОНТЬОР на тия години не ми се става.Обикновенно на една кола ИЛИ салона е зле ИЛИ външния вид ИЛИ механиката ТУКА ВСИЧКО Е В ЕДНО
Скоростите хъркат ,гаси се САМО на скорост,пали като чукнеш над 5 пъти по стартера и с иэведено копче
при 4 та скорост от 50 до 80км в час от към задния мост се чуват вибрации в купето толкова силни че лоста на раздатачната кутия е скъсала гумения маншон и е протъркала кората между седалките
шофьорската седалка (облегалката) е подпряна с щаига че пропадала
и наи-добрата новина е че НЕ СПИРА .Еи какви хора има (СМЕЛИ) питах го няколко пъти да си спестиме ГИМНАСТИКИТЕ ако има нещо ИГРАЧА каза че е ТОПКА (ЩОМ Е ТОПКА ЩЕ СИ Я ТУПКА) като ОПРАВИ РАЗЛИКАТА .Поне научих че за старите Г класи почти всичко става от бус 207 (частите са напълно заменими но като кажеш че търсиш за Г те ЩАВЯТ а иначе си без пари НАПРАВО .Чисто нов фар е 16лв
(от ГОЛФ 1 са 1/1)

- MITKO70
- кандидат преподавател
Тойо,ти си поне в бранша с коли,незнам как скочи на такъв камион.Това е някоя дърта Г -класа,нищо че името е велико ,но годините си казват думата.Във форума има точно за това писано и ,Тедо е много прав ,по-добре някой СУВ да караш ,отколкото тези дараци ,нищо че е Мерцедес Г -класа 

Всичко може,но не всеки го можe.