Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
naRiba.com
Форум
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от брега
Моля за информация за морски риболов
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
- justinian
- ще става разбирач

- Обратна връзка:
Вчера, около 18,30 часа влязох с харпуна на пристанището в Поморие хем да направя сефтето, хем непосредствено да събера информация относно видовете риба, обитаващи акваторията му. Резултатът е следния:
Огромни ята илария и платерина, от много години не бях виждал толкова много риба. Няма да се впускам в подробности относно постигнатите резултати, тъй като това е тема за един подфорум. Същевременно, искам да уточня ,че на въпросното пристанище имаше най-малко 20 риболовци, които използваха всякакви начини да уловят риба, но резултатите им клоняха около нулата... Най-учтиво предадох информацията за пасажите от риба. Първо пощуряха и без малко и мен да извадят с чуконти, плувки, бомбарди и прочее риболовни пособия. След като не постигнаха никакъв положителен напредък в дейността, по смелите обявиха, че ги будалкам. Въпросът към БатМилен е следния: Защо не дойдеш и да им покажеш как се лови риба ами се дърлите с Митака що за риболовен уред е даляна, има ли той място в съвременната риболовна техника и възможно ли е в него да бъдат уловени ята мутри с джетове?
Огромни ята илария и платерина, от много години не бях виждал толкова много риба. Няма да се впускам в подробности относно постигнатите резултати, тъй като това е тема за един подфорум. Същевременно, искам да уточня ,че на въпросното пристанище имаше най-малко 20 риболовци, които използваха всякакви начини да уловят риба, но резултатите им клоняха около нулата... Най-учтиво предадох информацията за пасажите от риба. Първо пощуряха и без малко и мен да извадят с чуконти, плувки, бомбарди и прочее риболовни пособия. След като не постигнаха никакъв положителен напредък в дейността, по смелите обявиха, че ги будалкам. Въпросът към БатМилен е следния: Защо не дойдеш и да им покажеш как се лови риба ами се дърлите с Митака що за риболовен уред е даляна, има ли той място в съвременната риболовна техника и възможно ли е в него да бъдат уловени ята мутри с джетове?
Сърцето на глупавите е в техните уста, а устата на мъдрите са в тяхното сърце.
-
durumov
- сериозен играч

- Обратна връзка:
Такава четка му удряш, Justy... стига , ве.... то пък бива ...бива.... ама не засягаш ли и други майстори така ...например SHARK или Lokal.justinian написа:.......Огромни ята илария и платерина, от много години не бях виждал толкова много риба. ..........
........обявиха, че ги будалкам.
Въпросът към БатМилен е следния: Защо не дойдеш и да им покажеш как се лови риба ами се дърлите с Митака що за риболовен уред е даляна, има ли той място в съвременната риболовна техника и възможно ли е в него да бъдат уловени ята мутри с джетове?
Аз не се дърля, Justy ... за тез даляни - какво му е лошото на това да слеze човек от квартал "Чайка" да речем до 3та буна в 6.00ч. и да си купи за 2 лева - 3 кила рибка, да подиша чистия морски въздух, да го хване слънцето ниско над хоризонта и с тая прекрасна картинка да подкара деня си по-леко и приятно. Ами тази разходка е здраве, бе!
На борсата в голямата тарапана ли да ходи ... на готините им цени и мръсотията и миризмата и перфектния български език ли ? ... айде за последното може и да не съм прав, ама даляна за мен винаги е бил индикация за това каква риба е влязла нощеска в залива.
Обаче да ви кажа не виждам и самите засегнати нещо да правят в своя защита ... поговорихме...поговорихме - рамене дигат. Аз като че ли повече от тях не мога да приема , че даляните са пътници - това е истината!
били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!