ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
cvetan_zashev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Мнение от cvetan_zashev »

Във България както всичко така и това с платените водоеми е микимял :smt031 :smt030
Аъ не искам риба,не искам даже да си плащам евтино,искам като отида да е чисто около мен и да си правя кефа :smt098
Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
toyo1

Мнение от toyo1 »

Ivo_Ivanov написа:Отново казвам - има много по-лесни и евтини начини да накараш рибата в един водоем да не се храни. Добре де кажи поне за какво става дума да знаем за какво да се оглеждаме.До колкото за инвистициите той не прави такива а...ние си плащаме,даже и за такива работи.През лятото правеха оборот от300 до 500лв на ден.така че няма да му е проблем да купи 10 такива ние ги плащаме.
Колега сега като се замислих :idea: и аз на вилата слажих такова устроиство (на първа линия съм на вода и рибата не иска да кълве :?: :?: :?: ) нито уклея на бял нито костура та щипок :idea: докато миналата година беше Ок.Първата ми работа ще е да го изключа като отида за да видя има ли разлика за няколко дена.А иначе уреда върши работа----заради захранките имаше полски мишки но от както го сложих .............се преместиха в комшията :wink:
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

toyo1 написа:
Ivo_Ivanov написа:Отново казвам - има много по-лесни и евтини начини да накараш рибата в един водоем да не се храни. Добре де кажи поне за какво става дума да знаем за какво да се оглеждаме.До колкото за инвистициите той не прави такива а...ние си плащаме,даже и за такива работи.През лятото правеха оборот от300 до 500лв на ден.така че няма да му е проблем да купи 10 такива ние ги плащаме.
Колега сега като се замислих :idea: и аз на вилата слажих такова устроиство (на първа линия съм на вода и рибата не иска да кълве :?: :?: :?: ) нито уклея на бял нито костура та щипок :idea: докато миналата година беше Ок.Първата ми работа ще е да го изключа като отида за да видя има ли разлика за няколко дена.А иначе уреда върши работа----заради захранките имаше полски мишки но от както го сложих .............се преместиха в комшията :wink:
После пиши в тая тема за да разберем какъв е резултата :shock:
Изображение
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

Тия старци от Чукурово нещо тарикатеят а? :)
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

okx написа:Тия старци от Чукурово нещо тарикатеят а? :)
:smt023 :smt023 :smt023 Ядосват ме нещо
Изображение
kostur4eto
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от kostur4eto »

Ей сега подсетихме и другите арендатори. :D
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Те другите АРЕНДАТОРИ го знаят многоооо преди нас така че за тях е старо а ние сега откриваме АМЕРИКА. :oops:
Изображение
pindo71
новобранец
новобранец

Мнение от pindo71 »

В четвъртък кълвеше на чукурово но според мен в петък нямаше пипане защото са измрежили заради никулден-бях сам в петък -защо ли!
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

pindo71 написа:В четвъртък кълвеше на чукурово но според мен в петък нямаше пипане защото са измрежили заради никулден-бях сам в петък -защо ли!
Колега там няма как да мрежат то дървета то дъното го знам наизуст е утре е НЕДЕЛЯ. :D В 4ч.ставам.
Изображение
pindo71
новобранец
новобранец

Мнение от pindo71 »

не знам кво се слу4ва има нещо гнило то е ясно, паза4а ми каза 4е с тяхно разрешение някви мрежат за толстолоб и вярно че по платените кълве само в делнични дни :)
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

pindo71 написа:не знам кво се слу4ва има нещо гнило то е ясно, паза4а ми каза 4е с тяхно разрешение някви мрежат за толстолоб и вярно че по платените кълве само в делнични дни :)
Сигурно и рибата почива в събота и неделя,а аз само в неделя ходя за риба.И аз тогава почивам.....та взаимно си почиваме.
Изображение
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Мнение от Paublo_Eskobar »

Темата няма нищо общо с метеорологията.Ще я метна в Разни. :wink:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
lusienn
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от lusienn »

:D От давна стигнах до извода-направи добро изяш-Лайно :!: Нема демокрация-дръв,кръв,сополи,много шев малко индианец,тия интернети-се дръв-нема леб за мене :D Незнаеш кой е режисьора-кой си иска, си пише кво си иска -иска публика-реклама-няма такава-анти реклама по вероятно.Много медии-малко истини-утре се снимам с порше-всички вярват :lol:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

lusienn написа::D От давна стигнах до извода-направи добро изяш-Лайно :!: Нема демокрация-дръв,кръв,сополи,много шев малко индианец,тия интернети-се дръв-нема леб за мене :D Незнаеш кой е режисьора-кой си иска, си пише кво си иска -иска публика-реклама-няма такава-анти реклама по вероятно.Много медии-малко истини-утре се снимам с порше-всички вярват :lol:
Бате дрогиран ли си или ти е зле :drinkers:
Изображение
okx
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от okx »

Какво става с експериментите с тия машинки ? Има ли някакви резултати ?
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”