Къде се намирам:
Внимание
Бракониери !
naRiba.com

Форум

Яз.Синкевица-06.11.2010 Заснет 3каджия в действие
Модератор: bobopeli
- StoychevV
- разбира нещата
Re: Яз.Синкевица
Ужас ПАК 3КАДЖИИ.;Днес пак се разходих с байка.Активност нямаше.От време на време някое тулупче на повърхността

Вече когато хората взеха да се разутиват,дойдоха 2ма 3каджии.Спрях се при единия и го разпитвах как е имали.Той ми разпрая че преди година е ловил убави шарани и толупи по 7-8 кила,за което не се и усъмнявам защото минала пролет помня как се препичаха на повърхността на водата,но естествено че като ги минаваха яко с 3ките те се наплашиха ивече са по дуното или по средата на язовира..Имаше доста дребна щука на повърхността и той се възползва от шанса да метне 3ката.Нарани 4 риби и 1 изкара.В последствие го излъгах че се е показала по едра щука надолу по стената,той тръгна натам,през това време аз утидох до сака с рибата(вече бяха изминали 15тина минути откакто е в него),и се надявах да е жива щото не беше много наранена.Взех я и я върнах.Ето и няколко снимки.После тръгна да ме гони ама ибягах

Надявам се да се позатегне малко контрола над язовира,защото само със зарибяване не става поне 3 пъри седмицата да минава проверяващ.
Поздрави,StoychevV

Вече когато хората взеха да се разутиват,дойдоха 2ма 3каджии.Спрях се при единия и го разпитвах как е имали.Той ми разпрая че преди година е ловил убави шарани и толупи по 7-8 кила,за което не се и усъмнявам защото минала пролет помня как се препичаха на повърхността на водата,но естествено че като ги минаваха яко с 3ките те се наплашиха ивече са по дуното или по средата на язовира..Имаше доста дребна щука на повърхността и той се възползва от шанса да метне 3ката.Нарани 4 риби и 1 изкара.В последствие го излъгах че се е показала по едра щука надолу по стената,той тръгна натам,през това време аз утидох до сака с рибата(вече бяха изминали 15тина минути откакто е в него),и се надявах да е жива щото не беше много наранена.Взех я и я върнах.Ето и няколко снимки.После тръгна да ме гони ама ибягах

Надявам се да се позатегне малко контрола над язовира,защото само със зарибяване не става поне 3 пъри седмицата да минава проверяващ.
Поздрави,StoychevV
С това си мнение и промяната на заглавието - директно отива в "Бракониери"StoychevV написа:Ужас ПАК 3КАДЖИИ.;Днес пак се разходих с байка.Активност нямаше..........
Прекаръл съм 5 незабравими години в Габрово и съм посещавал язовира доста често. Наистина има много риба, но е странно труден за риболов. Изключвам търмъченето и мрежарството. А от тази кула колко пъти съм се гмуркал... Има големи дълбочини около нея, на места до 12м. В момента там, където е бил навремето плажа, има изгграден прекрасен комплекс и басейн и пързалки.hristotihov написа:Някой помни ли, преди около 30 години, в горния край на гьола имаше плаж с пясък, хората се печаха по бански, там беше "басейна"
М/у другото някой знае ли какъв е статута му в момента, защото миналата година беше обявен за отдаване под наем.
Re: Яз.Синкевица-06.11.2010 Заснет 3каджия в действие
Дърт глупак
Гледам никои не е писал скоро тука но ще попитам,да по-раздвижа малко темата,тръгнал ли е уклея на язовира?

Като не кълве аз ще клъвна.
- StoychevV
- разбира нещата
ох аз се чудя къде е темата...ми уклея когато грееше слънце даде някоя друга бройка ама дребен няма го все още едрия габровски уклей
п.п можели модераторите да върнете темата в информация за водоемите..моля

п.п можели модераторите да върнете темата в информация за водоемите..моля