Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Лодки и сонари
naRiba.com

Форум

безжичен сонар
Модератори: emo vasilev, Кърцата
- dedeff
- разбира нещата
Re: безжичен сонар
А това относно тия въдици които вие наричате "електровъдица"не мисля че името му трябва да завършва на "въдица"и това не трябва да се коментира публично и то в форум за спортен риболов.А това за неграмотноста го вкарах кати цитат от един мой Професор от Академията,който много уважавам.kodek написа:Колега , не съм неграмотен. Електро и радиоинжинер съм!(Не само по диплома)участвах в разработки на различни устройства за привличане и улов на риба!(по поръчка на компании занимаващи се с промишлен улов).Всички тези неща(сонари, електрически методи, модулатори и др.технически устройства) са създадени за промишлен улов.Ако си Арендатор на водоем или представляваш компания зя промишлен улов-добре.ОК.Купи си сонар. Даже ще ти дам и съвет! Но ВИЕ пишете в тема за любителски риболов и затова така Ви отговорих-малко хумористично.dedeff написа:Колега,ти не си в час,по добре да беше си спестил тъпите и неграмотни коментари.kodek написа:Здравей колега, за какво ти е тоя сонар?нали имаш лодка!
Ползвай си въдиците и се кефи.
или искаш (мрежи) и нещо по-силно?дет ти дава големо предимство?.
Нищо лични,но имах един професор в академията който казваше"Колега,като си неграмотен,не коментирай"Та съветвам те същото.Поздрави.
И това е човек с репутацияяяяя.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Понеже лично не ВИ познавам
искрено се ИЗВИНЯВАМ.
Без жени можем,без риболов не можем!
Re: безжичен сонар
А върши ли ти работа сонар с обхват до 200м? Ако да ми пиши ЛС имам приятел, който модифицира много сполучливо едни сонари, аз съм си взел от него такъв.pesho123 написа: