ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Мнение от Ivo_Ivanov »

ЗДРАВЕЙТЕ колеги,понеже днес ще го пишем дъждовно та реших малко да си попишем.Започвам в преразказ.....От близо 3години ходя на един и същи язовир,всяка божи неделя съм там,защото съм доволен и има всякаква риба.Но от 3....4...седмици не съм доволен.Преди пазачите не ги и интересуваше колко риба си хванал,само си вземаха паричките за пръчка и толкоз.А сега първо питат колко риба хвана...що...как така и АЗ се усъмних че правят ДЯВОЛИИ.И днес се поразрових и намерих едно нещо,КОЕТО имитира земетресение дали има такова чудо там не знам....но съм сигурен че нещо има.Язовира е средно голям,не е малка локвичка.Дайте си мнението за това ЧУДО. http://www.sortovisemena-bg.com/units/% ... ml?u=90885 http://apteka.framar.bg/30018904/%D0%B5 ... 1%86%D0%B8
Изображение
Аватар
oldi
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ

Мнение от oldi »

ново чудо на техниката,но ще е много гадно ако използват този уред за гризачи да имитират земетресение въпросните пазачи.
пазете природата чиста.....
David Kamenov
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от David Kamenov »

Колега ама дали тва прай наистина земетресение ти видял ли си там да има къртичини или просто си мислиш че има такъв уред като гледам къв обахват ловии направоо нямам думи :D
Риболова е хоби.Наслука :)
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

David Kamenov написа:Колега ама дали тва прай наистина земетресение ти видял ли си там да има къртичини или просто си мислиш че има такъв уред като гледам къв обахват ловии направоо нямам думи :D
Не ме интересуват КЪРТИЦИТЕ А РИБАТА а щом това ЧУДО имитира земетресение рибата изчезва.Ляга на дъното и не се храни. :shock: :shock: :shock:
Изображение
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Никакво земетрсение не имитира уреда. Ползвам такъв от 2 години на вилата, за да гоня слепите кучета. Пищи много неприятно и това действа на слуха на гризачите. Абсурдно е да мислиш че с подобен уред, който е създаден да действа в почвата ще въздействаш и на рибата във водата.
Има добре известни начаини да накараш рибата в един изкуствен, малък водоема да не лълве, но почти сигурно не с този уред :wink:
Аватар
sandista
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от sandista »

Ivo_Ivanov написа:
David Kamenov написа:Колега ама дали тва прай наистина земетресение ти видял ли си там да има къртичини или просто си мислиш че има такъв уред като гледам къв обахват ловии направоо нямам думи :D
Не ме интересуват КЪРТИЦИТЕ А РИБАТА а щом това ЧУДО имитира земетресение рибата изчезва.Ляга на дъното и не се храни. :shock: :shock: :shock:
Ми те рибите са като хората явно. При земетресени и ти се навираш под вратата и спираш дасе храниш , нали ? :)
Иначе знам за 2 язовира където има подобни устройства. Какво и как не знам .. но петък,събота,неделя - нъцки ! :)
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Regar написа:Никакво земетрсение не имитира уреда. Ползвам такъв от 2 години на вилата, за да гоня слепите кучета. Пищи много неприятно и това действа на слуха на гризачите. Абсурдно е да мислиш че с подобен уред, който е създаден да действа в почвата ще въздействаш и на рибата във водата.
Има добре известни начаини да накараш рибата в един изкуствен, малък водоема да не лълве, но почти сигурно не с този уред :wink:
Здравей колега,след като имаш такъв уред направи експеримент.Когато отидеш за риба го забий до теб за да видим дали ще ти кълве. :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
ivan_berov
новобранец
новобранец

Мнение от ivan_berov »

Бях на седмиците на враждебна и цял ден нито едно пипане а с кепа до брегъ ги ловиш като болни(никой от целия гиол не вади нищо защо????ако не е нещо подобно на този уред.
nikozia
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от nikozia »

ivan_berov написа:Бях на седмиците на враждебна и цял ден нито едно пипане а с кепа до брегъ ги ловиш като болни(никой от целия гиол не вади нищо защо????ако не е нещо подобно на този уред.
Този случай ми е познат, на нови хан веднъж ситуацията беше сходна. Ако става дума за пъстърва или скоро са я пуснали и не се е климатизирала, или просто няма достатъчно кислород във водоема.
Спининг Клуб " АБИЧИ "
Regar
фен клуб-скобар

Мнение от Regar »

Ivo_Ivanov написа: Здравей колега,след като имаш такъв уред направи експеримент.Когато отидеш за риба го забий до теб за да видим дали ще ти кълве. :shock: :shock: :shock:
Не си ме разбрал явно, колега. Уредът се забива в почвата възможно най-плътно, част от него стърчи отгоре и всеки с неувреден слух ще го чуе - звукът е много неприятно пусиращо пищене. Обхвата му никак не е голям - за двор от декар ми трябват две. Силно се съмнявам, че на язовира които посещаваш някой е инвестирал в поне 10 такива устройства, разпределил ги е по най-дашните места и се надява язовира му да се посещава само то леко или напълно оглушали риболовци. Отново казвам - има много по-лесни и евтини начини да накараш рибата в един водоем да не се храни.
boby61
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от boby61 »

Със сигурност такъв уред ще повлияе негативно на храненето на рибата, ама дали няма да повлияе постепенно и на оборота на арендаторите :?:
И да ме няма, пак съм тук !
tiho todorov

Мнение от tiho todorov »

От колеги в разговори, на няколко пъти имаше съмнения за устройства тормозещи рибата, за някои от платените около София.Тази картинка все по-често се наблюдава.Изобщо не става въпрос за гьолове без риба,даже напротив.За жалост е трудно доказуемо :roll:
xt33m33
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от xt33m33 »

това освен ан рибата и къртиците и на мене влияе.... знаеш ли колко гадно звучи едно бъздене ...после ме боли главата... чичо има такива за къртиците и като отидем аз ги изключвам че не ги трая....
barbolov.1977
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от barbolov.1977 »

Е добре дошли колеги.Факт е,че по платените водоеми където има много риба се плаща и тоягата и рибата.Там където се плаща само тоягата риба нъцки.На този род водоеми първо се пуска много риба зада ни прилапат като клиенти и след това се почва**вчера имаше земетресение**,**утре ще пускаме риба**,**вчера вханаха 2 шарана по 10кг** и тем подобни идиотщини.Искаме само да лапаме кинти.За прословутия водоем СЛАКОВЦИ се говори доста усилено,че във водата има кабел и пускат ток.Няма да се изненадам,ако се слагат подобни устоиства,НАЛИ ЦЕЛТА Е ДА СЕ ПРИБЕРАТ ПАРИТЕ НА РИБОЛОВЦИТЕ,зада задоволят мизерното си съществуване
Изображение
Аватар
Ivo_Ivanov
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Ivo_Ivanov »

Отново казвам - има много по-лесни и евтини начини да накараш рибата в един водоем да не се храни. Добре де кажи поне за какво става дума да знаем за какво да се оглеждаме.До колкото за инвистициите той не прави такива а...ние си плащаме,даже и за такива работи.През лятото правеха оборот от300 до 500лв на ден.така че няма да му е проблем да купи 10 такива ние ги плащаме.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”