Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ
Модератор: dantho.mihov
- cvetan_zashev
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ
Във България както всичко така и това с платените водоеми е микимял
Аъ не искам риба,не искам даже да си плащам евтино,искам като отида да е чисто около мен и да си правя кефа

Аъ не искам риба,не искам даже да си плащам евтино,искам като отида да е чисто около мен и да си правя кефа

Рибата и циците се разбират колко са големи едва след като се хванат!
Колега сега като се замислихIvo_Ivanov написа:Отново казвам - има много по-лесни и евтини начини да накараш рибата в един водоем да не се храни. Добре де кажи поне за какво става дума да знаем за какво да се оглеждаме.До колкото за инвистициите той не прави такива а...ние си плащаме,даже и за такива работи.През лятото правеха оборот от300 до 500лв на ден.така че няма да му е проблем да купи 10 такива ние ги плащаме.

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
После пиши в тая тема за да разберем какъв е резултатаtoyo1 написа:Колега сега като се замислихIvo_Ivanov написа:Отново казвам - има много по-лесни и евтини начини да накараш рибата в един водоем да не се храни. Добре де кажи поне за какво става дума да знаем за какво да се оглеждаме.До колкото за инвистициите той не прави такива а...ние си плащаме,даже и за такива работи.През лятото правеха оборот от300 до 500лв на ден.така че няма да му е проблем да купи 10 такива ние ги плащаме.и аз на вилата слажих такова устроиство (на първа линия съм на вода и рибата не иска да кълве
![]()
![]()
) нито уклея на бял нито костура та щипок
докато миналата година беше Ок.Първата ми работа ще е да го изключа като отида за да видя има ли разлика за няколко дена.А иначе уреда върши работа----заради захранките имаше полски мишки но от както го сложих .............се преместиха в комшията

-
- научил се да хвърля
Тия старци от Чукурово нещо тарикатеят а? 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
-
- вече хвърля и на тежко
Ей сега подсетихме и другите арендатори. 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Те другите АРЕНДАТОРИ го знаят многоооо преди нас така че за тях е старо а ние сега откриваме АМЕРИКА. 

В четвъртък кълвеше на чукурово но според мен в петък нямаше пипане защото са измрежили заради никулден-бях сам в петък -защо ли!
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Колега там няма как да мрежат то дървета то дъното го знам наизуст е утре е НЕДЕЛЯ.pindo71 написа:В четвъртък кълвеше на чукурово но според мен в петък нямаше пипане защото са измрежили заради никулден-бях сам в петък -защо ли!

не знам кво се слу4ва има нещо гнило то е ясно, паза4а ми каза 4е с тяхно разрешение някви мрежат за толстолоб и вярно че по платените кълве само в делнични дни 

- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Сигурно и рибата почива в събота и неделя,а аз само в неделя ходя за риба.И аз тогава почивам.....та взаимно си почиваме.pindo71 написа:не знам кво се слу4ва има нещо гнило то е ясно, паза4а ми каза 4е с тяхно разрешение някви мрежат за толстолоб и вярно че по платените кълве само в делнични дни
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Темата няма нищо общо с метеорологията.Ще я метна в Разни.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн

Риболовци.
- Ivo_Ivanov
- сериозен играч
Бате дрогиран ли си или ти е злеlusienn написа:От давна стигнах до извода-направи добро изяш-Лайно
Нема демокрация-дръв,кръв,сополи,много шев малко индианец,тия интернети-се дръв-нема леб за мене
Незнаеш кой е режисьора-кой си иска, си пише кво си иска -иска публика-реклама-няма такава-анти реклама по вероятно.Много медии-малко истини-утре се снимам с порше-всички вярват

-
- научил се да хвърля
Какво става с експериментите с тия машинки ? Има ли някакви резултати ?